- 30 Aralık 2009
- 4.160
- 15.780
Kahvaltıda zaten yiyorsun birde arada bir parça ye o zaman.Peynir en büyük zaafım daha özen göstereceğim kendime
O ekmeği yemesen ne güzelmiş yaBugün diyet beslendim demek isterdim aç gezdim ara ogunlerimi es gecince akşam yemegi kaçtı
1 karnıyarık 1 tabak bulgur pilavı salata cacık 2dilimde ekmek
Cezan mi vardı kissss
Ay sormaO ekmeği yemesen ne güzelmiş ya
70 mi çok iyisin valla ben 80 oldum kan tahlli yaptirdim bugun sonuclari ogrendim demir ve d vitamini aşiri düşük belki de o yüzden bir turlu veremiyorum tabiki pisbogazin etkisi de var ama bunlarin da etkili oldugunu dusunuyorumben paslanmış gemi gibiyim. 70-72 arası demirledim çıkamıyorumkaç oldun
evet sıkı takip var. pususundayım ben de
D vitamini düşükse zayıflayamazsın demişti diyetisyenim70 mi çok iyisin valla ben 80 oldum kan tahlli yaptirdim bugun sonuclari ogrendim demir ve d vitamini aşiri düşük belki de o yüzden bir turlu veremiyorum tabiki pisbogazin etkisi de var ama bunlarin da etkili oldugunu dusunuyorum
2. CezaDaha başlayalı 3 gün oldu kaçıncı ceza agshshhshz
O zaman vit hallet hemen pazartesiye kilo ver ahxhhdhdh
Bence benimde düşük pazartesi bakalım belli olacak
İnsan bi geşmiş olsun kardeş der hep menfaat hohhh djshshsO zaman vit hallet hemen pazartesiye kilo ver ahxhhdhdh
Bizim grup sonuncu oldu farkında mısınız minikle sweetin açığını kapatmamiz lazım ahzhxhxhxİnsan bi geşmiş olsun kardeş der hep menfaat hohhh djshshs