Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Dün gece uyuyakalmışım. Adımlarımı paylaşamadım. Uyuyakalmasaydım 10000'e tamamlamak istiyordum.
24 Ocak, Çarşamba günü 5737 adım attım Fit mutlu anne Fit mutlu anne Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000024613.jpg
    1000024613.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 15
G Goklerce

Bu hafta 3 gün 10.000 adım cezayı hatırlatırım canım. 1. Olan grupta olduğun için 1 gün 5.000 atabilirsin
Tamamdır canım, aklımda zaten ☺️
45 dk Leslie yapınca 5.000 adım atmış oldum. Ama 500 kalori yaktım. Normalde 10.000 atınca 1.5 saatte 300-350 yakıyorum. Leslie de 45 dk bittiginde 400 kalori yakmis oldum. Sonra 10 dk dinlendim, ama kalori yakmaya devam ettim. Bunu bir yerde okumuştum. Uzun süre kardiyo yaptığın zaman vücut sanki devam ediyormuşsun gibi kalori yakmaya devam edermis
Ya ben de anlamıyorum Leslie daha çok terletiyor ama adım sayısı çok az 🤔😁 kalori yakma işi sahaneymis 😍

Menu kontrollerini yaptım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu hafta yoktu. İnşallah iyisindir 🥺 cok merak ediyorum
G Goklerce salı günü menü eksik
Smiile Smiile Çarşamba günü menü eksik

Bir de kızlar genel olarak menülerde su bildirimi hiç yapılmıyor. Su çok önemli. Kaç bardak içtiğimizi yazalım

Ceza adımları konusunda eğer 10.000 adım atamiyorsak 45 dk egzersiz demiştik. Bu egzersizden kastımız ayrıca efor harcadığimiz vücudumuzun her noktasını ayrı çalıştırdigimiz egzersizlerdir. Ki 10.000 adıma vaktimiz yoksa aynı kalori miktarına daha kısa sürede ulaşabilelim.
Gün içinde ağırdan attığımız toplamı 45 dk'ya tekabül eden adımlar ceza çektiğimizi göstermez. Cezanın ceza olma sebebi bizi terletecek olması. 45 dk günün tamamına yayilmamali

Menu kontrollerini yaptım
Fit mutlu anne Fit mutlu anne bu hafta yoktu. İnşallah iyisindir 🥺 cok merak ediyorum
G Goklerce salı günü menü eksik
Smiile Smiile Çarşamba günü menü eksik

Bir de kızlar genel olarak menülerde su bildirimi hiç yapılmıyor. Su çok önemli. Kaç bardak içtiğimizi yazalım

Ceza adımları konusunda eğer 10.000 adım atamiyorsak 45 dk egzersiz demiştik. Bu egzersizden kastımız ayrıca efor harcadığimiz vücudumuzun her noktasını ayrı çalıştırdigimiz egzersizlerdir. Ki 10.000 adıma vaktimiz yoksa aynı kalori miktarına daha kısa sürede ulaşabilelim.
Gün içinde ağırdan attığımız toplamı 45 dk'ya tekabül eden adımlar ceza çektiğimizi göstermez. Cezanın ceza olma sebebi bizi terletecek olması. 45 dk günün tamamına yayilmamali

2 lt cay/kahve 🤪

Chocolita Chocolita tatli hatrin icin su icem dedim, basim agriyor 😂 cok nazliyim cok 🤣

Sabah
Haslama yumurta
1 dilim balli ekmek

Ogle
wrap altindan pizza, sebzeli

Aksam
Bol sebzeli ve baklagilli bulgur pilavi
Salata,
yogurt

1,5 lt su

12 k adimdayim, gerisini gece tamamlarim ✋😉

Iyi aksamlar

Ilk ogunum
Yulaf lapasi

Ara
1 portakal

Ogle
1 dilim Koy ekmegi uzerine hindi fume

Ara
Oglum okulda mini ekmek yapmis. Icine 1 dilim sucuk ile tost 😝

Aksam
Tekirdag koftesi

Su 2l
Adim 2300 🤦

Chocolita Chocolita

Merhabalar🌺🌸
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
25 Ocak, Perşembe günü
Menüm:
Kahvaltı (08:30)
*1 dilim beyaz peynir
*1 dilim kaşar peyniri
*6 siyah zeytin
*domates,biber
*1 ince dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeği (12:30)
*yayla çorbası
*Arnavut ciğeri
*domates
*1 ince dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği (19:00)
*etli pazı dolması
*1 dilim fava
*3 y.k. sarımsaklı yoğurt
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (20:30)
*1/3 greyfurt
*1 bardak süt
Su: 2,5 lt.
Başım ağrıyordu, öğlearasında yürüyüş yapamadım.
Akıllı telefonumun şarjı bitti, şarj oluyor.
Gün sonuna kadar adımımı paylaşayım.

İyi akşamlar kizlar
25 Ocak menüm
Öğlen bir simit çay
Ara öğün yapmadım
Akşam balık ekmek biraz salata
Az önce çay içtim
Su 1 lt geçti
Adım az oldu evdeydim bugün
Bu hafta kaçamak falan yapmadım ama az hareket olunca sanki kilo veremedim bakalım.
Hâlâ annemdeyim haftasonu eve gitmeyi düşünüyorum.
Tatil gelip gecti ahh ah

X