Ciğerlerin nasıl oldu arri? Yürüdüğün için mi iyi gelmediSunu suraya ilistireyim.
Ise gitmek hic iyi gelmedi
Hayir ondan degil.Ciğerlerin nasıl oldu arri? Yürüdüğün için mi iyi gelmedi
Anlıyorum canım ama mazeretsiz 5 gündür yoktun. Bu yüzden bir uyarı vermek zorundayım. 2. Uyarı diskalifiye getirir. Uyarının silinmesi içinde bir kere grup yıldızı seçilmen gerekiyor. Bu hafta güzel kilo verirsin inşallah29ocak pazartesi
Sabah 1d.kızarmış ekmek, 1yumurtadan omlet, 1kk.b.peynir, 2çeri domates, 5zeytin,1b.çay
Öğle yok
Akşam 1d.ekmek, 1/2 tb.et yemeği, 2yk pilav
Su 1.5lt
Spor sabahtan akşama kadar ev temizledim.
28 ocak pazar
Sabah 1d.ekmek, 4zeytin,1kk.b.peynir, 1h.yumurta, 1/2domates
Akşam 1k.çorba, 2yk pilav, 1but
Su 1.5lt
Spor öğleden sonra başladım. Gece 4e kadar temizlik yaptım.
Chocolita ben kendimi temizliğe aşırı kaptırmışım. Günlerden pazartesi olduğunu unuttum. Akşam oldu.. Bu saatte bildirsem doğru sonuç çıkmaz.
Delirmiş gibi temizlik yaptım. Mutfaktan başladım. Tüm dolapları döktüm, sildim, doldurdum. Buzdolabı vb evde ne kadar dolap varsa hepsini döküp elden geçirdim. Hiç mola da vermedim. Belimde de fıtık olmasına rağmen hiç durmadım.Çok özür dilerim. Pazartesi olduğunu unuttum
Geçmiş olsun kuzuya canımİyi geceler hemen 29 Ocak pazartesi menümü yazayım
Sabah; yayla çorbası
Saat 1:30 gibi az spagetti makarna
Kahve
2 küçük elma
Akşam; bamya yemeği ve brokoli
Çay yanında 2 ceviz
Su 1,5 litre
Küçük oğlum hasta bu arada yürüyüşe çıkamadım.
Chocolita Fit mutlu anne
200 gramdan bişey olmaz agzvgzgzgzgxYaCemoos evrene nasil bir enerji gonderdi cok merak ediyorum.
Sabah kalktim tartildim, dedim cocuklari okula birakip geleyim yine tartilayim, 100 gr da olsa daha eksilirim. Gittim geldim, hic bir sey yeyip icmedim, 200 gr daha fazla ciktim. Bilim adamlari aciklasin bunu
TünaydınTünaydın kizlar şimdi uyandım azıcık şiş gibiyim kendime geleyim hemen tartiliyorum
200 gramdan bişey olmaz agzvgzgzgzgx
Geceden beri çalışıyorum evrenle işbirliği içindeyim 3e 5 e bakma bekle geliyorumBen hep 3 kilo verdigim icin 200 gr kusurata giriyor dogru diyorsun
Alysla benim kilolarim siteyi çökertti
Bı birinci çıkamadı alys al birinciliği kurtulalım
Haklısın canım biliyorum kural ihlali olmaz tabi ki ben yok adapte olamiyorum diyete aktif olamadim gecen haftaFit mutlu anne bu uyarıyı sana da vermem gerekiyor. Mazeretsiz tartı gelmedi