Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Pembe Lotus nick name çok tanidik geldi biz hic ayni takimda ya da ayni topikte olduk mu .Toprak kokusu vardi ismini degistirmisti o musun yoksa?

Pembe Lotus nick name çok tanidik geldi biz hic ayni takimda ya da ayni topikte olduk mu .Toprak kokusu vardi ismini degistirmisti o musun yoksa?
9.takimda kaptan yardimcisiydim canım evet senin nice namede tanıdık geldi soramadım bi türlü toprak kokusunuda hatırlıyorum nick degisikligi yapmadim bayağıdır ilk nick beyazkuguydu
Ucmelekannesi
UcanSupurge
Onlarda 9.takimdan

istifa edip mi gittin
ne iş yapıyorsun orda
iyi cesaret cidden
Çok uzun hikayeşu an ögrenciyim .ilk basta sadece 1 yil diye geldim sonra buranin ogluma iyi geldigini gorunce istifa ettim.Sinav stresi yok yaris yok issizlik daha az .Aslinda esim benden once gelmisti ama ben istememistim buyuk bir filir auriligi yasadik nerdeyse ayrilmanin esigine geldik diyeyim cunku ben istemiyordum ama o bunun icin yillarca ugrasti dilini gelistirdi para biriktirdi falan.O basvurdu kslici oturuma tek basina ardindan 2 yil sonra aile birlesimi ile biz geldik.Deneme suresinden sonra istemezsem geri döneriz dedim kabul etti .Ama ben fikrimi degistirdim kalmaya karar verdim

Ben de 9 .takimdaydin Kaptan Nirandi yardimci @Ucansupurgeydi ben ilk katildigimda ama yinede karsilasmiz demekki inşallah bu sefer kalici kilo veririmde baska topiklerde karsilasiriz

hayırlı olsun inşallah canım. eşin maddi olarak hepinizi geçindirebiliyorsa şimdilik sıkıntı yok
ama erkeklere güven olmaz kendini mutlaka geliştir orda. sadece onun kariyerine yatırım yapmış olma
gerçi bunu diyen ben kocam kariyer yapsın diye çoluğa çocuğa tek başıma bakıyorum evlendiğimizden beri

ben de seni sorucam unutuyorum canım. hadikonusalimdi benim nickim onu pasifleştirip sonra şifreyi unutunca yeni aldım

ben de ayni kafadayim esim sabanci olsa kendimi guvende hissedemem o yuzden yeni bir kariyer icin calisiyorum

Evet ucansupurge de yardimciydi ne güzel zamanlardı inş
Evet guzel ortamdi ve nasil güzel kilo veriyorduk ya insallah sizin topiginizde de ayni atmosferi yasarim. Gordugum kadariyla gayet guzel kurallar koyulmus diskslifiye ve kontrol mekanizmasi var vallahi son umudum da burasi burdada verenezsem tarihin kadrolu şişmani olarak kendimi kabul edecem

verirsin güzel düşün verecegiz zayiflayanlar nasıl yapiyorsa bizde yapacağız

5 Ekim, Perşembe günü menüm yukarıdaki gibi arkadaşlar.
*Suyumu 2,5 lt.'ye tamamladım.
*Gün sonu itibariyle adımım 6019 oldu
Cemoos Chocolita
*Egzersiz:30 dk. yürüyüş
İyi akşamlar hepinize.

Eklentiler

• 20231005_212410.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 17
Sabah
2 kuru incir 2 ceviz

Ara 1 sade kahve 1 kare

Ara 2 kayısı 10 badem

Ara 1 sade kahvei, 1 kare

Akşam
1 tabak yoğurtlu ıspanak 2 dilim tam b. Ekmek

Adım 10 bin
Su 2 lt
Sürekli ara yapmam dışında bir sıkıntı yok
Cemoos

Eklentiler

• 20231005_222756.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…