- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atıyoruz özellikle ceza zamanı kesin ama diğer günler ne yaptığıni yazsan da yeterli olurkızlar spor fotosu atıyor muyuz yoksa sözlü mü sadece. orayı kaçırdım sanırım
Midem küçüldü sanırımKız bu ne bişey yememisin. Çorba dediğinin kendine hayrı yok bide yarım kase . Maşallah tebrik ettim alkisladim
Afiyet olsun canım sporlar süper ayağına emeğine sağlıkMerhaba kızlar menum paylasayim yarım saat sonra akşam yemeği yiycem
Sabah siyez unundan krep 1 tane (yumurta hakkimi icine kirdim)labne bol yesillik
Öğlen bi avuç meyve 5 ceviz
Sade kahve
Akşam kiymali Menemen salata
Spor
30dk leslie
70 mekik
40 alt karın hareketi
40 squat
1dk plank
Cemoos
Sizin menülerin yanında benim ekmeklerin ortama girişini göreceksiniz az sonraBende yazayım menümü
Sabah melemen 3 yk kadar 2 dilim t.b. ekmeği 5 zeytin ince dilim peynir 1 tk bak
Öğlen yayla çorbası
Yeşilçay kahve
Su 2 litreyi gecti
Aksam ızgara tavuk salata
Günüm çok yorucu ve hareketli geçti Buda sporum Cemoos
Afiyet olsun canım havalar sogudukca su içmek banada zor gelmeye başlıyorEvettt gelelim gün sonu dökümüne agzhxhxh
Sabah bir dilim beyaz ekmek
Bir t.k tahin pekmez
Bir dilim beyaz peynir
3-4 su unuttum yeşil zeytin
2 bardak çay
Ara öğün
Türk kahvesi-2 ceviz
Akşam yemeği
Etli nohut yemeği susuz
Yoğurt
Aksama çay belki 1-2 ceviz
Şu zar zor 2 litre icicem.
Yürüyüş pek yok regl oldum yatıyorum
Abovvvv hele burda menü yok. Şişkinlik niye var acaba regl mi yakindiSelamm menü yazayım bomboş bir menü
Sütlü kahve kocaman bardak
Yoğurt
Domates peynir
Tavuk kofte kadar
İşte o kadek
Siskinlik var canım hiçbir şey istemedi.
Su tamamlanacak
Ceza olan 10.000 atıldı. Tel çocukta, alınca ekran da atacağım
Cemoos
Afiyet olsun canım. Bugün inadına herkesler az yemiş
Afiyet olsun canımSelamlar
Kahvaltı ; klasik kahvaltı, bir dilim tb ekmek, çay
Ara öğün ; Türk kahvesi kuruyemiş
Akşam yemeği; fırında tavuk az patates, üç kaşık bulgur, ayran
Su 2 litre
Adım şuan 9000lerdeyim dün kaçamak/taşkınlık yapmıştım onun cezasını çekiyorum tamamlanınca buraya görsel atacağım bilginize Cemoos Chocolita
Afiyet olsun canım
Ne güzel ne güzel. Banada amin insMidem küçüldü sanırım
3 günlük derken neden 3 gün cezalisin ki sen3 günlük ceza adimimin ilki tamam
Eki Görüntüle 3311401
Kilo almışlar diyet yaparken utanmazlar avxvxvvzhxg3 günlük derken neden 3 gün cezalisin ki sen
Evet hergun 5000 adim en az atip kondisyonumu toparlamam lazimAlıştır kendini en az 5 binle başla kendine çok faydası olacak