Hhaha tarif yasak değilmiiiş mutlaka atarım deneyinceAy saglikli tatli paylasamiyosan da bana msj olarak yollar misin bxbxbxb
Anladim tamam cok haklisinizÜzüldümsen bilirsin canım istediğin zaman tekrar dönebilirsin bırakma ama vazgeçme olur mu
Tarif vermemizde bir sakınca yokyemek fotosu göndermeyi tamamen yasakladik çünkü tavuk da sağlıklıdır et de ama herkesin sofrasında bulunmayabilir kimsenin canı çekmesin dedim ben. Böyle düşündüm ama cemoos da fikrini söylesin tabi
Gecmis olsun kuzumKızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Doğru düzgün bişey yemedim 2 litre su içtim 17 bin adım attım.
Ya yarın menülere cezalara bakarız ya Cho halleder.
Kızlar şuan eve girdim.
Cho sağolsun yazmış bile gerçekten hem çok hastayım hem yorgunum inşallah sabaha biraz iyi olurum.
Ay menu yazayim kafayi adim tamamlamaya taktigimdan unuttum. Sabah kahvalti etmedim. Oglen biraz suşi yedim. Aksam sebze corbasi yarim kase. Sulukofte 3 4 yemek kasigj.accessdenied menü ve su eksik egzersiz tamam
Menü bildirimi yapmayanlar
prensesss016
Ucmelekannesi
Deenniizz
Beyaz leylak
Taşkınlıktan cezalı olanlarDeenniizz
Devitamini MissPeaceful
Ay menu yazayim kafayi adim tamamlamaya taktigimdan unuttum. Sabah kahvalti etmedim. Oglen biraz suşi yedim. Aksam sebze corbasi yarim kase. Sulukofte 3 4 yemek kasigj.
Canım sende cezalisin. Bugün cemos yok kırbac bendeGünaydın canım ciğerim misafirim vardı dün siteye girmeye fırsatım olmadı
Diyet dışı beslendim vur kamçıyı
Geçmiş olsun.Kızlar şuan eve girdim.
Bende henüz gün bitmedi o yuzden menu bildirimi yapmadim saat 4accessdenied menü ve su eksik egzersiz tamam
Menü bildirimi yapmayanlar
prensesss016
Ucmelekannesi
Deenniizz
Beyaz leylak
Taşkınlıktan cezalı olanlarDeenniizz
Devitamini MissPeaceful
10.000 adım ekran görüntüsü bekliyoruz. Bebekli olanlardan en az 45 dk egzersiz.
Cezalarda kanıt istiyoruzDeenniizz eliptik yaparsan sürenin görülecegi şekilde foto bekliyoruz
Kızlar şuan eve girdim.
Cok geçmiş olsun cemosKızlar şuan eve girdim.