Poşet alıyorum.
Artı geldiklerine mi yansinlar cezaya mi yazıkKilo almışlar diyet yaparken utanmazlar avxvxvvzhxg
Oooo bu ne yaaa supersinnİyi akşamlar.
Diyet beslendim. 15 bin adım, 15 dk hiit, 25 dk karın ve sırt egzersizi. Su tamam.Cemoos
Tamamdiir once kendimi ispatlayayim o zamanPazartesiye kadar böyle devam pazartesi tartı günü sonra kurayla 2 eksik gruptan birine girersin.
Yani cezanı da çektin pek ispata gerek yok da şimdi yeni liste ayarladık da tekrar bozmayalım pazartesi sıfırdan başlamış olursun birde ödem de gider bu aradaTamamdiir once kendimi ispatlayayim o zaman
TamamdirrYani cezanı da çektin pek ispata gerek yok da şimdi yeni liste ayarladık da tekrar bozmayalım pazartesi sıfırdan başlamış olursun birde ödem de gider bu arada
Kendimi seviyorum ve kendim için yapıyorum ne yapıyorsam. Tavsiye ederim, mutlu oluyor insan.Oooo bu ne yaaa supersinn
İşte bende son cezadan sonra öyle dedim agsgsgsTamamdirrvalla bidaha bozar miyim tobee haha ben temiz temiz gunluk sporumu yaparim yeter bana
Hiçbir fikrim yokKızlar şu chloeting challengelarından birini yapmak istiyorum.
Genel olarak hareketlerinin çok sakatlamaya müsait olduğunu söylemişler ama bir program takip etmek istediğim için düşünüyorum. Ama hangisine başlasam karar veremedim. Daha önce yapıp sonuç alanınız oldu mu?
Ne kadar guzel ya keske herkes senin kadar sevebilse kendiniKendimi seviyorum ve kendim için yapıyorum ne yapıyorsam. Tavsiye ederim, mutlu oluyor insan.
Evet yaa, birde ben yanliz yurumeyi sevmiyorum nasil sıkıldım anlatamamİşte bende son cezadan sonra öyle dedim agsgsgs
Yaa bak normalde gider 15 bin adımı atarım ama cezada olmuyor
Hepimiz kendimiz için burada değil miyiz? Kendimizin en güzel ya da bizi en mutlu edecek haline ulaşmaya çalışıyoruz.Ne kadar guzel ya keske herkes senin kadar sevebilse kendiniBende cok saldim dogum sonrasi tekrar duzene girmem lazim kondisyonuma calisacagim
Kesinlikle katiliyorum, verecegimizden de o kadar eminim kiHepimiz kendimiz için burada değil miyiz? Kendimizin en güzel ya da bizi en mutlu edecek haline ulaşmaya çalışıyoruz.
Her şeye bir şekilde zaman ayirabiliyoruz. Kendimize de ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bir sürü gerekli gereksiz şeye emek sarfedip çabalıyoruz. E kendimiz için neden yapmayalım ki aynı şeyi? Bunu yapmak için burada toplanmadik mı? Neden yapmıyoruz diye soralım o vakit. Neden olmasın?
3 günlük derken neden 3 gün cezalisin ki sen
Ben kilo almadım ama sabit kaldim UcmelekannesiKilo almışlar diyet yaparken utanmazlar avxvxvvzhxg
Yapabiliriz tabii ki.Kesinlikle katiliyorum, verecegimizden de o kadar eminim kiArtik aynalara kustukten sonra bi kac gun once diyete basladim sonra canim Devitamini gel topiğe diyince yapabilir miyim diye dusundum ama burdayim Birde eşimin vizesi çıktı 1-2 haftaya gelecek inşallah o gelmeden de biraz verip şaşırtmak istiyoruum