Teşekkür ederim.Karikatür paylaşımı yasak. Sil istersen vakti dolmadan.
Telif hakkı sebebiyle mahkemelik olanlar var. İnternetten alıp buraya yüklediğimiz fotolarda da telif hakkı olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor.Teşekkür ederim.Sildim.
Sağolasın @ArtemissipiTelif hakkı sebebiyle mahkemelik olanlar var. İnternetten alıp buraya yüklediğimiz fotolarda da telif hakkı olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor.
Sen de sağ ol. ❤Sağolasın @Artemissipi
tabi ye sen ben sana engel olmayayımBen yicem sende ye zggxgxgxh
Yaa ben dünden beri ekmek yemedim bugün bir dilim kahvaltıda yedim ilaç icicem diye agxggxhx
Aksama yerim yemegimi
menün çok güzel sporlar fevkaladeMerhaba kızlar menum paylasayim yarım saat sonra akşam yemeği yiycem
Sabah siyez unundan krep 1 tane (yumurta hakkimi icine kirdim)labne bol yesillik
Öğlen bi avuç meyve 5 ceviz
Sade kahve
Akşam kiymali Menemen salata
Spor
30dk leslie
70 mekik
40 alt karın hareketi
40 squat
1dk plank
Cemoos
inşallah daha az görürsünYarın akşam diyetisyen kontrolüm var akşam kiraz sapi kaynatip içeceğim inş 76.5 görürüm ya
2hafta önce 77.9 cikmistim
Tsk ederim evet sirt ve kollarida iyi çalıştırıyor ben 1dk yapıyorum yarından sonra arttircam inşmenün çok güzel sporlar fevkaladeşu plank olayını her eliptik sonrası bende yapmaya çalışıyorum karın için çok güzel bi hareket
aslında çok iyi sporların hiç yapmamaktan iyidir.Aslında değişik sporlar yapmak istiyorum ama cocuklarla olmuyor akşamda eşim gelince benim pilim bitmiş oluyorkolumu kaldıracak halim kalmıyor
Onu bilmiyorum ama diyetisyen tartıdan 1 gün önce spor yapmayın demişti.Size birşey danışacağım.
Spor yaptıktan sonra tartılınca tartıda artı sonuç olabiliyormuş diye okudum. (Örneğin spor salonunda yoğun egzersiz yaptığımız zaman.)
Spordan ne kadar süre sonra tartılırsak doğru sonuç alırız?
Bilen varsa, aydınlatabilirse sevinirim.
Çok teşekkür ederim.Onu bilmiyorum ama diyetisyen tartıdan 1 gün önce spor yapmayın demişti.
Rica ederimÇok teşekkür ederim.
Haftasonunda spor salonuna başlayacağım tekrardan, Cumartesi öğlen idi dersim. Onun için sorayım dedim.