Ah dogru yaBende henüz gün bitmedi o yuzden menu bildirimi yapmadim saat 4yani siz uykudayken yapsam olur mu sizde gece yarisi gibi
Aynısını yazdım bende. Bu mesajı okumamıştım şimdi okuyorum. Bence de daha mantikli
Afiyet olsun. İnşallah
Çok geçmiş olsunKızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Doğru düzgün bişey yemedim 2 litre su içtim 17 bin adım attım.
Ya yarın menülere cezalara bakarız ya Cho halleder.
Gecmis olsun, hasta hasta keske bu kadar yurumeseydinKızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Cok kucuktu ama olsunduu yarin gelsin 10.000 adim@accessdenied menü ve su eksik egzersiz tamam
Menü bildirimi yapmayanlar
@prensesss016
Ucmelekannesi
Deenniizz
Beyaz leylak
Taşkınlıktan cezalı olanlarDeenniizz
@BrokiloMissPeaceful
10.000 adım ekran görüntüsü bekliyoruz. Bebekli olanlardan en az 45 dk egzersiz.
Cezalarda kanıt istiyoruzDeenniizz eliptik yaparsan sürenin görülecegi şekilde foto bekliyoruz
Cezayı cekmezsek ne oluyorKızlar şuan eve girdim.
Minik sen extra ceza aldın mı yoksa hafta içi atacağımız 3 kere 10.000 dan mi bahsediyorsunCezayı cekmezsek ne oluyor
Evet 10 bin bir tanesini yaptım birde 5 bin hakkim vardı 7000 den de onu dusersek bir 10bin daha var ..zorlasam da yapamam sanırım o yüzden soruyorum .. yapabilirsem de tek şansım cumartesi günüMinik sen extra ceza aldın mı yoksa hafta içi atacağımız 3 kere 10.000 dan mi bahsediyorsun
Bebeğim zaten bu adımlar peşpeşe 3 gün değil ki. 7 gün içinde 3 gün. İster cumartesi ister pazarEvet 10 bin bir tanesini yaptım birde 5 bin hakkim vardı 7000 den de onu dusersek bir 10bin daha var ..zorlasam da yapamam sanırım o yüzden soruyorum .. yapabilirsem de tek şansım cumartesi günü
7 bin in ekran görüntüsünü atmadım galiba dün yapmıştım onu da Eki Görüntüle 3312826
Ayyy.Evet 10 bin bir tanesini yaptım birde 5 bin hakkim vardı 7000 den de onu dusersek bir 10bin daha var ..zorlasam da yapamam sanırım o yüzden soruyorum .. yapabilirsem de tek şansım cumartesi günü
7 bin in ekran görüntüsünü atmadım galiba dün yapmıştım onu da Eki Görüntüle 3312826
Eşimin tatilinde çıkarsak bir yerlere anca öyle yapabilirim evde mümkün değil olmuyorBebeğim zaten bu adımlar peşpeşe 3 gün değil ki. 7 gün içinde 3 gün. İster cumartesi ister pazar
Haftasonu işleriniz vardı ya yaparmışsin gibi sanki. Bakalim artık miniğimEşimin tatilinde çıkarsak bir yerlere anca öyle yapabilirim evde mümkün değil olmuyorçocuklarla koşuşturmaca yaşıyorum ama hepsini araçla bırakıyorum ya gönül yorgunluğu oluyor aslında
Birde kursu çıkarttım kurada ondaymis .mbiliyorsin makina başına oturunca da kalkınmiyor ..birde ben telefonu kurcalarken taşıyorum mesela telefonu kursta bırakıp in çik yapıyorum İrem in okuluna
Mesela geçen deneemek icin sabah kahvaltoso hazırlığında hususi telefonu taşıdım kaç adım diye 300-500 arası adım ben bu şekilde gün içinde defalarca yemek yapıyorum ama unutuyorumama bu şekilde asla 10bin olmaz
Eğer uapamazsam da uyarın beni olur mu
evet canım. 1 yaşında oldu çok şükürAaa hatırladım2.bebis olacakti degilmi
Aynen canım toplanmisiz ne guzel9.takimda kaptan yardimcisiydim canım evet senin nice namede tanıdık geldi soramadım bi türlü toprak kokusunuda hatırlıyorum nick degisikligi yapmadim bayağıdır ilk nick beyazkuguydu
Ucmelekannesi
@UcanSupurge
Onlarda 9.takimdan
Yazdım şimdi menümü canim. Akşam hastaydım biraz erkenden yattım menü yazmayi unutmuşum sabah aklıma geldi ama uyarıyı almışım tabi@accessdenied menü ve su eksik egzersiz tamam
Menü bildirimi yapmayanlar
@prensesss016
Ucmelekannesi
Deenniizz
Beyaz leylak
Taşkınlıktan cezalı olanlarDeenniizz
@BrokiloMissPeaceful
10.000 adım ekran görüntüsü bekliyoruz. Bebekli olanlardan en az 45 dk egzersiz.
Cezalarda kanıt istiyoruzDeenniizz eliptik yaparsan sürenin görülecegi şekilde foto bekliyoruz