yatmadan spor yaparsan kendine yüklediğin gerginlik geçer canım. bilinç dışında telafi ettim diye düşünür rahatlarsın birazBen bugun menu yazamiyorumsabah insan gibi kahvaltimi ettikten sonra oglen sapittim vxvxvx aksam yemiycem bu sebeple. Cemoos
Yarin yuruycem ben. En guzeli disari atmak kendini. Evde spor yapamayacak kadar yorgunum. 10 gundur anamdan emdigim süt burnumdan geldi. En azindan kulakligi takinca vakit geciyo oyle anlamiyorum vakti.yatmadan spor yaparsan kendine yüklediğin gerginlik geçer canım. bilinç dışında telafi ettim diye düşünür rahatlarsın biraz
ben de eliptiği tv karşısına koyup bi şeyler izleyerek yapıyorum. başlıcam tekrar inş. dışarısı en güzeli de vakit lazım. bi sıkıntı yoktur umarımYarin yuruycem ben. En guzeli disari atmak kendini. Evde spor yapamayacak kadar yorgunum. 10 gundur anamdan emdigim süt burnumdan geldi. En azindan kulakligi takinca vakit geciyo oyle anlamiyorum vakti.
Ben kilo almadım ama sabit kaldim Ucmelekannesipazartesi kilo değişimi olmayan ya da kilo alanların 3 gün cezası var
okurken yoruldumkafamda yorumlarken daha çok yorulduım evet biraz fazla olmuş gibi mesela 14 te yediklerin olmasaydı akşamki ekmeklerde olmasaydı bide tahin pekmez olmasaydı iyiymiş
Yok ev tasidim. Baska bisey yok Allahtan.ben de eliptiği tv karşısına koyup bi şeyler izleyerek yapıyorum. başlıcam tekrar inş. dışarısı en güzeli de vakit lazım. bi sıkıntı yoktur umarım
Ben şu iki gündür adım atmiyorum acaba önceden mi atmıştım. Aynen artı olmamam lazım canim5 atmıştın ya da ahtan şimdi de üzerine tamamla aksama at bence daha kolay yarın hepsini atmak zorlar seni
Ama dikkat ilk haftadan kilo alma daha büyük rezillik agdhxhdhhd
Tamam dostum heyy sakin ol o 10000 adım atılacakTaşkınlık yüzünden 10.000 adım cezaniz ve 24 saatiniz var
Bunu söylerken beni siyah gözlüklü ve pelerinli hayal edin
ayy ben taşınalı 45 gün oldu hala bitmedi bitmiyor hep yeni bir şey çıkıyor. hayırlı olsun bu aradaYok ev tasidim. Baska bisey yok Allahtan.
senin canın yürümek istiyor bahane arıyorsun bence yeme kızTamam dostum heyy sakin ol o 10000 adım atılacak
Yok tatlım ne bahanesi bugün kim biri yazdı normalde yürürum 10000 adım sıkıntım yok o kadar. Ama ceza oldumu adımsayar resmen geri ilerliyor sankimsenin canın yürümek istiyor bahane arıyorsun bence yeme kız
Ben yazdım ahdhdhxhYok tatlım ne bahanesi bugün kim biri yazdı normalde yürürum 10000 adım sıkıntım yok o kadar. Ama ceza oldumu adımsayar resmen geri ilerliyor sankim
İşte lotus o yüzden diyoruz ya hafta arasında tartilmayalim motivasyonu düşürüyorMotive etti beni kendinle gurur duymalısin hiç artı gelmedin bi kaç hafta 80de takildin ama onuda atlattin dedi çizgi hep asagiyi gösteriyor eksiliyorsun dedi
Peynir en büyük zaafım daha özen göstereceğim kendimeİşte lotus o yüzden diyoruz ya hafta arasında tartilmayalim motivasyonu düşürüyor
Bak ben yarın tartilayim eminim 300-500 gram fazla çıkarım.
Hee sonra kendimi hemen toplayıp daha sıkı diyet yapıyorum ama moralim bozuluyor.
Bende geceleri çok acikiyorum ama diyetisyenin haklı yoğurt,salatalık falan yemen lazım
Onu da hiç yemedim ben direkt uyuyorum.
Sende bunu yapmaya çalış peynir falan yeme.