Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tebrik ederim kızlar ooo yıldız savaşları
G Goklerce çok teşekkür ederim canım.

Haftasonu farkediyorum ben de, tartıda öğlene doğru tartılınca ödem az oluyor sanki.
günün güzel geçsin
Amin canım, memleketteym güzel geçiyor şükür
G Goklerce sende sabit olduğun için 3 gün cezalisin canım dün dikkat etmemisim

Cemoos Alys hadi su 1.yi belirleyelim artık tartı bekliyorum
Tamam canım
Yazdım canım, memleketteyim unuttum
Chocolita G Goklerce @Ucmelekannesi kızlar dünün menüleri eksik anam nerdeyse listenin hepsinin cezalari var maşAllah başarilar hepinize

Chocum ben Leslie yaptım 55-60 dk sonra ağırlık çalıştım 30 dk kadar.
Şuan kan ter içindeyim bittim nefes alamıyorum yanlarim falan ağrıyor.
Malum yürüyüş yapamıyorum
Cezanın birinci günü sayar mısınız yoksa gece ancak Leslie yapabilirim.
Su hareket sayım bundan pek bişey anlamıyorum ama yeterli olur mu.
Chocolita

Ceza için ya 10 bin adım yada evde 45 dakika egzersiz yazmıştı.

Bu akıllı saat ekran görüntüsü mü canım?

Ayy çok guzel o biz de oynarız güle güle kullansinlar
saol canım
Sayılır canım 45 dk egzersiz cezaya eşdeger adim atamiyorsan adim sayisi degil egzersiz ekran görüntüsü onemli bi dahakinr egzersiz baslangicinda uygulamadan yaptigin egzersizi secip baslatip bitince durdurma sansin varsa o goruntuyu at canım

Evet bende o yüzden sordum akıllı saat mi diye. Akıllı saati yoktu çünkü

Peki bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir akıllı saati olmayanlar için Fit mutlu anne sonuçta dakikayı bize kanitlamasi gerekse. Buradan yola çıkıp genel olarak soruyorum. Herkesin akıllı saati yok bu yüzden 45 dk ya eşdeğer adim sayar atiyorlar. Ama 5.000 atmış sayılıyor. Egzersiz yapıldığını kanıtlamıyor

Canım o fit uygulamasinda sanirim egzersiz secme secenegi vardi diye hatirliyorum

Şimdi ne yapmam gerektiğini hiç anlamadim
Bu Lesliede adım sayısını bilmiyorum açıkçası ne kadar kalori yaktigima baktım.
Birde ağırlık çalıştım onda adım hiç saymiyor zaten indir kaldır olduğu için.
Bana bı nasıl yapacağımı anlatın.

Biz de şu an onu dusunuyoruz cemosum. Normalde akıllı saat olsa egzersiz seçip dk başlatıyor. Nabza göre de 300 minimum yakıyorsun 45 dk. Bu işte ceza oluyor. Ama adım sayar gibi bir programla sadece adım sayiyor sen spor da yapsan. Nabzı algilamadigi için 45 dk da 5.000 adım gösterip onun kalorisini gösteriyor sana. Yani sen yapmış olsan da kanıtlanmamış oluyor. Ama saat yoksa başka seçenek yok. Düşünüyorum bende şu an. Bu uygulamalardan da çok anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…