Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Daha iyi olmasına sevindim. Acil şifalar diliyorum sweetgirlcandy
Ateş halsiz bırakıyor.
Sen de gece uyuyamamışsınzdır. Dilerim iyileşir, ikiniz de biraz dinlenirsiniz.
Evet baya halsiz bende uykusuz annem gelcek biraz uyumayı düşünüyorum bende

Ay valla sabaha kadar ateş nöbeti vardı aşırı uykusuzum
Sweet geçmiş olsun benim ikisi ayni anda olunca mahvediyor beni seni bebis yemeye başladı mı?çok şükür bizimkiler başladı ama yine zayiflar erkek 11.300gr kız 10.200gr gece devam sütü iciyorlar bu ara dış cikariyorlar gece 2 kere icmeye basladilar normalde 1 kere iciyorlardi Allahim ne zaman akşam bizimle doyasıya yemek yiyecekler acaba diyorum sağlıkları yerinde olsun da diyorum gerisi zaman
Geçmiş olsun canım ya en korktuğum şey benim evi 2 3kere basmıştır 14senede

Merhaba kızlar balkonda kızımin servisini bekliyorum hain bi komsu kizartma yapiyor nasıl kokuyo anlatamam iradeli gariyim hiç bir şey yıldıramaz beni gidecek o kilolar kazanan biz güçlü kadınlar olacagiz
Benim de canım çok çekti.soydum şimdi hepsinden.
Fırından yapacağım.

Ay yok aynı ya. Ama eskiye göre bi tık daha iyi o da bişeylerle oyalarsam. Diyorum milletin çocuğu ne güzel her şeyi yiyor benimki de zorla. Bizde sanırım 9300 olmuşuz evde baktım da. Mamayı da sabah uyanınca bide gece yatarken veriyorum. Bazen öğlen uykusuna yatarken de veriyorum az yediyse. Ama genel olarak iştahsız bi çocuk. Sanki balık yağına başladıktan sonra iştahı bi tık arttı ben ona bağladım.

İştahsızlık çok zor dr bizede önerdi balik yağını verdim vucudu kabardi ikisininde dr haftada 2 veya 3 ver dedi bende havalar serinlesin o zaman vereyim dedi sonuc kirdilar
Bende oyalarak veriyorum zorlayinca hepsini cikariyorlar

Aaa kötü olmuş vücudunun kabarması. Aynen zorlayınca ya ağzını hiç açmıyor ya da alsa da tükürüyor

Bu çocuklardaki iştah olayi pek belli olmuyor zamanla degisiyor.Kendimi bildim bileli çok zayif bir çocuktum annemler iştah şuruplari alirlardi ortaokulda annem yavrum bsk giydiklerin bile yakismiyor biraz zorla kendini ye derdi hey gidi gunler aslinda yiyordum ama hareketten dolayi almiyodum bence.Oglum 15 yasinda ve o dogdu dogali ben onu beslemek ile ugrasiyorum vitaminleri omega3 u aman yesin kilo alsin yok almiyor hep zayif hep zayif kac defa doktoea goturdum mama takviyesi vermisti cunku cok zayifti .Simdi yine zayif ve sırık gibi bir boyu var ama artik dert etmiyorum saglikli olsun yeter diyorum o da benim gibi ilerde kilo alir belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…