- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
Ohaa bu birincilikleri kaldırabilirim demiBerrfeelinda yade gelmedi ama sonuca göre sende birinci olacak gibisin.
Ona göre hazorla kendini agxgxhxhxh
Bi yanlislik olmustur la
Ekmek hiç yemedim gibi normalde yemeden duramam yani. Sadece 1 öğün kaçamak vardı ama abartı bişey değildi o da. Suyu hiç içemedim gibi bişey azaldı baya.Balkonda yapacağım son bi kez yumuşatıcı döküp bekletcem geçen kış dr yumuşatıcı kullanmayin demisti sürekli Hapsurup oksuruyorlardi hasta oluyordular ayy bi ara evi degistirseniz evde rutubet mi var demisti yok rutubet flnda iyilesemiyorlardi bi türlü
Yediklerini gözden geçir tuzlu zeytin peynir bile etken bu hafta 1 veya 2 kasik eksik ye yemeklerinden
ekmeği sabah sadece 1 dilim tuket Bol su tabiki
Ohh süper 9lardan sen de bende hızlıca uzaklasalim ins
Can sıkmak yok bu hafta gelen o artıyla birlikte fazlası bile gidecek. O 7ler gelecek haftaya inanıyorum ben
Kizlarrrr tebriklerrrr
Siralama yok daha. Cikinca cerceveletip eve asiciimmKendimi göremiyorum.
Ben kacinciyim
Ay inşallah. Kilo alacağım aklımın ucunda yoktu az vermişimdir diye düşünüyordumCan sıkmak yok bu hafta gelen o artıyla birlikte fazlası bile gidecek. O 7ler gelecek haftaya inanıyorum ben
Yok devenin nalı.Ay ben bi de yildizda da kaxanirsam hic cekilmem abi kesin bilgi
Haftaya verirsin. Bosver yawAy inşallah. Kilo alacağım aklımın ucunda yoktu az vermişimdir diye düşünüyordum
Evet beni takim arkadaslarim var etti. Hahayt kendilerine tesekkuru bir borc olaraktan yaz tahtaya al haftayaYok devenin nalı.
1 grup yemiş de yemiş.
Ondan 1. Oldun.
Tebrik ediyorumBi yanlislik olmustur la
Tesekkur ederim. Ay farkettim ki sen yazinca bi toparlanip hizaya giriyorum
Cok tesekkur ederim
İlahi. Çok yaşa, emi?Tesekkur ederim. Ay farkettim ki sen yazinca bi toparlanip hizaya giriyorum