Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bende henüz gün bitmedi o yuzden menu bildirimi yapmadim saat 4 yani siz uykudayken yapsam olur mu sizde gece yarisi gibi
Ah dogru ya su saat farkını hep unutuyorum. Şu an burada saat 00.05. Akşam yemeğinizi yedikten sonra 5 Ekim diye belirtin.

Şöyle de yapsak olur, şu an orada saat 16.00 ya az çok akşam ne yiyeceğinizi bilirsiniz. Bunu menü olarak bizimle paylaşın, bu saatte de paylaşsaniz olur. Sonradan taşkınlık extra bir şey olursa tarihle beraber belirtedebilrsiniz

Aynısını yazdım bende. Bu mesajı okumamıştım şimdi okuyorum. Bence de daha mantikli

5 Ekim menüm
Kahvalti Taşkinlik +peynir yumurta vb
Ara 16: 00 Kahve +3 hurma
19 :00 (planliyorum)Firinda sebze tavuk
Su nerdeyse sadece 2 bardak
Spor egzersiz yok
Henüz tam adapte olamadim inşallah yarina tam anlamiyla suyla sporla kacamaksiz gercek bir menu bildirimi yapacagm
Chocolita Cemoos

Gecmis olsun, hasta hasta keske bu kadar yurumeseydin Yarina daha iyi hissedersin insallah

Cok kucuktu ama olsunduu yarin gelsin 10.000 adim

Cezayı cekmezsek ne oluyor

Valla arkadaşa ev aradım baktık bulduk derken şehir dışına da çıktım
Aslında çantada saymadi fark ettim ama cebime alamadim telefonu o kadar yogundum.
Bundan sonra resmen bir hafta yatarsın da haftasonu kızın doğum gününü de kutlama yapicaz galiba o zamanda yorulur sonra dinlenirim artık.
20 bini geçmiştir de siz bu kadar yürümeyi vallahi öldüm öldüm bugün.
Yemek de yemedik tek öğün beslendim kaçamak yapayım diye düşündüm onu bile yapamadım.
Yarın daha iyi olurum kızlar sağolun hepiniz.

Şunu da ekleyeyim motive olun

Minik sen extra ceza aldın mı yoksa hafta içi atacağımız 3 kere 10.000 dan mi bahsediyorsun
Evet 10 bin bir tanesini yaptım birde 5 bin hakkim vardı 7000 den de onu dusersek bir 10bin daha var ..zorlasam da yapamam sanırım o yüzden soruyorum .. yapabilirsem de tek şansım cumartesi günü

7 bin in ekran görüntüsünü atmadım galiba dün yapmıştım onu da

Bebeğim zaten bu adımlar peşpeşe 3 gün değil ki. 7 gün içinde 3 gün. İster cumartesi ister pazar

Ayyy.
Eski bakkallar defteri gibi ne karışık hesap yapmışsın bacim

Bebeğim zaten bu adımlar peşpeşe 3 gün değil ki. 7 gün içinde 3 gün. İster cumartesi ister pazar
Eşimin tatilinde çıkarsak bir yerlere anca öyle yapabilirim evde mümkün değil olmuyor çocuklarla koşuşturmaca yaşıyorum ama hepsini araçla bırakıyorum ya gönül yorgunluğu oluyor aslında

Birde kursu çıkarttım kurada ondaymis .mbiliyorsin makina başına oturunca da kalkınmiyor ..birde ben telefonu kurcalarken taşıyorum mesela telefonu kursta bırakıp in çik yapıyorum İrem in okuluna

Mesela geçen deneemek icin sabah kahvaltoso hazırlığında hususi telefonu taşıdım kaç adım diye 300-500 arası adım ben bu şekilde gün içinde defalarca yemek yapıyorum ama unutuyorum ama bu şekilde asla 10bin olmaz

Eğer uapamazsam da uyarın beni olur mu

Haftasonu işleriniz vardı ya yaparmışsin gibi sanki. Bakalim artık miniğim

Yazdım şimdi menümü canim. Akşam hastaydım biraz erkenden yattım menü yazmayi unutmuşum sabah aklıma geldi ama uyarıyı almışım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…