- 8 Aralık 2009
- 4.115
- 5.566
Yulafi sütle pişirdim az bir denemek için kakao da ekledim. Fena olmadı ama çok da düşmedim. Evet o tarz omlet yapabilirim. Bazen hiç kahvaltı bile etmek istemiyorum. Meyve tabağı falan yesem diyorumAfiyet olsunkahvaltı da yulafa başladın mı? Yulafın hiç oluru yoksa iyi bir un alıp tam buğdaylı krep falan da olur kahvaltıda değişiklik olur. Haşlanmış yumurta falan sıkılıyor insan bi süre sonra
Yulafi sütle pişirdim az bir denemek için kakao da ekledim. Fena olmadı ama çok da düşmedim. Evet o tarz omlet yapabilirim. Bazen hiç kahvaltı bile etmek istemiyorum. Meyve tabağı falan yesem diyorum
Karpuz peynir favorim. Ama karpuz da ölçü önemli. Peynirsiz olursa bir üçgen, peynirli olursa koca tabak yerim sama sırf seker yüklemesi olur bu seferMeyve + peynir enfes oluyor zaten sıkılmaktan daha iyi her alternatif.
Karpuz peynir favorim. Ama karpuz da ölçü önemli. Peynirsiz olursa bir üçgen, peynirli olursa koca tabak yerim sama sırf seker yüklemesi olur bu sefer
Yemediklerini yazmanda güzel olmuş. Aksam yemegi yememek degil tabi ama guzel fikir aslında. Bugün şunu yiyecektim vazgeçtim diyebiliriz. Reddettigimiz her sey büyük başarıIyi geceler hanimlar
Bugunku menum
Sabah filtre kahve
Öğle 12.00
2 dilik kepek ekmegi
Domates salatalik peynir zeytin
Ayran
Ara
Turk kahvesi 2 hurma
4 tane form biskuvi
Yesil cay
Akşam yemek yemedim karpuz yogurtta yemedim 1 avuc antep fistigi yedim
3 lt suyum var
40 dk eliptik
50 sn plank
30 adet karin egzersizi
Cemoos Chocolita
Birincisin zaten dokunulmazligin var adım atıp hareket etsen senin için iyiydi de olan olmuş gerçi dün bahçe biber o bu çok çalıştın illa kalori yakmissindirKahvaltıdan önce 1 tk çörek otu yağı içtim kahvaltı peynirli omlet 1 dilim t.b ekmek 3 zeytin kapya biber 1 tane
Öğlen 2 küçük taze incir
Sütlü kahve
Akşam
3 minik biber dolması semizotlu cacık
3 litreye yakın su elma çayı kaynattim gün boyu ondan da içtim
Spor yapamadım cezamı da odeyemedim5 bin adım bugünlük
Cemoos
Ahhgg yorgunum be cemoss oturduğum yerde yakiyomdur eminim suan kaloriBirincisin zaten dokunulmazligin var adım atıp hareket etsen senin için iyiydi de olan olmuş gerçi dün bahçe biber o bu çok çalıştım illa kalori yakmissindir
canım diyete uygun beslendim. zararlı şeyler yemedimKızlar menüleri tam normal şekilde yazmadiginiz için görünmüyor bile.
S succulentt canım sen öğlen yazmışsın ama menü tam menü bile değil onu halledersen sevinirim.
Deenniizz 4 Ekim carsamba menü bildirimi eksik.
UcanSupurge sen anladın canım sabah menü bildirimi yaparsın.
H Hufezaa canım 3. Gün oldu menü bildirimi bekliyorum sendn.
yok kız görmesem çatlarımHaha gel etme sendeebu eziyeti kendimize yapmamaliyiizz
Teşekkür ederimİyi akşamlar geçmiş olsun delfi yat dinlen
Aaa çok geçmiş olsunTeşekkür ederimCemoos Sabahtan beri başım bir tuhaftı, ağrıyordu.
Gece geç saatte, 02:00 gibi bir kalktım ki banyoyu su basmış.Suyu temizledim, vanayı kapattım, yattım. Büyük iş çıktı, eyvahlar olsun.
Çok teşekkür ederim.Aaa çok geçmiş olsun
Günaydın canım ciğerim misafirim vardı dün siteye girmeye fırsatım olmadıKızlar menüleri tam normal şekilde yazmadiginiz için görünmüyor bile.
S succulentt canım sen öğlen yazmışsın ama menü tam menü bile değil onu halledersen sevinirim.
Deenniizz 4 Ekim carsamba menü bildirimi eksik.
UcanSupurge sen anladın canım sabah menü bildirimi yaparsın.
H Hufezaa canım 3. Gün oldu menü bildirimi bekliyorum sendn.