Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bil bakalım kim diyet dışı adı yazdı aranan ceza motivasyonuna ulaşıldı labelcim. Resmen evrene mesaj gönderdin ve çok ani bir dönüş aldın

Merhabalar Smiile
Dilerim yaşadığın tüm sorunların en kısa sürede üstesinden gelirsin ve tekrar aramıza katılırsın.
Kendini çok özletme, emi canım?
Sevgilerimle

Tebrikler Smiile
Azmini örnek alacağım.
Samimi ve içten paylaşımlarını özleyeceğim. Mezun olmuş olsan da arada buraya uğrayıp,bizleri haberdar edersen seviniriz.Görüşmek dileğiyle.

Teşekkür ederim Delficim ben de senin pozitif enerjini, özenli paylaşımlarını özleyeceğim. umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın. en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere, kendine iyi bak

YAA ÖYLE TATLI Kİİİ BAYILDIM!! ikinci hedefime ulaşarak ilk mezununuz olmak gurur verici.. iyi ki yolumuz kesişti, çok mutluyum burada geçirdiğim zaman için

Merhabalar
Chocolita Fit mutlu anne
Bugün akşam bir düğüne davetliyiz ailecek. Akşam yemeğimi bilemiyorum;ama tavuk olması muhtemel.
Saat 15:00'de 1 haşlanmış yumurta,1 dilim kaşar peyniri,1 dilim beyaz peynir,10 zeytin,1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tereyağı yedim 2 ince dilim tam buğday ekmeği ile. Şimdi sade Türk kahvesi içeceğim, yanında da 2 kuru kayısı yerim.
Suyumu 2 lt.'ye tamamlarım muhakkak.
Evden 18:30 gibi çıkacağız, 27 Ocak Cumartesi gününe ait menümü şimdiden yazmak istedim.
Biraz işlerim var 18:30'a kadar bugün spor yapamayacağım.
Sevgiler.

Cezam kalmadı Fit mutlu anne
Sabah 1 yumurta yedim yarım domates
Hafif tuttum akşam hamburger yaptım. Günlük almam gereken kaloriyi aşmadim. Su tamamlanacak

Eklentiler

• IMG_20240127_211858.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…