Merhabalar
Chocolita Fit mutlu anne
25 Ocak, Perşembe günü
Menüm:
Kahvaltı (08:30)
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*domates,biber
*1 ince dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeği (12:30)
*yayla çorbası
*Arnavut ciğeri
*domates
*1 ince dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği (19:00)
*etli pazı dolması
*1 dilim fava
*3 y.k. sarımsaklı yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (20:30)
*1/3 greyfurt
*1 bardak süt
Su: 2,5 lt.
Başım ağrıyordu, öğlearasında yürüyüş yapamadım.
Akıllı telefonumun şarjı bitti, şarj oluyor.
Gün sonuna kadar adımımı paylaşayım.
MerhabalarKızlar merhaba!
choco’ya haber vermiştim size de yazmak istedim. özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve buranın hakkını veremedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için izne ayrılıyorum. kimseye haksızlık olsun istemiyorum.
3 ayda çok güzel ve dengeli bir şekilde 8,5 kilo verdim. 10 ayda stresten paldır küldür aldığım 12 kilodan 3,5 kilo kaldı sadece verilecektopiğimiz, chocolita ve sizin destekleriniz sayesinde oldu bu. başta choco’ya olmak üzere hepinize çoook teşekkür ediyorum öyle güzel bir ekip ki, herkesin hedeflerine ulaşacağına inancım tam.
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın
Kızlar merhaba!
choco’ya haber vermiştim size de yazmak istedim. özel hayatımla ilgili bazı sorunlar ve sağlık sebepleri ile son haftalarda hiç aktif olamadım ve buranın hakkını veremedim. hala psikolojik olarak zor bir dönemden geçmekteyim. bunun üzerinde çalışıyorum, ayrıca dengeli beslenme kafasından çıkmayacağım fakat çok aktif olamadığım için izne ayrılıyorum. kimseye haksızlık olsun istemiyorum.
3 ayda çok güzel ve dengeli bir şekilde 8,5 kilo verdim. 10 ayda stresten paldır küldür aldığım 12 kilodan 3,5 kilo kaldı sadece verilecektopiğimiz, chocolita ve sizin destekleriniz sayesinde oldu bu. başta choco’ya olmak üzere hepinize çoook teşekkür ediyorum öyle güzel bir ekip ki, herkesin hedeflerine ulaşacağına inancım tam.
en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın, hoşçakalın
Tartiyi kontrol edeyim dedim
Etmez olaydim
Ilac +regl den oldugunu biliyorum da,donunce azcikda olsa eksilme olaydi yahu
Şarküteri ürünleri diyet dışı yiyecek listesine girdiğinden, adını yazmaktan 7.000 ceza yazdim canımAra
Oglum okulda mini ekmek yapmis. Icine 1 dilim sucuk ile tost
AbariiiOlur olur merak etme bu daha başlangıç.
Bende biraz katkı sağlayayim hemen,
Şarküteri ürünleri diyet dışı yiyecek listesine girdiğinden, adını yazmaktan 7.000 ceza yazdim canım
Eline sağlık canım. Şu siralar bende çok hantal hissediyorum kendimi. Cezalar olmazsa kıçımı kaldıracağım yok. Cezalar sayesinde tartidan Ümitliyim. Spor yapınca çünkü yaktığıma kıyamıyorum. Şimdi doktor da diyet verdi bana kan sonuclarimdan dolayıAbariiionu gormemisimm. Denicem 7bin adim atmayi
Tum gun toto devirdim zaten. Bir kalktim alt kati supurup sildim okadar
Ne cikti ki kan sonuclarinda?Eline sağlık canım. Şu siralar bende çok hantal hissediyorum kendimi. Cezalar olmazsa kıçımı kaldıracağım yok. Cezalar sayesinde tartidan Ümitliyim. Spor yapınca çünkü yaktığıma kıyamıyorum. Şimdi doktor da diyet verdi bana kan sonuclarimdan dolayı
Evet hiç yorma kendini sağlığın el verdiği kadar. Baktın zorlaniyorsun bırak. Daha iyi hissedince yaparsın. Kötü kolesterol trigliserid bayağı yüksek çıktı. Ama şükür şeker yokmuşNe cikti ki kan sonuclarinda?
Aslinda cigerlerim daha iyi durumda. Nefes nefese kalmiyorum hemen. Yurume bandinda yavas yavas yuruye bilirim
Dikkat et kuzum kendine sende. Aslinda sagliginizi okadar cok hice sayiyoruz kiEvet hiç yorma kendini sağlığın el verdiği kadar. Baktın zorlaniyorsun bırak. Daha iyi hissedince yaparsın. Kötü kolesterol trigliserid bayağı yüksek çıktı. Ama şükür şeker yokmuş
Bende varım diyeteDikkat et kuzum kendine sende. Aslinda sagliginizi okadar cok hice sayiyoruz ki
Hiç sorma. Allah korusun bir anlık şeyler bunlar. Kolesterol falan direkt kalp damar zaten. Yoğurdun peynirin bile yagsizina gitmek lazımDikkat et kuzum kendine sende. Aslinda sagliginizi okadar cok hice sayiyoruz ki
Tebriklerİyi akşamlar kızlar
Smiile 'inda yukarıda belirttiği üzere şimdilik kendisiyle vedalastik. Ama sıradan bir veda olsun istemiyorum. Çünkü kendisi listede belirttiği hedef kilosuna ulaştı Bende onayımı alıp gerekeni yaptım.
İlk mezunumuz smiile olduöyle sessiz sedasız olamazdı ilk sayfaya da gururla ekledim Umarım ihtiyacın kalmaz, kilonu korursun. Çünkü müthiş bir iraden var. Ama insanız, kilo alınır verilir. İstediğin zaman yeniden dönebilirsin. İyi ki bizimlesin
Eki Görüntüle 3376469
Yukarıda verecek 3 kilosu daha olduğunu yazmış. Bu kısımda da ara vermek istedi. Ama listedeki hedefe ulaştığı için gereken yapıldıTebriklerSmiile
Azmini örnek alacağım.
Samimi ve içten paylaşımlarını özleyeceğim. Mezun olmuş olsan da arada buraya uğrayıp,bizleri haberdar edersen seviniriz.Görüşmek dileğiyle.