- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.811
İnşallah acces neyi yanlış yaptım diye düşüyorum önceki haftanın benzeri hatta daha az ekmeksiziydiHaftaya verirsin. Bosver yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah acces neyi yanlış yaptım diye düşüyorum önceki haftanın benzeri hatta daha az ekmeksiziydiHaftaya verirsin. Bosver yaw
Yok şuan hiç bir ödül.Şu an hiçbir ödülüm yok değil mi
Aa saol canım görmüştümde halbu ki :) tamamdır bundan sonra yazarım mutlakaAfiyet olsun canım menülere Cemoos etiket yapıyoruz
Senden başka kilo alan var mı?Seni de tebrik ediyormusuz accessdenied nasıl oldun anlamadım ama grubun birincisi olmuşsun ama ben hakediyordum neyse ben de az kilo alan birinci olarak ilan ettim kendimi
Akşama ise keşke hazır alsaydın çok az zaman var çünküKızlar akşam arkadaşlarım gelecek oyy ben nerelere gidemmm Alışverişten geldim şimdi onlar için masa hazırlicam ama ne yapayım ben şimdi
2 kisi kilo aldi biri nötr ne aldi verdi. Ben nasi 1. oldum saniyosunSenden başka kilo alan var mı?
Sagol bebeyim. Sizlere layik olmaya calisiyorumdurSeni de tebrik ediyormusuz accessdenied nasıl oldun anlamadım ama grubun birincisi olmuşsun ama ben hakediyordum neyse ben de az kilo alan birinci olarak ilan ettim kendimi
Zamanın kısıtlı ya, aklıma ızgara balık ve salata geldi.Kızlar akşam arkadaşlarım gelecek oyy ben nerelere gidemmm Alışverişten geldim şimdi onlar için masa hazırlicam ama ne yapayım ben şimdi
Yi yarinlar yokmuscasinaKızlar akşam arkadaşlarım gelecek oyy ben nerelere gidemmm Alışverişten geldim şimdi onlar için masa hazırlicam ama ne yapayım ben şimdi
Hazır aldım zaten unutmuşum bugün geleceklerini ev sahibi yemeyince ayıp diyorlar ya acaba öeyve yesem sadece biraz olur mu kiAkşama ise keşke hazır alsaydın çok az zaman var çünkü
Yapacağın menüyü kendine de sekillendirebilirsin ozaman onlara yapacağının en sağlıklı ve kalorisizini kendin için hazırlasanHazır aldım zaten unutmuşum bugün geleceklerini ev sahibi yemeyince ayıp diyorlar ya acaba öeyve yesem sadece biraz olur mu ki
Ya en mantiklisi izgara. Tavuk mavuk. Ama aldim diyosunHazır aldım zaten unutmuşum bugün geleceklerini ev sahibi yemeyince ayıp diyorlar ya acaba öeyve yesem sadece biraz olur mu ki
Sagol bebeyim. Sizlere layik olmaya calisiyorumdur
Yemek değil çaya geliyorlar canım, koyduklarımdan yememem lazım bire meyve tabağı yapayım diyorum en azından meyve yerimZamanın kısıtlı ya, aklıma ızgara balık ve salata geldi.
Veya fırında patatesli tavuk ve yanına pilav da olabilir.