Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bu çocuklardaki iştah olayi pek belli olmuyor zamanla degisiyor.Kendimi bildim bileli çok zayif bir çocuktum annemler iştah şuruplari alirlardi ortaokulda annem yavrum bsk giydiklerin bile yakismiyor biraz zorla kendini ye derdi 🤣🤣hey gidi gunler😅 aslinda yiyordum ama hareketten dolayi almiyodum bence.Oglum 15 yasinda ve o dogdu dogali ben onu beslemek ile ugrasiyorum😅 vitaminleri omega3 u aman yesin kilo alsin yok almiyor hep zayif hep zayif kac defa doktoea goturdum mama takviyesi vermisti cunku cok zayifti .Simdi yine zayif ve sırık gibi bir boyu var ama artik dert etmiyorum saglikli olsun yeter diyorum o da benim gibi ilerde kilo alir belkide
Benimki de başlarda çok iyiydi kilosu yüzü falan baya tombikti sonra bi mama reddi yaşadık içmedi mamayı falan zayıfladı şimdi minnacık bi kız 🤭ayına göre gerideydi kafama takıyordum sonra bende saldım. Ama işte yaptığımı yemeyince de canım sıkılıyor 😂 bide eşim ben yapılıyız minyon yok ailede kime çektiyse artık 😂 dediğin gibi sağlıklı olsun da. Kilolu olmasını da istemiyorum normal yaşına uygun olsun

Sweet geçmiş olsun benim ikisi ayni anda olunca mahvediyor beni seni bebis yemeye başladı mı?çok şükür bizimkiler başladı ama yine zayiflar erkek 11.300gr kız 10.200gr gece devam sütü iciyorlar bu ara dış cikariyorlar gece 2 kere icmeye basladilar normalde 1 kere iciyorlardi Allahim ne zaman akşam bizimle doyasıya yemek yiyecekler acaba diyorum sağlıkları yerinde olsun da diyorum gerisi zaman

Geçmiş olsun canım ya en korktuğum şey benim evi 2 3kere basmıştır 14senede
Teşekkür ederim Pembe Lotus Pembe Lotus
🙏🩷💐🌺🌸
Yarın yine gelecek ustam, yan duvardan borudan sızıntı varmış. İş biraz büyük. Neyse çözülsün de inşallah, razıyım.🙏

Sabah aç karnına atiyoruz. Siz öğlen atarsınız ama kahvaltı etmemiş olursunuz oda kabul
Chocolita Chocolita daha önce söykedim mi bilmiyorum ben Kanadada yasiyorum ve aramızda 8 saat var mesela bizde saat şu an 09:45 sabah sizde muhtemelen aksam 6 gibidir .Pazartesi sizde oglen 3 4 gibi bende sabah 7 oluyor yani en erken 4 gibi atabilirim .Uygun mu size de?

Akşam yemeğine ne yapcam ne yiycem hiç bir fikrim yok. Dünden yemek var onu eşim yer kendime ne yapsam diye düşüyorum
Benim de yemeğim yok evde. Vanayı kapalı tutmam gerekiyor ustam yarın da gelip su sızıntısını tamir edeceği için. Suyu açamayacağım.
Dışarıdan karnımı doyurmam lazım.:işsiz:
Zeytinyağlı yemek yapan bir yer vardı eve yakın, hanımların işlettiği, kendileri yapıyorlar. Oradan hazır mı alsam diyorum.

Chocolita Chocolita daha önce söykedim mi bilmiyorum ben Kanadada yasiyorum ve aramızda 8 saat var mesela bizde saat şu an 09:45 sabah sizde muhtemelen aksam 6 gibidir .Pazartesi sizde oglen 3 4 gibi bende sabah 7 oluyor yani en erken 4 gibi atabilirim .Uygun mu size de?
Tabi ki uygun. Siz size göre aç olduğunuz sabah saati atarsınız. Bizim saatimize göre çok gece kalmazsa liste oluşması açısından iyi olur. Kanada ne güzel bir ülke ♥️ nasıl bir şey orada yaşamak 🥰

