Kız nasıl yok ilk sırada yazıyor ahahhahCardio yok kaptanım spor şeysilerinde . Ama ben başlarken baktım 147 idi yakılan kalori bitirdiğimde 400 e yakındı dinlene dinlene yaptım . Yani 20 dk yaptım 5-10 dk ara verdim o arada sadece nefeslendim zaten o nabızla başka bişey yapamadım
Kız nasıl yok ilk sırada yazıyor ahahhah
Spor bittikten sonra daha 10 dk daha yakmaya devam ediyorsun. Beni de heveslendirdin
Saatteki spor şeysilerini diyom ha benKız nasıl yok ilk sırada yazıyor ahahhah
Spor bittikten sonra daha 10 dk daha yakmaya devam ediyorsun. Beni de heveslendirdin
Kız sonradan anladım ayySaatteki spor şeysilerini diyom ha benkarışmasın ortalık
Kız sonradan anladım ayytamam canım
Evet hem güzel popolu hem de çok tatlıpuanımı hesapladım canım ben.
Bu güzel popolu bacımız güzel yapıyo eğlenceli ha şunu da yapim hunu da yapim dedim bi baktım video bitmiş
Bebişi var kızEvet hem güzel popolu hem de çok tatlıbekar mı acaba
Oyy çikolata bebişşşBebişi var kızbekar anne de olabilir
Evet ya çok tatlı aynı anasıOyy çikolata bebişşş
"Grupların yüzde toplamı 3,876 idi.Bir örnek yapsan mesela o olayı anlayayım ben. Basit bir şeyse yapabilirim ama oyalarsa yine eskisi gibi gruplarda değişiklik yapa yapa sayıları eşitleyerek devam ederim
Tamamdır canım keyfine bak"Grupların yüzde toplamı 3,876 idi.
Grupta 4 kişi varsa, kişibaşına kilo verme yüzdesi 3,876/4=0,969 olur.
Grupta 6 kişi varsa, 3.876/6=0,646 oluyor."
gibi düşünmüş idim.
Önümüzdeki hafta grupları eşitlersen sorun olmaz zaten.
Ama grup üyeleri diyelim ki 13 kişi olursa, ikiye bölemeyiz yine.
Onun için boşver canım, sen bildiğin sistem yap.
Ailem yazlıktan döndüler, 6 aydır şehir dışındaydılar, özlemişim onları, dışarıda onlarla birlikteyiz.
İznini istiyorum. İyi akşamlarChocolita
Sağol.Tamamdır canım keyfine bak
Oylamada olumsuz oy kullandım ama yapabilirim diye düşünüyorum. Süper girl benim takımım yanlış değilim değil miCardio sanırım ya bende çok emin olamadım. Ama 600 yakıyorsa cardiodur
Yüzdelerin toplamı ortalamasını çok anlamadım canım. Ben normalde böyle izin alan olunca sayıları eşitlemek için bazı grup üyelerini diğer gruba alıyorum. Gruplarda değişiklik olabilir diye de belirtiyorum sıklıkla.
Bugün ama nedense yapmayı unuttum. Sonuç bu şekilde eşit gelince daha önce olmayan bir şey bu sefer de böyle olsun dedim
İsteğe bağlı canım. Oylama da hangi oyu kullanmıştın
Evet ben not alıyorum herkes de alıyordur benceDenp
Bonus
3 3R1Z
Migrenben
ohbb
esmusumm
asliogretmen
espressoc
ilknurrr22
Puan notlarınızı alıyor musunuz kızlar
Onları unutmayalım cumartesi sizden Toplam bir puan ve adım sayısı beklicem
Şimdiden şifa olsun giden yağların dönüşü olmasın
Ay sorma canım, Babam takıldı bana vallahi, tatlı tatlı sitem etti yemekte ben telefonla meşgul olunca, "bak ergenler gibi sofrada mesaj yazıyor" diye.Kısadan kestim ama hemen ailene dön istedim diyedelfinia bilgilendirme için teşekkür ederim. Aklımda bulunsun
Evet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun daOylamada olumsuz oy kullandım ama yapabilirim diye düşünüyorum. Süper girl benim takımım yanlış değilim değil mi
Evet ben not alıyorum herkes de alıyordur bence
Sonuçtan o kadar motive oldum ki belki sorumluluk almak bozmadan devam etme açısından iyi olur diye düşünüyorum. Zor olmayacaktır herhalde. Şimdiden başladım notlarımı almaya bakalımEvet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun dailknurrr22 yapar mı bilemedim cevap gelmedi. Yani grup kaptanlıgi sizi motive edecekse deneyebilirsiniz.