Kızlaar bende bir veda yazısı yazayım..
Takımda öncelikle
Sismaniye a çok teşekkür ediyorum. Yardımcı değil bence tam bir kaptan olarak yanımızda olduğunu düşünüyorum. Kendisinin detaycı, analizci ve takipçi oluşu için çok ama çok teşekkür ederim.
SekerMandalinasi araştırmacı, gazeteci ve uygulamacı arkadaşım yolun bahtın açık olsun inşallah, sağlıkla hedeflediğin kiloya ulaşırsın
Beyaz leylak Enerjisini sevdiğim minnoş anne
Yaza kadar çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum, en fit anne sen olacaksın Allahın izniyle, yolun bahtın açık olsun
Kiloverenbiri Takımın en minnoşu, en azimlisi sana haziran ortasına kadar 83 veriyorum, istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece çok rahatlıkla kiloyu vereceksin. Avantajın yaşın bunu hiç unutma ve bu avantajı her zaman fırsata çevir emi? Sonraki aylarda haliyle kilo vermen yavaşlayacak, bu durum senin şevkini hiç ama hiç kırmasın.. Yolun açık olsun minnoşum
hande_buse Bıcır bıcır, konuşkan, güzel kalpli seni.. Bana olan inancın ve desteğin için çok teşekkür ederim. Umarım izindeyken kendini salmazsın ve yoluna güzelliklerle devam edersin.. Yolun bahtın açık olsun kuzucum
D Dildev Dilerim çocuklarınla hiç bir sağlık problemi yaşama artık, hastalıklar sizden uzak olsun.. Üzerine düşünce elinde kurtulacak hiç bir şey yok seninle, azimli iradeli kıdemli annemiz, yolun bahtın açık olsun
Lusi Seni unuttum sanma! Deli dolu, gönlü güzel çılgın kediiii
Sana da koca bir teşekkürü borç bilirim.
Son olarak kaptanımız
sahgull hastalıklar hakikaten senden uzak olsun ve hayatındaki her şey yoluna girsin.. Vermiş olduğun emeklerin için teşekkür ederim.
Sürçü lisan ettiysem affola, yolumda bana destek olan inan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. Sanırım ben günlük açıp yoluma mezura ile devam edeceğim, topiği açınca gelmek isteyen hepinizi kucaklarım anacım, sağlıkla kalın