Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

6 Ekim Menüm
Kahvalti
Menemen +2 dilim keto ekmek
10 findik

Ara (planliyorum)filtre kahve + 2 kayisi +10 badem

Aksam (planliyorum)
4 izgara kofte salata)
Su (yine sabah icmeyi unuttum🙈 daha henuz 1 bardak ictim insallah 2 litreye tamamlarim eger tamamlamazsam yazarim)
Spor :koca totom kalkmiyo ki yerinden😅 bugun yuruyus planliyorum innnnnsssaaalllaaahhh yapamazsam yine yazarim tabiii
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

6 Ekim cuma
Kahvaltı iki tam b. Ekmeği
3 çay kaşığı bal
1 dilim kaşar
Cay
3 zeytin

Ara yapmadım çay içtim.

Akşam yemeği
Ispanak yemeği
Yoğurt

Birazdan çayla 2-3 ceviz yerim.

Şu 2 litre tamamlarım
Yürüyüş yapmadım ev işi 3-4 bin adım attım.

6 Ekim cuma
Kahvaltı iki tam b. Ekmeği
3 çay kaşığı bal
1 dilim kaşar
Cay
3 zeytin

Ara yapmadım çay içtim.

Akşam yemeği
Ispanak yemeği
Yoğurt

Birazdan çayla 2-3 ceviz yerim.

Şu 2 litre tamamlarım
Yürüyüş yapmadım ev işi 3-4 bin adım attım.
En alltaki cümleyi yuruyus yapmadim pişi yaptim diye okudum 😅😅geldi yine karbonhidrat perilerim halusunasyonlar basladi 😅su iki haftayi atlatsam alisacam😅

Kızlar bu hafta herkes hasta herkes salmış gibi görünüyor bana.
Bu menü listesini kontrol ettim 4-5 kişi dışında herkes bitmiş yahu.
Her gruptan 2 kişi pert kendimize gelelim ne yazikki bizim grupta ben de dün düzgün menü paylasmadim diye kendime × koymuşum agxgxgxggxgx
Hasta hasta beni kavga ettirmeyin 😂

En alltaki cümleyi yuruyus yapmadim pişi yaptim diye okudum 😅😅geldi yine karbonhidrat perilerim halusunasyonlar basladi 😅su iki haftayi atlatsam alisacam😅
Onu yesemde açık açık yazamam ceza üstüne ceza agdgdgdghd
Olur ilk zamanlar normal 😉
Senin ilk menü paylasimin bugün dimi dün başladın zaten eksik yazmayayım seni.

Kızlar bu hafta herkes hasta herkes salmış gibi görünüyor bana.
Bu menü listesini kontrol ettim 4-5 kişi dışında herkes bitmiş yahu.
Her gruptan 2 kişi pert kendimize gelelim ne yazikki bizim grupta ben de dün düzgün menü paylasmadim diye kendime × koymuşum agxgxgxggxgx
Hasta hasta beni kavga ettirmeyin 😂
Aynen bir kendimize gelmemiz lazım. Bugünün cezalilari vardı bildirim bekliyoruz kızlar

Geçmiş olsun canım.
Benim kızımın çok göz problemi var o yüzden 3 yaşından beri gözlük kullanıyor ama hem ilerleme oluyor,gözleri de çok iyi görüyor kullanınca.
Şimdi lise de sadece derste kullanıyorum diyor günlük kullanmayı reddediyor.
Ben kullanması iyi olur görüşündeyim.
Tamam canım yani önceliğim çocuğun görüşü olacak ilerlersede durursa duzelirsede . Şu anda derslerde baya sıkıntı çektiğini söylüyor bu derslerinde etkiler. Takmak en iyisi dediğin gibi . Belki ilerde cizdirir kızında ilerleme yoksa ciziyorlardi heralde. Gözlük takmak zor geliyorsa .
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Düzenli kullanmak gerekiyor canım. Numarası düşükken ihmal etmezse fayda görür. Gözlüğün derece arttırdığını hiç duymadim. Doğru numara takılırsa sorun olmaz ki. Düzelir aksine
Bende onu anlamadım doktor sadece okulda dedi tüm gün düzenli taksın demedi . Neyse ben alıyım düzenli bir şekilde taktiriyim birkaç arkadasada sordum sizin gibi düzenli takınca iyileşme olabilir dedi

Tamam canım yani önceliğim çocuğun görüşü olacak ilerlersede durursa duzelirsede . Şu anda derslerde baya sıkıntı çektiğini söylüyor bu derslerinde etkiler. Takmak en iyisi dediğin gibi . Belki ilerde cizdirir kızında ilerleme yoksa ciziyorlardi heralde. Gözlük takmak zor geliyorsa .

Bende onu anlamadım doktor sadece okulda dedi tüm gün düzenli taksın demedi . Neyse ben alıyım düzenli bir şekilde taktiriyim birkaç arkadasada sordum sizin gibi düzenli takınca iyileşme olabilir dedi
Ya yine doktor daha iyi bilir siz onun dediğini yapın isterseniz

Helloooo
Herkeşciklere 😎
Diyet beslendim.
Çok su içemedim 1.5 lt ancak
Veeee
20231006_202810.jpg

X