Temiz yapınca sabahları spora mecalim kalmıyor ama 20 dknplates yaptım vicdanen rahatım en azından
Olsun canım yürüyüş de önemlibende dün yapamadım yürüdüm aynen vicdanen rahatım
Benim sadece ilk gün iştahım asjrj açık oluyor sonra hemen geçiyorMalesef canım. Ama relg de 1 hafta sürüyor dikkatli olmamız lazım. Başlangıcımız yeni bütün diyeti yedirir bize
3 gün egzersiz cezamız var canım ama yazmadığın ara bunu tamamlamışsın zaten. Yine de sen yaparsın. Her zamanki halin gibi takılsan yeterGeçmiş olsun kaptanım ikisi bir arada zor oluyor bolca dinlenmeye bakın
Bu arada ben hafta sonu tartisinda artıydim perşembe kortizon alınca 58 i gördüm artı çıkana bir ceza varsa Cezamı alayım kimseye haksızlık olmasin
Chocolita
Yapmayacağız canım adım adımdır
Adım puanlamıyoruz dutum. Sadece spor puanlanıyor. Ayağına sağlık
Bugün 6.000 beklerim ilknurcumBu hafta ilk diyet dışın. 2. Olsaydı 10.000 bekleyecektim
Geçmiş olsun
Biraz derken diyeti harcamış gibi mi canım
Dün 8371 adım atmışım bugunde gecer 6 bini19 Kasım, Salı günü menüm:
Sabah:
*1 dilim beyaz peynir
*6 zeytin
*domates, salatalık, biber
*1 tatlı kaşığı reçel
*2 dilim ekmek
Ara:
*filtre kahve
Öğlen:
*2 dilim beyaz peynir
*10 küçük siyah zeytin
*1 biber
Ara:
*Türk kahvesi
Akşam:
*domatesli et sote
*3 y.k. pirinç pilavı
*1 kase yoğurt
*1 muz
Su:1,5 lt.
Adımlarım:6069 adım
️Tartıda artı gelme cezamın 2.cisi tamamlandı Chocolita @Bonus
ilknurrr22
İyi akşamlar.
Eki Görüntüle 3506708
Hafta sonu olunca güne sporla başlıyorum diğer günler akşam vakit bulunca yapabiliyorum ben.Güne sporla başlayan yoook muuu
Benim de regl günüm çok yakın ve ilk iki gün çok canım kafbonhidratlı şeyler ister kendimi kontrol edebilirim inşallah. Sinir, stres, ağlama isteği de cabası siz de mi böylesiniz acaba?Malesef canım. Ama relg de 1 hafta sürüyor dikkatli olmamız lazım. Başlangıcımız yeni bütün diyeti yedirir bize
Bende de oluyor içime kapanıyorum. Ama böyle söyleyerek de şartlanmayalım. Söylediğimiz şeyler çok önemli. İyi diyelim iyi olsunHafta sonu olunca güne sporla başlıyorum diğer günler akşam vakit bulunca yapabiliyorum ben.
Benim de regl günüm çok yakın ve ilk iki gün çok canım kafbonhidratlı şeyler ister kendimi kontrol edebilirim inşallah. Sinir, stres, ağlama isteği de cabası siz de mi böylesiniz acaba?
Hiç iyi olmuyorum bu dönemde