Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canım, aklımda zaten
Ya ben de anlamıyorum Leslie daha çok terletiyor ama adım sayısı çok az kalori yakma işi sahaneymis45 dk Leslie yapınca 5.000 adım atmış oldum. Ama 500 kalori yaktım. Normalde 10.000 atınca 1.5 saatte 300-350 yakıyorum. Leslie de 45 dk bittiginde 400 kalori yakmis oldum. Sonra 10 dk dinlendim, ama kalori yakmaya devam ettim. Bunu bir yerde okumuştum. Uzun süre kardiyo yaptığın zaman vücut sanki devam ediyormuşsun gibi kalori yakmaya devam edermis
UcmelekannesiFit mutlu anne yle görüşen var mı kızlar ya merak ettim pazartesiden beri gelmedi. İyidir inşallah
Menu kontrollerini yaptım
Fit mutlu anne bu hafta yoktu. İnşallah iyisindir cok merak ediyorum
G Goklerce salı günü menü eksik
Smiile Çarşamba günü menü eksik
Bir de kızlar genel olarak menülerde su bildirimi hiç yapılmıyor. Su çok önemli. Kaç bardak içtiğimizi yazalım
Ceza adımları konusunda eğer 10.000 adım atamiyorsak 45 dk egzersiz demiştik. Bu egzersizden kastımız ayrıca efor harcadığimiz vücudumuzun her noktasını ayrı çalıştırdigimiz egzersizlerdir. Ki 10.000 adıma vaktimiz yoksa aynı kalori miktarına daha kısa sürede ulaşabilelim.
Gün içinde ağırdan attığımız toplamı 45 dk'ya tekabül eden adımlar ceza çektiğimizi göstermez. Cezanın ceza olma sebebi bizi terletecek olması. 45 dk günün tamamına yayilmamali
Berrak su içen guzum2 lt cay/kahve
Berrak su içen guzum