Bugün sabah yine kahvaltı yapamadım. Banyoyu su basınca kahvaltı da hayal oldu maalesef.
Öğlearasında işyerimde yedim.
*1 kase ezogelin çorbası
*Püreli rosto köfte
*4 y.k. domatesli makarna
Ara öğünde,
*2 mandalina
*1 beyaz çay
*1 fincan sade Türk kahvesi
Şimdi servisle eve gidiyorum.
Akşam evde yemeğim yok, ev yemekleri yapan bir yerden zeytinyağlı bir çeşit yemek alacağım. Yanında da yoğurt yerim.
**
*Suyum 1,5 lt şu an. Gün bitene kadar
2,5 lt'ye tamamlarım.
Egzersiz: henüz yapamadım. Yaklaşık 3500 adımdayım. Gün sonunda egzersiz paylaşımı da eklerim.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Sevgiler :KK24::KK200:

Tabi ki uygun. Siz size göre aç olduğunuz sabah saati atarsınız. Bizim saatimize göre çok gece kalmazsa liste oluşması açısından iyi olur. Kanada ne güzel bir ülke ♥️ nasıl bir şey orada yaşamak 🥰
Tesekkur ederim ben geleli 2 yil oldu alismaya calisiyorum hala .Arti yönleri de var eksileri de.Gıda,benzin,elektrik ,su ,dogalgaz ucuz hayat standartlari Türkiyeye göre daha iyi ama burda da enflasyon birden cok yukseldi kiralar asiri artti ve maaslar dusuk maalesef cift maas olmadan bir ailenin geçinmesi cok zor.Evler de kredi 20 30 yillik veriliyor cunku cok pahali yani ev sahibi olmak demek omur noyu bankanin kiracisi olmak gibi birsey.Kanadada bozulan ekonomiden dolayi insanlat Amerikaya göçmeye basladi .Tabiki Turkiye ile kiyaslamak yanlis olur eski hali cok iyiymis rüya ülkeymis gercekten insanlar sadece uber yaparak evini gecindiriyor ve bir kisi tek maasi ile ev alabiliyormus.Ben kötü zamanina denk geldim.Yine de membunum egitim iyi ce çocugum icin gelecek endisem yok icim daha rahat.uzun oldu kusura bakmayin🙈

Tesekkur ederim ben geleli 2 yil oldu alismaya calisiyorum hala .Arti yönleri de var eksileri de.Gıda,benzin,elektrik ,su ,dogalgaz ucuz hayat standartlari Türkiyeye göre daha iyi ama burda da enflasyon birden cok yukseldi kiralar asiri artti ve maaslar dusuk maalesef cift maas olmadan bir ailenin geçinmesi cok zor.Evler de kredi 20 30 yillik veriliyor cunku cok pahali yani ev sahibi olmak demek omur noyu bankanin kiracisi olmak gibi birsey.Kanadada bozulan ekonomiden dolayi insanlat Amerikaya göçmeye basladi .Tabiki Turkiye ile kiyaslamak yanlis olur eski hali cok iyiymis rüya ülkeymis gercekten insanlar sadece uber yaparak evini gecindiriyor ve bir kisi tek maasi ile ev alabiliyormus.Ben kötü zamanina denk geldim.Yine de membunum egitim iyi ce çocugum icin gelecek endisem yok icim daha rahat.uzun oldu kusura bakmayin🙈
Gayet güzel bir açıklama oldu. Gelecek endişesi duymadan yaşamak çok güzel. Ayrıca sakinlik çok cazip geliyor. Enflasyon da umarım geçicidir. Şu zamanda ev almak buraya da zor oraya da demek. Ülkemiz içinde her şey güzel olur inşallah

Benim de yemeğim yok evde. Vanayı kapalı tutmam gerekiyor ustam yarın da gelip su sızıntısını tamir edeceği için. Suyu açamayacağım.
Dışarıdan karnımı doyurmam lazım.:işsiz:
Zeytinyağlı yemek yapan bir yer vardı eve yakın, hanımların işlettiği, kendileri yapıyorlar. Oradan hazır mı alsam diyorum.
Mantıklı dediğin en iyisi öyle yapmak

Diyet beslendim.
6 bardak su içtim.
20231005_193944.jpg

Leylakcım sen Türkiye de öğretmen miydin yanlış mı hatırlıyorum

Bugün yediklerim Sabah
Yeşil çay

11gibi mantarli omlet bi dilim peynir yesillik 1dilm tm buğday ekmeği

4kasik yogurt bi yemek kaşığı altın baharat icine
Bi küçük şeftali

Ara sade Türk kahvesi

Akşam 1 karnikyarık bi kase cacik

Spor
45dk leslie
50 mekik
40 alt karın hareketi