Yok yaaa regl de geçti neyin şişkinliğiŞişkinlikdir belki
Hesaplamayı burda başka bi arkadasınkinden bakarak yaptım o zaman onuda bulalım oda yanlış hesaplamış ben sandım ki ilk kilomuza bakarak hesaplıyoruz onun gibiCanım sen 500 gram vermişsin. Geçen hafta 90.4 kiloymussun. Yüzden 553.0
Geçen haftaki kilonla yüzde alınıyor canim. Geçen haftaki kilonun yüzde kaçını vermissin gibiHesaplamayı burda başka bi arkadasınkinden bakarak yaptım o zaman onuda bulalım oda yanlış hesaplamış ben sandım ki ilk kilomuza bakarak hesaplıyoruz onun gibi
Tamam benGeçen haftaki kilonla yüzde alınıyor canim. Geçen haftaki kilonun yüzde kaçını vermissin gibi
Canım günaydın
En azından eksi var sevindim.
Yanlış omus yüzde hesaplaması şöyle ki 0.40 yapman lazım 1 kilo 400 gram yazmışsın.
0.40:54.30 şekilde
Delfiana doğru hesaplamış ben kontrol ettim sabah da etmiştim zaten.Tamam bendelfinia nın hesabından gitmiştim çocuk durmuyodu hızlı olayım diye o zaman onunkini de tekrar hesaplamalısın
Hep 1. Hafta kilosundan hesap yaptık ama tekrar bakarım ben.Hep ilk hafta kilolarından hesap yapılmış bence herkes gözden geçirmeliii
Canım ben hesaplayabiliyorum doğrusunu choco öğretti :) ancak yanlış yaptılar gibi gördüm doğrusu olması için yazdım…ben yanılmış olabilirim.Seninkini ben hesaplarım brokilo
Tamam tamam olsun bir kez daha kontrol etmiş olalım listeye doğru girelim.Canım ben hesaplayabiliyorum doğrusunu choco öğretti :) ancak yanlış yaptılar gibi gördüm doğrusu olması için yazdım…ben yanılmış olabilirim.
Benim ilk başlangıç kilom 102,7 kg dı canım. Geçen haftaki kilom 101 kg'dı. Benim bugüne ait hesabım doğru yaniTamam bendelfinia nın hesabından gitmiştim çocuk durmuyodu hızlı olayım diye o zaman onunkini de tekrar hesaplamalısın
Sen bilirsin canım şu an bende kızların gönderdiği yüzdeler var. Sıralaması da hazır buna göre. Tek yadeyi bekliyorum. Akşam bakalım o zamanTamam tamam olsun bir kez daha kontrol etmiş olalım listeye doğru girelim.
Onca kadın var karıştırmış olabiliriz.
Aksama liste düzenleyelim o zaman chocum.
Hem eksik tartı gelir hem garanti olur.
Ben hesaplar foto atarım sana Cho.