İyi en azından iş yapmissin ben daha hiç bir iş yapmadım ya.Keske şampiyonluktan olsakışlıkları çıkar yazliklari kaldır dip köşe ev temizliğine giristim o yüzden bakamadım buraya
Allah büyük ne diyeyimİyi en azından iş yapmissin ben daha hiç bir iş yapmadım ya.
Kizzz bu hafta ne olacak kazanacak misin
Sende durumlar nasılllİyi en azından iş yapmissin ben daha hiç bir iş yapmadım ya.
Kizzz bu hafta ne olacak kazanacak misin
Aslında normal geçti bu hafta regl ödemi de gitmiştir heralde ama hala aynı gibiyim en fazla 1 kilo gitmiştir heraldeSende durumlar nasılll
Excelde de kilo yüzdesini bulma formülü yapalım. Hiç hesapla uğraşma kiloyu yaz otomatik çıksınBu hafta word dosyası yapicam gruplara kişilere özel artık su egzersiz menü ceza tek tek tık aticam daha sıkı takip yapicam haberiniz olsun
Aynen yapicam bu gece yaparım pazartesi başlarızExcelde de kilo yüzdesini bulma formülü yapalım. Hiç hesapla uğraşma kiloyu yaz otomatik çıksın
Tamamdır daha kolay olur yanlışlıkta olmaz hemAynen yapicam bu gece yaparım pazartesi başlarız
Düşündüm de ben bulamadımKızlar gruplara isim bulalım bari
Takım ayiririz gruplar isimli olur daha şık olur hadii azcik düşünün
Arte bişey demişti grup ismi içinDüşündüm de ben bulamadım
Amazon demişti sanki oArte bişey demişti grup ismi içinArtemissisipi ne diyosun grup isimlerine
Bizim grup için amazon kadınlarını düşünmüştüm.Arte bişey demişti grup ismi içinArtemissisipi ne diyosun grup isimlerine
Geçmiş olsun lady herkes hasta ya topicteki kadınlarda hasta bu ara pek aktif deiliz zaten.Kızlar gruba uğrayıp sohbetlere katılamıyorum hiç kusura bakmayın kış gelmeden hastalık batağına düştüm. Ayaklarımı üşüttüm sanırım bağırsak ağrısı çekiyorum karnım ağrıyor haliyle. Rahatlatacak bitki çayı öneriniz var mı?
Teşekkür ederim cemoşşGeçmiş olsun lady herkes hasta ya topicteki kadınlarda hasta bu ara pek aktif deiliz zaten.
Yaa benim hep önerim ıhlamur,viks falan başka aklıma hiç birşey gelmiyo