- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Güle güle kullansın canım bizde karne hediyesi nostaljik atari aldık ya yeminle akşamları hep beraber yarışarak oynuyoruz acayip iyi geldi hepimizeMiraç çok istiyordu bundan karne hediyesi diye aldık biz deFit mutlu anne
Ayy çok guzel o biz de oynarızGüle güle kullansın canım bizde karne hediyesi nostaljik atari aldık ya yeminle akşamları hep beraber yarışarak oynuyoruz acayip iyi geldi hepimizetablet tv süreleri baya kısaldı
Tebrik ederim kızlarKazanan grup
Yıkım Ekibi@delfinia @Ucmelekannesi ve ben hepimizi tebrik ederim
2 gün bildirimden muafiz. Bunu haftasonu yapacağım ben. Ceza adımı yarıya düştü. @Ucmelekannesi senin 3 gün 10.000 cezan varmış 1 gününü 5.000 atabilirsin
İlk sayfadan yüzdeleri inceleyebilirsiniz kızlar. Çok acayip oldu bu hafta. Dönüş haftası diyelim bazılarımız için. Haftaya cezalarla beraber daha iyi olacak
Amin canım, memleketteym güzel geçiyor şükür
Yazdım canım, memleketteyim unuttum
Chocolita G Goklerce @Ucmelekannesi kızlar dünün menüleri eksik anam nerdeyse listenin hepsinin cezalari var maşAllah başarilar hepinize
Ceza için ya 10 bin adım yada evde 45 dakika egzersiz yazmıştı.Chocum ben Leslie yaptım 55-60 dk sonra ağırlık çalıştım 30 dk kadar.
Şuan kan ter içindeyim bittim nefes alamıyorum yanlarim falan ağrıyor.
Malum yürüyüş yapamıyorum
Cezanın birinci günü sayar mısınız yoksa gece ancak Leslie yapabilirim.
Su hareket sayım bundan pek bişey anlamıyorum ama yeterli olur mu.
Chocolita
Eki Görüntüle 3379311
Bu akıllı saat ekran görüntüsü mü canım?Chocum ben Leslie yaptım 55-60 dk sonra ağırlık çalıştım 30 dk kadar.
Chocolita
Eki Görüntüle 3379311
saol canımAyy çok guzel o biz de oynarızgüle güle kullansinlar
Sayılır canım 45 dk egzersiz cezaya eşdeger adim atamiyorsan adim sayisi degil egzersiz ekran görüntüsü onemli bi dahakinr egzersiz baslangicinda uygulamadan yaptigin egzersizi secip baslatip bitince durdurma sansin varsa o goruntuyu at canımChocum ben Leslie yaptım 55-60 dk sonra ağırlık çalıştım 30 dk kadar.
Chocolita
Eki Görüntüle 3379311
Degil google fit diye bi uygulama benim bildigimBu akıllı saat ekran görüntüsü mü canım?
Evet bende o yüzden sordum akıllı saat mi diye. Akıllı saati yoktu çünküSayılır canım 45 dk egzersiz cezaya eşdeger adim atamiyorsan adim sayisi degil egzersiz ekran görüntüsü onemli bi dahakinr egzersiz baslangicinda uygulamadan yaptigin egzersizi secip baslatip bitince durdurma sansin varsa o goruntuyu at canım
Canım o fit uygulamasinda sanirim egzersiz secme secenegi vardi diye hatirliyorumPeki bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir akıllı saati olmayanlar içinFit mutlu anne sonuçta dakikayı bize kanitlamasi gerekse. Buradan yola çıkıp genel olarak soruyorum. Herkesin akıllı saati yok bu yüzden 45 dk ya eşdeğer adim sayar atiyorlar. Ama 5.000 atmış sayılıyor. Egzersiz yapıldığını kanıtlamıyor
Yok akıllı saatim yok yaBu akıllı saat ekran görüntüsü mü canım?
Neresinde yaaa bu program hiç güzel değil bence yanlış da hesap yapıyor ama kizlar bunu indir dedi diye indirdim.Canım o fit uygulamasinda sanirim egzersiz secme secenegi vardi diye hatirliyorum
Biz de şu an onu dusunuyoruz cemosum. Normalde akıllı saat olsa egzersiz seçip dk başlatıyor. Nabza göre de 300 minimum yakıyorsun 45 dk. Bu işte ceza oluyor. Ama adım sayar gibi bir programla sadece adım sayiyor sen spor da yapsan. Nabzı algilamadigi için 45 dk da 5.000 adım gösterip onun kalorisini gösteriyor sana. Yani sen yapmış olsan da kanıtlanmamış oluyor. Ama saat yoksa başka seçenek yok. Düşünüyorum bende şu an. Bu uygulamalardan da çok anlamıyorumŞimdi ne yapmam gerektiğini hiç anlamadim
Bu Lesliede adım sayısını bilmiyorum açıkçası ne kadar kalori yaktigima baktım.
Birde ağırlık çalıştım onda adım hiç saymiyor zaten indir kaldır olduğu için.
Bana bı nasıl yapacağımı anlatın.