ya herkes öyle diyor da yorucu kısmını görüyorum şimdilikBir kisinin maddi durumu elveriyorsa verilebilecek en mantikli karar .Tadini çikar bugunlerin nasil buyuyolar anlasilmiyor valla
dene dene kesinlikle çok etkiliBen deneyeyim bunu ya herkes sonuc elde ettigine gore bende de ise yarar
11 kahvalti ettim simdi daha dogrusu hala ediyorum menemnin dibini sıyırıyorumdene dene kesinlikle çok etkili
bu arada orda saat kaç şimdi konudan bağımsız
En alltaki cümleyi yuruyus yapmadim pişi yaptim diye okudum6 Ekim cuma
Kahvaltı iki tam b. Ekmeği
3 çay kaşığı bal
1 dilim kaşar
Cay
3 zeytin
Ara yapmadım çay içtim.
Akşam yemeği
Ispanak yemeği
Yoğurt
Birazdan çayla 2-3 ceviz yerim.
Şu 2 litre tamamlarım
Yürüyüş yapmadım ev işi 3-4 bin adım attım.
Onu yesemde açık açık yazamam ceza üstüne ceza agdgdgdghdEn alltaki cümleyi yuruyus yapmadim pişi yaptim diye okudumgeldi yine karbonhidrat perilerim halusunasyonlar basladi su iki haftayi atlatsam alisacam
Aynen bir kendimize gelmemiz lazım. Bugünün cezalilari vardı bildirim bekliyoruz kızlarKızlar bu hafta herkes hasta herkes salmış gibi görünüyor bana.
Bu menü listesini kontrol ettim 4-5 kişi dışında herkes bitmiş yahu.
Her gruptan 2 kişi pert kendimize gelelim ne yazikki bizim grupta ben de dün düzgün menü paylasmadim diye kendime × koymuşum agxgxgxggxgx
Hasta hasta beni kavga ettirmeyin
Tamam canım yani önceliğim çocuğun görüşü olacak ilerlersede durursa duzelirsede . Şu anda derslerde baya sıkıntı çektiğini söylüyor bu derslerinde etkiler. Takmak en iyisi dediğin gibi . Belki ilerde cizdirir kızında ilerleme yoksa ciziyorlardi heralde. Gözlük takmak zor geliyorsa .Geçmiş olsun canım.
Benim kızımın çok göz problemi var o yüzden 3 yaşından beri gözlük kullanıyor ama hem ilerleme oluyor,gözleri de çok iyi görüyor kullanınca.
Şimdi lise de sadece derste kullanıyorum diyor günlük kullanmayı reddediyor.
Ben kullanması iyi olur görüşündeyim.
Bende onu anlamadım doktor sadece okulda dedi tüm gün düzenli taksın demedi . Neyse ben alıyım düzenli bir şekilde taktiriyim birkaç arkadasada sordum sizin gibi düzenli takınca iyileşme olabilir dediUcmelekannesi Düzenli kullanmak gerekiyor canım. Numarası düşükken ihmal etmezse fayda görür. Gözlüğün derece arttırdığını hiç duymadim. Doğru numara takılırsa sorun olmaz ki. Düzelir aksine
Ya yine doktor daha iyi bilir siz onun dediğini yapın istersenizTamam canım yani önceliğim çocuğun görüşü olacak ilerlersede durursa duzelirsede . Şu anda derslerde baya sıkıntı çektiğini söylüyor bu derslerinde etkiler. Takmak en iyisi dediğin gibi . Belki ilerde cizdirir kızında ilerleme yoksa ciziyorlardi heralde. Gözlük takmak zor geliyorsa .
Bende onu anlamadım doktor sadece okulda dedi tüm gün düzenli taksın demedi . Neyse ben alıyım düzenli bir şekilde taktiriyim birkaç arkadasada sordum sizin gibi düzenli takınca iyileşme olabilir dedi
Keske şampiyonluktan olsa
Evet menuyu yazdim ama insallah bozmam şeytan dürtüp duruyorOnu yesemde açık açık yazamam ceza üstüne ceza agdgdgdghd
Olur ilk zamanlar normal
Senin ilk menü paylasimin bugün dimi dün başladın zaten eksik yazmayayım seni.
Helal olsun supurgemm yuru beee kim tutar seniiiZüpürge bacınız diyet beslendi suyunu içti yürüyüş çok az yaptı