- 22 Aralık 2013
- 1.879
- 3.844
Derin bir nefes aldım aç midemle ve de uyumayan bebemle
Hadiii ya nasıl yaptın çatlamış olmasınBen artık spor yapamycam
Bugün koskoca koliye ayak parmağımı vurdum dedim kesin kırıldı öyle bi acı. Şu an yürüyemiyorum üstü şişti ne alakaysa
İnşallah çatlamamıştır. Kız kucağımda hızlıca geçerken paaat ay nasıl acıdıHadiii ya nasıl yaptın çatlamış olmasın
Geçmiş olsun. Parmak mı şişti ayağın üstü mü? Tarak kemiklerinde çatlama falan olmasın?Ben artık spor yapamycam
Bugün koskoca koliye ayak parmağımı vurdum dedim kesin kırıldı öyle bi acı. Şu an yürüyemiyorum üstü şişti ne alakaysa
Yaa bı git röntgen çektir.İnşallah çatlamamıştır. Kız kucağımda hızlıca geçerken paaat ay nasıl acıdı
Teşekkür ederim. Ayağımın üstü şişti biraz. Halbuki parmağımın çarptım. Parmağım hafif morardıGeçmiş olsun. Parmak mı şişti ayağın üstü mü? Tarak kemiklerinde çatlama falan olmasın?
Yarına kadar durayım da giderim olmadı. Çatlasa ağrı olmaz mıYaa bı git röntgen çektir.
Geçmiş olsun ya kötü olmuş buz koy iyi gelirYarına kadar durayım da giderim olmadı. Çatlasa ağrı olmaz mı
Teşekkür ederim yarın koyarım artıkGeçmiş olsun ya kötü olmuş buz koy iyi gelir
Yok morarma olur diye biliyorum acısı sonra çıkar.Yarına kadar durayım da giderim olmadı. Çatlasa ağrı olmaz mı
Catlattin heralde.Ben artık spor yapamycam
Benimde tırnaklarım kağıt gibidir. Çok kullandım b12 demir ama bu değişmedi. Unutkanlık da var. Belki bende yeniden başlarımDemir ve b12 değerim düşüktü en son kan verişimde yarın bi gidip baktırayım bakalım
Ayy çok geçmiş olsun bilirim o acıyı. O kadar çok vurdum ki şimdiye nasıl kırılmadı bilmiyorumBen artık spor yapamycam
Ben daha mutfağı halletcem ama çok acimmm uyumam lazımİyi geceler herkese uyuyalım da sabah olsun kahvaltı yapalım
Ben dün sinirden küplere bindim o yüzden hiç uğramadım .birde eşim aksamlari evde oluyor ya yazamıyorum o yüzden ..
Hayırdır minikcimBen dün sinirden küplere bindim o yüzden hiç uğramadım .birde eşim aksamlari evde oluyor ya yazamıyorum o yüzden ..
Benim büyük oglum keşke aşk meşk işlerinde bu kadar ayran gönüllü olsa anlayacağım ..Hayırdır minikcim