Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşamazsın. Spor iyi gelir belki bu süreçte sana. Tekrar yaşarım diye düşünme, bir daha olmayacağını varsay.

çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşamazsın. Spor iyi gelir belki bu süreçte sana. Tekrar yaşarım diye düşünme, bir daha olmayacağını varsay.
Teşekkür ederim. İnşallah, zaten tekrar etme düşüncesi tetikliyor
Aşırı bitkinim ama en azından adım sayımı düşürmemeye çalışıcam

Geçmiş olsun canım

Yazdım şimdi menümü canim. Akşam hastaydım biraz erkenden yattım menü yazmayi unutmuşum sabah aklıma geldi ama uyarıyı almışım tabi
Geçmiş olsun canım Bu esas uyarı değil. Yani diskalifiyeye giden yolun uyarısı değil. Onun için 3 gün menü paylaşmamak gerekiyor.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. İnşallah, zaten tekrar etme düşüncesi tetikliyor
Aşırı bitkinim ama en azından adım sayımı düşürmemeye çalışıcam
Çok geçmiş olsun. Bir zamanlar bende de vardı başlangıç aşamasında. Rabbim şifa versin ferahlık versin
Dün telefon yanımdayken 9bin adım atmışım cezamı çekmiş miyim kaptan
Eki Görüntüle 3312885
Tamamdır bro

nasıl yetişiyorsun tüyo versene
Sabah 7de gün başlıyor bana çoğu zaman akşam eşim gelince ertesi gün yemeğini salatasini yapip yatıyorum ilk baslarda çok ağlıyordum hiç bir şey yetişemiyorum diye ama alıştım kahvaltıda öğlen yemeği akşam yemeginde oturabiliyorum şimdi uyudular ve 2saatim var

Akşam yemeği hazırlığı yapacağım öğlen yemeği yiycem öyle tabiki bazi seyler kaliyor mesela yarın yoğunum aksamdan temizlik yapacağım eşim cocuklara bakar ben dip köşe temuzlerim

Gece yatağa nasıl yattığımı bilmeden uyurum o derece yorulurum

Bide oğlak burcuyum zoru severim inatlasiyorum kendimle bile nasıl yaaa bunu yapamiyacakmisin gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…