Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kızlar dünden beri bakamadım sağolun hepiniz yazmışsınız
S succulentt canım geçmiş olsun panik atak yazmışsın çok üzüldüm senin düzenli beslenmen çok iyiydi ama neden oldu anlamadım vallahi çok üzüldüm
Kendini ekstra zorlama
sweetgirlcandy Ahsen nasıl oldu yaaa bu jatvalardan mi bu hastalık benim kız da öksürmeye başladı vallahi ben korkuyorum artık hastalıktan eskiden böyle değildim hasta olur geçerdi şimdi gecmiyo herkes sanki

Kizlarrr ne habersiniz nasılsınız çok sessiz sanki buralar.
Sabah kızı göz doktoruna götürdüm. 0.25 gözlük verdi sadece okulda kullansın dedi. Kızım tahtayı göremiyordu onun için götürmüştüm. Şimdi derece düşük ya taktirsammi taktirmasam mi hangisi daha iyi olur bilemedim. Gözlüğü takınca göz tembellesir ve göz numarası büyür diyor kimi kimi ise gözlükte tedavi olur numaras kucukya düşer tamamen diyor. Kızım 10 yaşında bu arada. Sizden bu durumu yaşayan yada duyan tecrübesi olan varmı sizlere soruyum dedim birde.
Doktora sordum takarsa göz numarası yukselirmi diye yükselir dedi hemen hasta aldı daha da ayrıntılı soramadım.

Ahsen iyi şükür 1 gün düşmedi ateşi dün gece iyiydi. Biraz önce ablamla konuşuyorduk geçer gibi oluyor gerk geliyor hastalık diye

Ben 10 yaşından beri kullanıyorum hala artıyor. Bi arkadaşımda gözlükle düzeldiğini söylemişti. Iki örneği de gördüm o yüzden yorum yapamıyorum. Geçmiş olsun

Ben 10 yaşından beri kullanıyorum hala artıyor. Bi arkadaşımda gözlükle düzeldiğini söylemişti. Iki örneği de gördüm o yüzden yorum yapamıyorum. Geçmiş olsun
Sağol canim. Ya evet çok dert değil gözlük kullanması bı yandan. Bı yandan da yük oluyor ilerledikçe insana bilemedim .

Sağol canim. Ya evet çok dert değil gözlük kullanması bı yandan. Bı yandan da yük oluyor ilerledikçe insana bilemedim .
Geçmiş olsun canım.
Benim kızımın çok göz problemi var o yüzden 3 yaşından beri gözlük kullanıyor ama hem ilerleme oluyor,gözleri de çok iyi görüyor kullanınca.
Şimdi lise de sadece derste kullanıyorum diyor günlük kullanmayı reddediyor.
Ben kullanması iyi olur görüşündeyim.

gün bana 6 buçukta başlıyor. ama hiçbir şeye yetişemiyorum bende mi sıkıntı var bebelerimde mi bilmiyorum

Merhaba herkese bir video gördüm az once aksam yemegini 5 te keserek bir ayda 7 kilo vermis biri.Çok istiyorum ama hic uygulayamıyorum çünkû o saate acikmiyorum icimden yemek gelmiyor .En erken 7 de yiyoruz fakat bunu uygulayanlarin ozellikle bel cevresinden baya kilo verdigini duydum.Var mi aranizda yemek faslini 5 te bitiren?

bir dönem ben de aynı yöntemle 2 ayda 12 kilo vermiştim canım. ama maalesef uzun zamandır gece yiyorum

bir dönem ben de aynı yöntemle 2 ayda 12 kilo vermiştim canım. ama maalesef uzun zamandır gece yiyorum
Yaaa ciddi misin 2 ayda 12 kilo cok iyi peki 5 te mi yiyordun gercekten çok erken degil mi ya sabah kahvsltisini 10 da falan yapmam lazim ben hep 12 de yapiyorum

Calismaya basladin mi Deniz?Sen de ögretmendin degil mi?
evet canım öğretmenim ben de. oğlum 1 yaşını bitirecek 1 gafta sonra inşallah. 2 yıl ücretsiz izin aldım. en azından 2 yaşına kadar ben bakayım da sonra bakıcıya bırakayım diye

Yaaa ciddi misin 2 ayda 12 kilo cok iyi peki 5 te mi yiyordun gercekten çok erken degil mi ya sabah kahvsltisini 10 da falan yapmam lazim ben hep 12 de yapiyorum
bünye alışıyor canım. aramıyordum bi süre sonra. ama tabi o dönem bekardım. kafama göre yapıyordum her şeyi. şimdi yemek saatimin adı fırsat buldukça

evet canım öğretmenim ben de. oğlum 1 yaşını bitirecek 1 gafta sonra inşallah. 2 yıl ücretsiz izin aldım. en azından 2 yaşına kadar ben bakayım da sonra bakıcıya bırakayım diye
Bir kisinin maddi durumu elveriyorsa verilebilecek en mantikli karar .Tadini çikar bugunlerin nasil buyuyolar anlasilmiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…