- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun.öğle
Tazefasulye
Çorba
Akşam yemedim
Spora gidemedim
3 litre su
Eki Görüntüle 3312859
Dün panik atak geçirdim uzun zaman sonra
tekrar etmesinden korkuyorum bir iki gün zorlansam da buradaki ödevimi yerine getiricem getiremezsem pazartesi günü beni çıkarırsınız
Geçmiş olsun canım bugün nasıl kuzucugunEvet baya halsiz bende uykusuz annem gelcek biraz uyumayı düşünüyorum bende
Geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşamazsın. Spor iyi gelir belki bu süreçte sana. Tekrar yaşarım diye düşünme, bir daha olmayacağını varsay.öğle
Tazefasulye
Çorba
Akşam yemedim
Spora gidemedim
3 litre su
Eki Görüntüle 3312859
tekrar etmesinden korkuyorum bir iki gün zorlansam da buradaki ödevimi yerine getiricem getiremezsem pazartesi günü beni çıkarırsınız
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. İnşallah, zaten tekrar etme düşüncesi tetikliyorGeçmiş olsun. Umarım tekrar yaşamazsın. Spor iyi gelir belki bu süreçte sana. Tekrar yaşarım diye düşünme, bir daha olmayacağını varsay.
Bir daha olmasın inşallah.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. İnşallah, zaten tekrar etme düşüncesi tetikliyor
Aşırı bitkinim ama en azından adım sayımı düşürmemeye çalışıcam
Dün telefon yanımdayken 9bin adım atmışım cezamı çekmiş miyim kaptanCanım sende cezalisin. Bugün cemos yok kırbac bende
Çok şükür iyi gece ateşi çıkmadı keyfi yerinde bakalımGeçmiş olsun canım bugün nasıl kuzucugun
Geçmiş olsun canımöğle
Tazefasulye
Çorba
Akşam yemedim
Spora gidemedim
3 litre su
Eki Görüntüle 3312859
Geçmiş olsun canım Bu esas uyarı değil. Yani diskalifiyeye giden yolun uyarısı değil. Onun için 3 gün menü paylaşmamak gerekiyor.Yazdım şimdi menümü canim. Akşam hastaydım biraz erkenden yattım menü yazmayi unutmuşum sabah aklıma geldi ama uyarıyı almışım tabi
Çok geçmiş olsun. Bir zamanlar bende de vardı başlangıç aşamasında. Rabbim şifa versin ferahlık versinTeşekkür ederim
Teşekkür ederim. İnşallah, zaten tekrar etme düşüncesi tetikliyor
Aşırı bitkinim ama en azından adım sayımı düşürmemeye çalışıcam
Tamamdır broDün telefon yanımdayken 9bin adım atmışım cezamı çekmiş miyim kaptan
Eki Görüntüle 3312885
nasıl yetişiyorsun tüyo verseneGünaydın
Spor yapildi kahvalti yapıldı evi topluycam öğlen kv ugrarsa hızlıca pazara gidip gelirim aksama firinda firin posetinde tavuk sebze yapacağım salata yaninada
Herseye yetişmek pek mümkün değil bence ya kesin birşeyler kalıyor yani benim öyle oluyornasıl yetişiyorsun tüyo versene
Sabah 7de gün başlıyor bana çoğu zaman akşam eşim gelince ertesi gün yemeğini salatasini yapip yatıyorum ilk baslarda çok ağlıyordum hiç bir şey yetişemiyorum diye ama alıştım kahvaltıda öğlen yemeği akşam yemeginde oturabiliyorum şimdi uyudular ve 2saatim varnasıl yetişiyorsun tüyo versene