Tamam şuan hepsini sıfırdan hesaplayıp karslastirip sana atarım.Sen bilirsin canım şu an bende kızların gönderdiği yüzdeler var. Akşam bakalım o zaman
Tamam canım benim hatamBenim ilk başlangıç kilom 102,7 kg dı canım. Geçen haftaki kilom 101 kg'dı. Benim bugüne ait hesabım doğru yaniDevitamini Chocolita
Ben de bu başlığın ilk ana mesajında Chocolita'nın anlattığı gibi yaptım.
Tamam canım.Tamam canım benim hatambende o şekilde hesaplarım
Sen çok uğraşmış olacaksın öyle de. 1 grup sen yap 2 grubu da ben hesaplayayim istersenTamam şuan hepsini sıfırdan hesaplayıp karslastirip sana atarım.
Basladigimiz kilodan mi yapcazHep 1. Hafta kilosundan hesap yaptık ama tekrar bakarım ben.
Zaten yadeeyi belicez o arada hallederim.
Hayır 1. Hafta kilosundan hesap yapılacak. Başlangıç kilosundan değilBasladigimiz kilodan mi yapcaz
Koz excelde formul yapsanizaTamam tamam olsun bir kez daha kontrol etmiş olalım listeye doğru girelim.
Onca kadın var karıştırmış olabiliriz.
Aksama liste düzenleyelim o zaman chocum.
Hem eksik tartı gelir hem garanti olur.
Ben hesaplar foto atarım sana Cho.
E ben oyle yaptim iyi benlik bisey yokHayır 1. Hafta kilosundan hesap yapılacak. Başlangıç kilosundan değil
Size zahmet olacak, grupları tekrardan kontrol etmek iyi olabilir.Hep 1. Hafta kilosundan hesap yaptık ama tekrar bakarım ben.
Zaten yadeeyi belicez o arada hallederim.
Bence de herkes doğru yaptı ya brokiloyu bir düzelttim. Tek tek sağlamasını yapmadım ama gelen yuzdelerin bazılarına baktım eksik yazıldığı içinE ben oyle yaptim iyi benlik bisey yok
Afiyet olsun canım menülereSabah
Sütlü kahve + hurma + 5 fındık
Kahvaltı
2 etimek
1 dilim beyaz peynir
(iştahım yoktu biraz moralim bozuktu :) )
Ögle
Türk kahvesi + hurma
Akşam
Tavuk sote + haşlanmış brokoli havuç
Balkonda yapacağım son bi kez yumuşatıcı döküp bekletcem geçen kış dr yumuşatıcı kullanmayin demisti sürekli Hapsurup oksuruyorlardi hasta oluyordular ayy bi ara evi degistirseniz evde rutubet mi var demisti yok rutubet flnda iyilesemiyorlardi bi türlüArada üzerine yumuşatıcısı sprey sisenine koysan sıksan ara ara olmazm i cocukalrin alerjisi var mı yumuşatıcıya
Yediklerini gözden geçir tuzlu zeytin peynir bile etken bu hafta 1 veya 2 kasik eksik ye yemeklerindenİnşallah yaa neden aldığımı anlamış değilim