Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ben bunları ev işleri yaparken yaşıyorum ya ovalarken falan bastıra bastıra nasıl bitmiş işler anlamıyorum da bende bi degisigim

yürüyüş mükemmel cidden. ben de hafif serin havalarda kulağımda müzikle hafif tempolu yürüyüşü çok severim. ama en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum bile

Bir de cemosu etiketlersen menülere o bakıyor. Bu arada abur cubur yememiş olman güzel böyle devam eder insallah

Cezamı çektim ama 500 adım alacağız var benden sayılmayan ama çekilen cezâdır emin olabilirsiniz Cemoos Chocolita

Eklentiler

• IMG_7004.png
    84 KB · Görüntüleme: 35
Ay ne guzel yazmisin kiz. Hani filmlerde boyle savasa gitmeden general cikip konusur ya oyle hissettim kendimi.

Gelelim günün özetine cezalarını çeken herkese aferin
Gözüm üstünüzde de şu miniğin de elinden tutun Allah aşkına
Az sonra gün sonu özetini yazicam hazır olun şok şok şok bugün ne cezalar var ne uyarılar çıkarttım kirbacimi hazır mısınız

Ay destur bismillah daha yeni geldiydim nolyo kiz vxvxgx

afiyeet olsun
süperfreş güzel oluyor ondan mı yaptın
kuru mu oldu ya da baharat mı sevmion canım

Topigin demirbaş cezalısı Tenceresiz kaldim anne sevgili minikcim
3 Ekim salı menü bildirimi yapmalısın
ayrıca 3 günlük cezanın yüzde 1 ini bile yapmadın

Yeni arkadaşımız Deenniizz
2 Ekim pazartesi menü su egzersiz bildirimi yapmadın.
birde beni etiketle ki göreyim

Hafta birincisi Berrfeelinda hanım hanım cezandan 4000 adım eksik kaldı hah hahshdh
2 gün menü egzersiz ve su bildirimi yapmayan H Hufezaa takım ödülünü kullandın kabul ediyorum çarşambadan itibaren paylaşımlarını bekliyorum.
Canım senin yoğunluğunu biliyorum ama yine de uyarayım eksik kalma 3 Ekim salı günü menu bildirimi bekliyorum UcanSupurge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…