Sağol canım gideyim de kılıcımı kuşanayimYaşasın Yıkım Ekibi,tebrikler ekip arkadaşlarım Chocolita Ucmelekannesi
Chocolita grup yıldızlığını tebrik ederim, yıldız savaşlarında başarılar dilerim canım.
Sağol canım evet bol cezalı oldu bu hafta. Ama hepimize iyi gelecekChocolita G Goklerce Ucmelekannesi kızlar dünün menüleri eksik anam nerdeyse listenin hepsinin cezalari var maşAllah başarilar hepinize
İnşAllah canimSağol canım evet bol cezalı oldu bu hafta. Ama hepimize iyi gelecek
Ya cezani cekmissin onu atmissin gordum de menuyu farketmedim bakayim bi daha canimDünkü menümü yazdım diye hatırlıyorum ama. Sabah kahvaltıyi abartıp akşamı cerezle kapatmıştım. O dündü sanıyorumFit mutlu anne
Tamam canim buldum burdaymisBende dün pazartesi telaşına menüyü attım mi bilmiyorum. Sabah kahvaltı da ekmeği çok yedim. Yumurta, domates, 1 dilim peynir ve reçel yedim yaklaşık 1 yemek kaşığı kadar. Kahvaltim abartılı oldu. Bu yüzden akşam bir kase cerezle günü kapattım. Almam gereken kaloriyi aşmadim. Ceza egzersizini atmıştım
Tamam canım. Seni görmek güzel yaTamam canim buldum burdaymis
Tamam canım gördüm
Haydi bol kalori yakmalar tablet tutucun cok tatliymis gecen aynini gordum fiyatini sordum dedim benimkiler iki gune asilip koparirlar bi tarafini kalsin paraya yazik dedim
Miraç çok istiyordu bundan karne hediyesi diye aldık biz deHaydi bol kalori yakmalar tablet tutucun cok tatliymis gecen aynini gordum fiyatini sordum dedim benimkiler iki gune asilip koparirlar bi tarafini kalsin paraya yazik dedim