Bakalım delficim kızlar da fikrini söylesinPazartesi veya Salı günü olması benim için çok farketmiyor;ama tercih etmem gerekirse Salı günü tartı paylaşımını tercih ederim.
Salı günü şu açıdan iyi olabilir diye düşündüm:
Haftasonunda bazen dışarıda bir yere davetli olabiliyoruz, yemek listesini bizim belirleyemeyeceğimiz zamanlar olabiliyor. Veya haftasonunda ev işlerimizden dolayı spor yapamayabiliyoruz.
Böyle bir durum olduğunda Pazartesi günü sağlıklı ve az kalorili beslenerek, spor yaparak dengeleme mümkün olabilirChocolita
Evet canım egzersiz seçeneğini seçip dk yi baslatiyorsun. 45 olunca kapatıp fotoğrafını çekebilirsin. Bende öyle yapicam. Ama şu an senin böyle bir cezan yok
Aynen. Bu aylık ceza kimine göre yorucu ama caydırıcılık da buradan geliyor. Yapılırsa sonucu çok mutlu edecek. Aslında her insanın sağlık için günde en az 20-30 dk egzersiz yapması gerekiyor. Çoğu zaman onu da yapmıyoruz. Cezanın da ceza olmasının bir anlamı olması gerekiyor tabi o yüzden 45 dedikFırsat buldukça egzersiz yapsam çok iyi olacak. Tartıda iki haneli rakamları gördüm diye sevinirken yine 100'lü kilolara çıkmak hiç iyi olmadı.
Ankara'da akşamları hava çok soğuk olmaya başladı,kar yağdı yakın zamanda, öğlearası da yürüyüş için kafi olmayabiliyor. Egzersiz alternatifi çok iyi olacak.
Çok haklısın canım.Aynen. Bu aylık ceza kimine göre yorucu ama caydırıcılık da buradan geliyor. Yapılırsa sonucu çok mutlu edecek. Aslında her insanın sağlık için günde en az 20-30 dk egzersiz yapması gerekiyor. Çoğu zaman onu da yapmıyoruz. Cezanın da ceza olmasının bir anlamı olması gerekiyor tabi o yüzden 45 dedik
Tamamdir. 10bin adim attim bile
Benim icin fark etmiyor, pazartesi veya sali. Cok nadir izinliyim o iki gunde. Belki pazartesi kalori ise tarti gunu, pazar gununden tartilip pazartesi paylasin olur mu?Bu arada tartıları bundan sonra salı günü atalım diyenler bu mesaja muhteşem atsin o şekilde kimler istiyor anlayalim
Yok her zamanki gibi pazartesi olsun diyenler sadece like atsın
Haftasonu tartı olmasın bence. Bir gün öncesinden çekip sonra atmakta yine 6 günlük tartı sonucu oluyor. 7 günlük sonuç olması gerekiyor. Bundan sonra cumartesi pazardan kurtulma payı olarak salı günleri tartı atabiliriz. Herkes onaylarsa salı yapalım. Ya da önerisi olan varsa değerlendirelimBenim icin fark etmiyor, pazartesi veya sali. Cok nadir izinliyim o iki gunde. Belki pazartesi kalori ise tarti gunu, pazar gununden tartilip pazartesi paylasin olur mu?
Dans etmen de ne güzel olmuş.5 gün cezamin ilki tamam
Acayip terledim. Leslie dans karışık bir şeyler yaptım. Yaparken aklıma siz geldiniz. Keşke canlı yayın yapma imkanımız olsaydi. Aynı saatte toplanirdik burada spor salonu gibi. Birlikte Leslie yapardık. Filtre falan olurdu yüzümüzü saklamak için. Hayaller deryası
Bu arada tartıları bundan sonra salı günü atalım diyenler bu mesaja muhteşem atsin o şekilde kimler istiyor anlayalim
Yok her zamanki gibi pazartesi olsun diyenler sadece like atsın
Çok geçmiş olsunKizlar cok gecmis yapamadim, kilo verenleri tebrik, vermeyenleri teessüf ederim
Esim isten dondu, atesi cikmis, korona diyenler
Simdi hasta corbasi yapiyorum, yanina kofte patates, sebze falan ugrasamicam
Haklısın canım. Herkes hasta ve domuz gribi, covid, hepsinin belirtileri benzer ve çok yaygın. Çok halsiz bırakıyormuş.Bana sira gelmiyor ki
Babaannemin lafidir
Cekmezse cekmesin, getirin koca okuzu
Of sinir oldum, sinirime guluyomhastalik hastasi yapti bu korona beni, hic boyle degildim.
Sagol canim
Şarküteri demişin niye açılımını yapiyon be kuzuİyi akşamlar kizlar.
Evime geldim kahvemi içtim bı tartilayim dedim keşke sabahı bekleseydim moralim bozuldu
29 Ocak menüm
Sabah
2 dilim kızarmış ekmeğe tereyağı
Biraz patates çay
Sucuklu şarküteri ürünü azıcık
Çay
Ara öğün
Türk kahvesi
Bir avuç kuruyemiş
Akşam
Salçalı makarna
Bir biber turşusu
Az sonra çay icicem
Su 1 lt geçer bugün
Adım 5 k
Çok geçmiş olsunKizlar cok gecmis yapamadim, kilo verenleri tebrik, vermeyenleri teessüf ederim
Esim isten dondu, atesi cikmis, korona diyenler
Simdi hasta corbasi yapiyorum, yanina kofte patates, sebze falan ugrasamicam
O adını yanlış yazmışım şarküteri yazacaktım ahh bu klavye aggzgxgxgŞarküteri demişin niye açılımını yapiyon be kuzugeçen bu üründen ceza verdik sana da 7.000 yazdım canım sen halledersin. Yarın kazanırsan zaten muafsin
Çok geçmiş olsunhasta değilim ama hasta çorbası çekti canım. Yarın güzel bir çorba yapayim