hoş geldin canikom deniz ben hayla şişmanım daha veremedim doğum kilolarınıMerhababen de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum
ben zaten pazartesi bildirim yapıcam canım. diğer türlü karışırGünaydın hanımlarrr bol yürümeli dengeli beslenmeli bir gün olsungüne filtre kahveyle başlayacagim
Deenniizz sen salı günü başladın ama biz tartıyı yine pazartesi günü alalım ki karışıklık olmasın. Sonra da hep pazartesiyi baz alırız. Haksızlık olur dersen salı gunu tekrar tartilirsin eğer tartı da değişiklik olmazsa sıkıntı yok. Olursa kilonu guncellerim.
yok canım salı dahil oldum. pazartesi akşam fark ettim grubuPazartesiden beri burdasin diye hatırlıyorum ben yanlış mı biliyorum
Merhaba hoşgeldin.Merhababen de aranıza katiabilir miyim?Ilk sayfada grup uyelikleri kapatilmistir yazisini gördum ama yine de sormak istedim brlki farkli birseyden bahsediyorsur diye.Daha önce zayiflama yarismalarinda bulundum 17 kilo verdim 18 kilo geri aldim ve hiç olmadigim kadar kiloluyum
Tesekkur ederimMerhabaevet gruplar kapandı. Misafirimiz olun isterseniz muhabbete katılın
Tesekkurler yani sanki gruptaymisim gibi devam edecegim (menuler vb. )ama bekleme listesinde olacagim gibi dogru mu anladim?Merhaba hoşgeldin.
Gruplara üyelik kapanmadı ama yedek arkadaşlar var.
Diskalifiye olan yada zayıflayıp gidenlerin yerine.
Çok sıkı ve baya cezalı bir topic oluşturduk bı ilk sayfayı oku kabul edersen aktif düzenli devam et ilk fırsatta gruba da alabiliriz seni.
Şuan 2 kişi bekliyor aktif pazartesi onlar gruba girecekler.
Hosbulduk denizcimhoş geldin canikom deniz ben hayla şişmanım daha veremedim doğum kilolarınıben de gruba sızmaya çalışıyorum
Şöyle ki şu an 2 arkadaş var her şey yolunda giderse pazartesi gruba girecekler. Daha önceden çıkmış olan 2 arkadaş yerine girmiş olacaklar. Dolayısıyla bir boşluk bekleyeceğiz sizi almak için. Bu sırada aktif olmanız kurallara uyabildiginizi göstermeniz önemli.Tesekkurler yani sanki gruptaymisim gibi devam edecegim (menuler vb. )ama bekleme listesinde olacagim gibi dogru mu anladim?
Bence menülerin güzel.Öğle yemeği
Ufak kase cacık
1porsiyon Kurufasulye(7-8 kaşık kadardı)
Yarım kase mantar çorbası
Ya ben sizden menülerim için yorum rica edicem
Boşa kürek çekmek istemiyorum
Akşamları çok birşey hazırlamaya vaktim olmadığı için hafif geçiriyorum
Öğlen de yemekhanede kendimce bana uygun doyabileceğim bi öğün yapmaya çalışıyorum
Kahvaltı yok yemek saatim 12 akşam 5te çıkıp 7gibi evde oluyorum o yüzden öğlen iyi yemeye çalışıyorum önceden yemekhanede az yeyip eve girince bulduğuma saldırıyodum
Mesela bugün pilav vardı almadım ekmek yerine de çorba içmeyi tercih ettim. Ama büyük ihtimalle un vardı çorbada, bu yüzden içim rahat etmiyor.
Biraz da hızlı sonuç almak istiyorum.
Öğle yemeğini azaltmam mı gerekir acaba
-500 benim için çok yetersiz bi sayı ben kilo verme işini aşırı kafaya taktım
Ara öğünlerimden yulaf barı da çıkardım
Almam gereken kalori 1500ama ben 1000alıyorum yine de sonuç çok yetersiz
Bu sefer az beslendiğim için mi veremiyorum acaba diye düşünüyorum ama yemekten de korkuyorum kafamda gerçekten deli sorular buraya kadar okuduysanız teşekkürler
Evet minik dışında herkes az yiyoHerkes çok az yemeye başladı sanki ya. Bana mı öyle geliyor
ben paslanmış gemi gibiyim. 70-72 arası demirledim çıkamıyorumHosbulduk denizcimbende kösede bekleyeyim baya ciddi ve takibi sıkı bir topiğe benziyor o yuzden bende sizmak icin beklemeyi dusunuyorum ben de hsla şişkoyum her geçen ay daha da artiyorum dolar artisi gibi hiç inmiyor kilo grafigim