- 8 Aralık 2009
- 4.114
- 5.566
Meyve tabağı ideal.Yemek değil çaya geliyorlar canım, koyduklarımdan yememem lazımbire meyve tabağı yapayım diyorum en azından meyve yerim
Ssgol cnm
Düşünmeyeceksin bebeğim.Günü kapattığımj düşünüyorum ..
Günaydın lady bende regl döneminde giriyorum o ödemi resmen hissediyorum
Sen normalde de gramla verirsin zaten ama bu kez regl etkilemiş olsun sağlıklı ol da
Teşekkür ederim kızlar hiç moral bozacak bir durum değil zaten artı gelsem de normal olduğunu düşünüyorum 3 senedir diyetteyim o yüzden bunlar beni hiççç etkilemiyor. Ama haftaya efsane bir eksi ile geleceğin inşallahBu kilolarda eksilmek daha zor canim moral bozma bide regl etkisi çok normal
Yemek için demiyon mu ya menü önermiş kızlarKızlar akşam arkadaşlarım gelecek oyy ben nerelere gidemmmAlışverişten geldim şimdi onlar için masa hazırlicam ama ne yapayım ben şimdi
Bende zayıflarım giyerim diye saklıyordum geçen kış verdim gittiIcine giremedigim butun kiyafetleri kizim giyer diyip bi kenara koyuyorum. Bu cocukta begenip giymezse depo gibi yigdim herseyi. Versem mi acaba ya
6. Olmussun kız iyi ki Cho kilo verememiş bu hafta gaza bas azcikbu haftada tadamadik birincilik duygusunuhaftaya Allah kerim artık