Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sabah
5 yk yoğurt 1 armut
Ara 1 americano
Ara 1 fincan yeşil çay 2 gün kurusu
Öğle
Fırında kabak yeşil salata yoğurt
Ara 10 badem 1 maden suyu
Akşam 1 kase domates çorbası 2 köfte 2 yk közlenmiş patlıcan içi 4 yk yoğurt
Ara 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor
Screenshot_20231005_224203_com.huawei.health_edit_6417708175583.jpg

Cemoos Cemoos

Bugün çok iyi beslendim öğlen hariç öğlen okuldan gelince gözüm dondu biseysiz ekmek yiyip üstüne fıstık yedim

Sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapmıştım yumusrta.peynir zeytin domates salatalık maydoniz ve dereotu da vardı kahvaltım da

Öğlen ekmek ve fıstık

Akşam patlıcan yemeği ,cacık ,2dilim ekmek iki parça salatik turşusu :KK45:
Şu 2 litre adım 3 bin falan :olamaz:

Bugün tempom yoğundu

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Üzüldüm 🥺 sen bilirsin canım istediğin zaman tekrar dönebilirsin ♥️ bırakma ama vazgeçme olur mu

Tarif vermemizde bir sakınca yok 🌼 yemek fotosu göndermeyi tamamen yasakladik çünkü tavuk da sağlıklıdır et de ama herkesin sofrasında bulunmayabilir kimsenin canı çekmesin dedim ben. Böyle düşündüm ama cemoos da fikrini söylesin tabi
Anladim tamam cok haklisiniz 🙏🏻 o zaman tarifleri veririz birbirimize cok guzel olur

Son düzenleme:
Dikkat et kendine canım benim. Ben hallederim yarında bende olsun menüler
Kızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Doğru düzgün bişey yemedim 2 litre su içtim 17 bin adım attım.
Ya yarın menülere cezalara bakarız ya Cho halleder.

Kızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Geçmiş olsun.

accessdenied accessdenied menü ve su eksik egzersiz tamam

Menü bildirimi yapmayanlar
prensesss016 prensesss016
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Deenniizz Deenniizz
Beyaz leylak Beyaz leylak

Taşkınlıktan cezalı olanlar Deenniizz Deenniizz
Devitamini Devitamini MissPeaceful MissPeaceful

10.000 adım ekran görüntüsü bekliyoruz. Bebekli olanlardan en az 45 dk egzersiz.
Cezalarda kanıt istiyoruz Deenniizz Deenniizz eliptik yaparsan sürenin görülecegi şekilde foto bekliyoruz
Bende henüz gün bitmedi o yuzden menu bildirimi yapmadim saat 4 😊 yani siz uykudayken yapsam olur mu sizde gece yarisi gibi.Ama şunu belirteyim sabah kahvaltisina bir yere davetliydik taskinlik yaptim Allah affettsin ismini yazmayayim ama 1 tane peynirli cısss yedim☹️fazladan kac kalori olur bilemedim aksami hafif gecirecem insallah proteinli biseyler dusunuyorum

Son düzenleme:
Gecmis olsun uzun zamandir hareket etmedigim icin 17 bin adima agzim acik kaldi 2 gun 10.000 adim yurudum ucuncü gün bacaklarim tutuldu🙈
Kızlar şuan eve girdim.

Kızlar şuan eve girdim.
Cok geçmiş olsun cemos😔

Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos ben menümü yemeden õnce yazsam olur mu yani benim kahvaltimdan sonra yazayim gün bitiminde sadece kacsmsk yspip yapmadigimi yazarim hem benim icin daha iyi olur size söz vermis gibi olurum plandan sapmam böylece

X