Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Son düzenleme:
Kazanan grup
Yıkım Ekibi delfinia Ucmelekannesi ve ben hepimizi tebrik ederim
2 gün bildirimden muafiz. Bunu haftasonu yapacağım ben. Ceza adımı yarıya düştü. Ucmelekannesi senin 3 gün 10.000 cezan varmış 1 gününü 5.000 atabilirsin

İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz kızlar. Çok acayip oldu bu hafta. Dönüş haftası diyelim bazılarımız için. Haftaya cezalarla beraber daha iyi olacak

5 Şubat Yıldız Savaşçıları

Chocolita labellevie

Cemoos G Goklerce

Bi daha beni alysla yaristirma chocum agzggzgzgzgx

Cemoos Şimdi kilo aldığın için 3 gün 10.000 cezaya kaldin canım Önümüzdeki salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Artık salı dan saliya tartiliyoruz

İnsallah bizim grup birinci olur cezam düşer Gzvgzgzgz evrennnnnn bana çalış birazcık

Olmaz cemoos, yenilen pehlivan gurese doymaz derler, bu hafta da yarismamiz lazim

Gönderdim yukarıda.
Mesajı düzenliyorum şu an. Başlangıç kilonu son kilon olarak algılamışim. Yine eksi var tabi. Bu seni grup yıldızı yapar Cemoos tan da onay aldım. Çünkü tartı çok geç geldiği için onu ilan etmistim. Tam gününde sabah göndermeye dikkat edelim canım

Son düzenleme:
Yaşasın Yıkım Ekibi ,tebrikler ekip arkadaşlarım Chocolita Ucmelekannesi

Chocolita grup yıldızlığını tebrik ederim, yıldız savaşlarında başarılar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…