- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Bende dinsin beri asla doymuyorum kuru meyveye verdim kendimi.
demir eksikliği yorgunluk yapar.160 boyla 70 kiloyla kendimi hobbit gibi hissediyorum70 mi çok iyisin valla ben 80 oldum kan tahlli yaptirdim bugun sonuclari ogrendim demir ve d vitamini aşiri düşük belki de o yüzden bir turlu veremiyorum tabiki pisbogazin etkisi de var ama bunlarin da etkili oldugunu dusunuyorum
İşte tam da bu yüzden tartilma.Ya tarti konusunu gordum, cok haklisiniz aralarda tartilmamak lazimBen gunde biraksalar 2-3 kere tartilcam o derece bozdum kafayi diyetle
ödem olabilir canımMerhaba kızlar Bugün evde gördüğüm eksiyi diyetisyende goremedimpazartesi 77.3 Bugün 77.5 çıktım bilmiyorum öğlen 2den sonra bisey yiyip icmedim belkide sabahtan yemem lazımdi yağdan guzel kayıp var dedi ama tam anlayamadim en son 30kilo yağmış 28 görünüyor dedi simdi dedi
Buraya yazmadım bi kaç gecedir uykulu peynir fln yedim gece diyetisyenim bu yeterince ogunlerimi yememe ve çok bastirmis olmalisin kendini dedi
Gece acikirsan salatalık yogurt yiyebilirsin bunlar beni doyurmaz cok Açım dersen bi kase corba iç dedi 22:00 gibi dedi
Dogru soyluyorsun bende de sislik var, pazartesi guzel sonuclar aliriz hepimiz umarim. Tartilmayacagim tutucam kendimi :)İşte tam da bu yüzden tartilma.
Bak pazartesi farkı görürsün.
Ben bu hafta hiç tartilmadim hâlâ şişlik var hissediyorum görüyorum.
Şimdi +1 çıkar eminim o yüzden hiç moral bozmaya gerek yok.
Ama pazartesi eksi göreceğime de eminim.
Tartı düzeni diyette çok önemli.
ben hergün sabah ve akşam yatarken tatttılıyorumDogru soyluyorsun bende de sislik var, pazartesi guzel sonuclar aliriz hepimiz umarim. Tartilmayacagim tutucam kendimi :)
Haha gel etme sendeeben hergün sabah ve akşam yatarken tatttılıyorum
Bugün diyet kahvaltı + sebze yemeği ve haşlanmış tavuk göğsü yedim.
Kahve, kefir, bol su içildi.
8.000 Ceza adımı atildi. 10 layinca ekran atarımCemoos
4 Ekim, Çarşamba günü için adımlarımı 5036'ya tamamlayabildim.
Saat derken akıllı saat mi yoksa yeme icme saati mi anlamadımSaatin yok mu öyle muhtelif zamanlarda mı yuvarladın?
Saat derken akıllı saat mi yoksa yeme icme saati mi anlamadım
Aynen öyle sıraya koymadım ya hep aynı şeyleri yazıyorum ya bi sinir geldiYeme içme saati. Geç anlama falan başlamış kıyamam
Aynen öyle sıraya koymadım ya hep aynı şeyleri yazıyorum ya bi sinir geldi
İşte kahvaltı sabah
Öğlen kahve kefir
Akşam sebzeli yemek tavuk