Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Sabah
5 yk yoğurt 1 armut
Ara 1 americano
Ara 1 fincan yeşil çay 2 gün kurusu
Öğle
Fırında kabak yeşil salata yoğurt
Ara 10 badem 1 maden suyu
Akşam 1 kase domates çorbası 2 köfte 2 yk közlenmiş patlıcan içi 4 yk yoğurt
Ara 3 yk yoğurt
Su 3 lt
Spor

Cemoos

Bugün çok iyi beslendim öğlen hariç öğlen okuldan gelince gözüm dondu biseysiz ekmek yiyip üstüne fıstık yedim

Sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapmıştım yumusrta.peynir zeytin domates salatalık maydoniz ve dereotu da vardı kahvaltım da

Öğlen ekmek ve fıstık

Akşam patlıcan yemeği ,cacık ,2dilim ekmek iki parça salatik turşusu
Şu 2 litre adım 3 bin falan

Bugün tempom yoğundu

Chocolita Cemoos

Anladim tamam cok haklisiniz o zaman tarifleri veririz birbirimize cok guzel olur

Son düzenleme:
Dikkat et kendine canım benim. Ben hallederim yarında bende olsun menüler

Geçmiş olsun.

Bende henüz gün bitmedi o yuzden menu bildirimi yapmadim saat 4 yani siz uykudayken yapsam olur mu sizde gece yarisi gibi.Ama şunu belirteyim sabah kahvaltisina bir yere davetliydik taskinlik yaptim Allah affettsin ismini yazmayayim ama 1 tane peynirli cısss yedimfazladan kac kalori olur bilemedim aksami hafif gecirecem insallah proteinli biseyler dusunuyorum

Son düzenleme:
Gecmis olsun uzun zamandir hareket etmedigim icin 17 bin adima agzim acik kaldi 2 gun 10.000 adim yurudum ucuncü gün bacaklarim tutuldu

Cok geçmiş olsun cemos

Chocolita Cemoos ben menümü yemeden õnce yazsam olur mu yani benim kahvaltimdan sonra yazayim gün bitiminde sadece kacsmsk yspip yapmadigimi yazarim hem benim icin daha iyi olur size söz vermis gibi olurum plandan sapmam böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…