Bi daha beni alysla yaristirma chocum agzggzgzgzgxYıldız savaşlarının kazananı hafif sıkletteAlys oldu. Tebrikler şekerim Cemoos çiçeğim şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3378586
Haklarını okuyorum
Alys dokunulmazsin
1000 kalori ödül
Cezalardan muaf
Cemoos tatlim hiç kullanmanı istemediğim 300 kalori ödül hakkına sahipsin
İnsallah bizim grup birinci olur cezam düşer Gzvgzgzgz evrennnnnn bana çalış birazcıkCemoos Şimdi kilo aldığın için 3 gün 10.000 cezaya kaldin canım Önümüzdeki salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Artık salı dan saliya tartiliyoruz
Şimdi onlara da bakıp gecircem ilk sayfaya. Hadi rast geleİnsallah bizim grup birinci olur cezam düşer Gzvgzgzgz evrennnnnn bana çalış birazcık
Subliminal mesaji aldin dimi ona göre beklicemŞimdi onlara da bakıp gecircem ilk sayfaya. Hadi rast gele
Hmm buradaki evren ben mi oluyorum şimdi ahhahaSubliminal mesaji aldin dimi ona göre beklicem
Bi daha beni alysla yaristirma chocum agzggzgzgzgx
Cemoos Şimdi kilo aldığın için 3 gün 10.000 cezaya kaldin canım Önümüzdeki salı gününe kadar tamamlanması gerekiyor. Artık salı dan saliya tartiliyoruz
İnsallah bizim grup birinci olur cezam düşer Gzvgzgzgz evrennnnnn bana çalış birazcık
yiitee tartı bekliyorum
Yıldız savaşlarının kazananı hafif sıkletteAlys oldu. Tebrikler şekerim Cemoos çiçeğim şimdilik 2. Oldu
Eki Görüntüle 3378586
Haklarını okuyorum
Alys dokunulmazsin
1000 kalori ödül
Cezalardan muaf
Cemoos tatlim hiç kullanmanı istemediğim 300 kalori ödül hakkına sahipsin
Bu hafta rakibim başkaOlmaz cemoos, yenilen pehlivan gurese doymaz derler, bu hafta da yarismamiz lazim
Gönderdim yukarıda.yiitee tartı bekliyorum
Mesajı düzenliyorum şu an. Başlangıç kilonu son kilon olarak algılamışim. Yine eksi var tabi. Bu seni grup yıldızı yaparGönderdim yukarıda.
Yaşasın Yıkım EkibiKazanan grup
Yıkım Ekibidelfinia Ucmelekannesi ve ben hepimizi tebrik ederim
2 gün bildirimden muafiz. Bunu haftasonu yapacağım ben. Ceza adımı yarıya düştü.Ucmelekannesi senin 3 gün 10.000 cezan varmış 1 gününü 5.000 atabilirsin
İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz kızlar. Çok acayip oldu bu hafta. Dönüş haftası diyelim bazılarımız için. Haftaya cezalarla beraber daha iyi olacak