Bizi ceza paklar delficim. O aylık cezanın bize geleceği varMerhabalar Arkadaşlar,
MerhabaChocolita
Vücudumda anlam veremediğim dalgalanmalar yaşıyorum bu hafta.
22 Ocak sabahı tartıda 100,9 idim. Reglim bitmemişti henüz.
23 Oca tarihinde saat 7:35'de tartıldım, 99,9 kg çıktım tartıda. Reglim bitmişti. Sevinip fotoğrafını çekmiştim hatta.
Buraya kadar herşey tamam, regl bitince 1 kg fazlalık ödem gitti diyelim.
Regl bitiminden 2 gün sonra sağlıklı tartı sonucu alınır derdi diyetisyenim.
25 Ocak sabahı bir tartıldım ki, tartıda sonuç 101,4 kg idi, Pazartesi gününden de fazla çıktı.
Haftasonunda acilen birşeyler yapmalıyım, ödem filan gitsin acilen.
Aklıma 2 şey geliyor. Sabah mide ilacı içmeye başlamıştım Salı akşamından itibaren ve az yürüdüm.(günde 5000 adım kadar.)
Kilo vermemizin tartıya yansıması ile ilgili paylaştığın bilgi çok faydalı olduBizi ceza paklar delficim. O aylık cezanın bize geleceği varbak nasıl düze cikicaz ikimiz de. Bildiğim kadarıyla söyleyeyim,
Kilo verdiğimiz zaman bunun tartıya yansıması şöyle olurmuş
Önce içi dolu yağ hücresi boşalır (eksi yok)
Boşalan hücre su dolar (eksi yok)
Hücredeki su boşalır (eksi var)
Bütün bu aşamalar sonucu tartıda sonuç görürmüşüz. Bunlar da regl dışında 1 hafta içinde gerçekleşiyor. Yani aslında 7-8 gün sonra en doğru sonucu alabilirsin. Sen şu an 5 günlük tartina bakiyorsun. Eğer her şeyi doğru yaptiysan bu süreci beklemek lazım. Ama eksikler varsa cezalar da bir nevi bize bu başlangıcı sunacak
Yani egzersiz yaptım diyebilmek için biraz terlemek gerekiyor. Dünde bununla alakalı yazmıştım. Psikolojik olarak da iyi geliyor bir şeyler yapmış olmak. O terle hareketle beraber içerden bize zarar veren şeyler azalıyor sankiKilo vermemizin tartıya yansıması ile ilgili paylaştığın bilgi çok faydalı oldusağolasın canım
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ceza paklayacak beni bu hafta bir mucize olmazsa
Hareketsizlik hiç yaramaz bana oldum olası, insülin direncinde her gün egzersiz yapın diye tembih ediyorlar ya, bundan diye düşünüyorum. Metabolizma yakmıyor başka türlü. En az 10000 adım olursa iyi. Yoksa gram gram gidiyor kilolar.
Dizimde ağrı var canım son günlerde arttı, kireçlenme hızlı ilerlemiş, ameliyat olabilirmişim. Röntgende çıktı, çok zorlamamamı söyledi ortopedistYani egzersiz yaptım diyebilmek için biraz terlemek gerekiyor. Dünde bununla alakalı yazmıştım. Psikolojik olarak da iyi geliyor bir şeyler yapmış olmak. O terle hareketle beraber içerden bize zarar veren şeyler azalıyor sanki
Geçmiş olsun canım tabi bunlar sağlığını tehlikeye atacak bir durum yoksa geçerli. Allah şifa versinDizimde ağrı var canım son günlerde arttı, kireçlenme hızlı ilerlemiş, ameliyat olabilirmişim. Röntgende çıktı, çok zorlamamamı söyledi ortopedistChocolita Hafif egzersiz yapın yaparsanız diyor. Topuk dikeni de çıktı. Bilinçli olarak egzersiz yapmadım, çok yürümedim son günlerde. Hatta EMS fitness'a gidiyordum, ciddi efor sarfediliyor, iyi terleniyor, ara verdim uzun bir süre.
Yürüyüş yapacağım biraz iyileşince.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tabi bunlar sağlığını tehlikeye atacak bir durum yoksa geçerli. Allah şifa versin
İyi olmana çok sevindim canım konuştuk zaten mazeretin varmış. Seni merak etmiştikİyi geceler kızlar bu hafta hic aktif olamadım ya nasilsiniz
Vaypeki gece uyuyabiliyor musun bu kadar kafein üstüne ya
Merhabaİyi geceler kızlar bu hafta hic aktif olamadım ya nasilsiniz