Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben bugun menu yazamiyorum sabah insan gibi kahvaltimi ettikten sonra oglen sapittim vxvxvx aksam yemiycem bu sebeple. Cemoos
yatmadan spor yaparsan kendine yüklediğin gerginlik geçer canım. bilinç dışında telafi ettim diye düşünür rahatlarsın biraz

yatmadan spor yaparsan kendine yüklediğin gerginlik geçer canım. bilinç dışında telafi ettim diye düşünür rahatlarsın biraz
Yarin yuruycem ben. En guzeli disari atmak kendini. Evde spor yapamayacak kadar yorgunum. 10 gundur anamdan emdigim süt burnumdan geldi. En azindan kulakligi takinca vakit geciyo oyle anlamiyorum vakti.

Yarin yuruycem ben. En guzeli disari atmak kendini. Evde spor yapamayacak kadar yorgunum. 10 gundur anamdan emdigim süt burnumdan geldi. En azindan kulakligi takinca vakit geciyo oyle anlamiyorum vakti.
ben de eliptiği tv karşısına koyup bi şeyler izleyerek yapıyorum. başlıcam tekrar inş. dışarısı en güzeli de vakit lazım. bi sıkıntı yoktur umarım

Ben kilo almadım ama sabit kaldim Ucmelekannesi pazartesi kilo değişimi olmayan ya da kilo alanların 3 gün cezası var

Bu hafta kendimden çok korkuyorum. Regl zamanım bugün kendimi tutamama sebebim de oydu. Neyse ben bu gece yatmadan Leslie ablayla bı buluşma ayarliyim . Spora abanmam lazım artık.
okurken yoruldum kafamda yorumlarken daha çok yorulduım evet biraz fazla olmuş gibi mesela 14 te yediklerin olmasaydı akşamki ekmeklerde olmasaydı bide tahin pekmez olmasaydı iyiymiş

5 atmıştın ya da ahtan şimdi de üzerine tamamla aksama at bence daha kolay yarın hepsini atmak zorlar seni
Ama dikkat ilk haftadan kilo alma daha büyük rezillik agdhxhdhhd
Ben şu iki gündür adım atmiyorum acaba önceden mi atmıştım. Aynen artı olmamam lazım canim

Merhaba kızlar Bugün evde gördüğüm eksiyi diyetisyende goremedim pazartesi 77.3 Bugün 77.5 çıktım bilmiyorum öğlen 2den sonra bisey yiyip icmedim belkide sabahtan yemem lazımdi yağdan guzel kayıp var dedi ama tam anlayamadim en son 30kilo yağmış 28 görünüyor dedi simdi dedi

Buraya yazmadım bi kaç gecedir uykulu peynir fln yedim gece diyetisyenim bu yeterince ogunlerimi yememe ve çok bastirmis olmalisin kendini dedi

Gece acikirsan salatalık yogurt yiyebilirsin bunlar beni doyurmaz cok Açım dersen bi kase corba iç dedi 22:00 gibi dedi

Motive etti beni kendinle gurur duymalısin hiç artı gelmedin bi kaç hafta 80de takildin ama onuda atlattin dedi çizgi hep asagiyi gösteriyor eksiliyorsun dedi
İşte lotus o yüzden diyoruz ya hafta arasında tartilmayalim motivasyonu düşürüyor
Bak ben yarın tartilayim eminim 300-500 gram fazla çıkarım.
Hee sonra kendimi hemen toplayıp daha sıkı diyet yapıyorum ama moralim bozuluyor.
Bende geceleri çok acikiyorum ama diyetisyenin haklı yoğurt,salatalık falan yemen lazım
Onu da hiç yemedim ben direkt uyuyorum.
Sende bunu yapmaya çalış peynir falan yeme.

Peynir en büyük zaafım daha özen göstereceğim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…