Erken kahvalti yapinca acikiyorum. Gerci prednisolon da aciktiriyor
Neler denemedik ki. Onun tadı da güzel değildi bu arada. Madem bunu yapıyorum az tatlısına kayınca bu sefer ortada amaç kalmıyorBizim gencligimizde kellogs diyeti diye bir sey vardi, hatirlar misin? Onu yapmistim ben nefret ettim sonra1100 kalori mi ne aliyordun gunluk, 2 ogun bundan sonraki ogun sebze mi neydi. Ne sacma isler
O gunden beri ancak boyle hafif kitirlik katsin diye sute yogurda az miktar eklersem o.
Ben peki ne yaptım. Kahvaltıyı hafif edeyim Akşam yerim deyip akşam yiyeceğim öğünü de şimdiden yedim. Bugün başka bir şey yemeyi düşünmüyorum. Menümü de yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
5 küçük zeytin
Tam doydum deyip artist gibi kalkiyordum ki hayır
Dünkü köfteler iki ince lavasa sarılıp gömüldü.
Bir bardak kefir içildi
Sonuç olarak kalorim bugünü karşılıyor
KV gelmeden egzersizi de yaparsam mükemmel olacakFit mutlu anne
Hadi inşallahGuzel tek ogun olarak
Artık cemosu etiketlemiyoruz canım fit mutlu anne ilgileniyor menülerle. Dünden beri gelmedi ama. Gelmezse ben yaparım kontrolleriIyi aksamlar
Kimseler kalmamis mi ya. Menu bildirende az
Ben cok yedim sanki
Sabah 2 haslanmis yumurta
2 cubuk kasar
Ara
1 kuru meyve 85 kalori
Ogle
Dunden kalan son patates salatasi
1 dilim Koy ekmegi, uzerine cevizli labne ve hindi fume
Aksam
Kucuk kase manti
Su 1,5 L
4500 adim
Chocolita Cemoos Fit mutlu anne
Lütfen kızmayın ama o kahvaltılık gevrekler o kadar zararlı ki, ben de bir zamanlar çocuklara aldım ama artık eve sokmuyorum. Tamamen katkı maddesi, şeker, trans yağ deposu. Onun yerine yulaf ezmesi kullanın bence. Yani haddim değil belki ama tutamadım kendimi.Ya bir de bir sey daha ekleyeyim,
Katki maddesi olmayan sey mi var, cok kafaya takip stres yapmamak lazim.
Bir de mesela çocuklar için satilan kahvaltilik gevreklere cok zararli diyorlar. Ama bakiyorsun cocuk mutlu oluyor yani, neden yasaklayim ki diyorum. Ben mesela cocuklara ondan aliyorum, sonra doyuruculugu artsin diye icine chia, keten tohumu falan katiyorum, ceviz kiriyorum falan. Benim cocuklar bunlari normalde yemez ama o sekilde yiyorlarbiraz iyi biraz kotu ortaya karisik iste. Ben mutlu onlar mutlu