Neden bileğinizde değilOlur hemde çok güzel olur ben bu şekilde düşünmedim hiç o şekilde yaparımevet akıllı saatim var cebimde sürekli
El yıkama hastasıyım 10 dk bir el yıkıyorum saate su geçebilirNeden bileğinizde değilher şeye başlamadan önce egzersiz ayarını açıp dakikayı da kanıtlamış olursunuz. Bir yerden yakalayalim kuralları
Tamamdır hallettikEl yıkama hastasıyım 10 dk bir el yıkıyorum saate su geçebiliregzersiz zamanı açarım koluma takarım egzersiz sonunda resmini çekerim gün sonunda onu da atarim
Çok teşekkür ederim inşallah sizde ulaşırsınızGireyim dediginde gruba alırım canım
Nasıl isterseniz inşallah hedefinize ulaşırsınız
Son öğünden sonra atıştırmalık olmazsa eğer sabaha kadar güzel bir açlık olur. Afiyet olsunMoralimin epey bozuk olduğu bir gündü -ve ben böyle günlerde yasak yiyeceklerle teselli olan bi tip olarak- elimden geldiğince bu kadar dikkat edebildim. Bozmadım ancak çok da sağlıklı bir gün olduğunu sanmıyorum. Günden güne düzelecektir
Günün ilk menüsünü yapıştırdım gitti o zaman.
Chocolita Fit mutlu anne
Sabah:
Tavada 4yk yulaf+2 yumurta+zeytinyağı
2 mandalina
Bol(çoo..k bol) beyaz peynir
Son öğün:
1 armut+1 kase yogurt+1 kase çorba.
Bi 20 dk dans ettim. Spor niyetine değildi ancak baya terlediğim için buraya eklemekte bir beis görmedim, beisi de ne zamandır kullanmak istiyordum, iyi oldu.
Şöyle biraz kendime güvenirsem eksiye gecersem dusunuyorum canimGireyim dediginde gruba alırım canım
Genelde su geçirmez özellikte olmuyo mu ki akilli saatler acaba ben bazen unutup çocukları yikarken banyoya giriyorum sikıntı olmadiEl yıkama hastasıyım 10 dk bir el yıkıyorum saate su geçebiliregzersiz zamanı açarım koluma takarım egzersiz sonunda resmini çekerim gün sonunda onu da atarim
Benimkini bimden almıştım ben şu geciriyo malesefŞöyle biraz kendime güvenirsem eksiye gecersem dusunuyorum canim
Genelde su geçirmez özellikte olmuyo mu ki akilli saatler acaba ben bazen unutup çocukları yikarken banyoya giriyorum sikıntı olmadi
Anladim canım o zaman egzersiz yapacağında takarsınBenimkini bimden almıştım ben şu geciriyo malesef
Takıyorum egzersiz zamanı hatta kaç kalori yaktığı falan da gozukuyo ama o kısmında tarih yok diye orayı atmadımAnladim canım o zaman egzersiz yapacağında takarsın
Evet o ekranda tarih yazmiyo uygulamadan egzersiz kismindan ekran goruntusu al at canim orda tarih de yazar egzersizin dakikası aTakıyorum egzersiz zamanı hatta kaç kalori yaktığı falan da gozukuyo ama o kısmında tarih yok diye orayı atmadım
Hallettim gibi ama dizler pertEvet o ekranda tarih yazmiyo uygulamadan egzersiz kismindan ekran goruntusu al at canim orda tarih de yazar egzersizin dakikası a
Eksileri görünce iyileşirsin bişey olmazHallettim gibi ama dizler pertuzun süre spor yapmayinca bı yamuldum
İnşallah ama gerçekten dizlerim mahvetti beni yavrum ya biri agrisa idare edilirse ikisi birlikte zor oluyo bı de benim ufak sürekli kucak istiyor bu ara o da gelince bel ağrısı da ekleniyor ağrı kesicilerle yasiyom resmenEksileri görünce iyileşirsin bişey olmaz
Geçmiş olsun canım çok zorlamadan yap bariİnşallah ama gerçekten dizlerim mahvetti beni yavrum ya biri agrisa idare edilirse ikisi birlikte zor oluyo bı de benim ufak sürekli kucak istiyor bu ara o da gelince bel ağrısı da ekleniyor ağrı kesicilerle yasiyom resmen