Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Kız nasıl yok ilk sırada yazıyor ahahhah
Spor bittikten sonra daha 10 dk daha yakmaya devam ediyorsun. Beni de heveslendirdin

Bir örnek yapsan mesela o olayı anlayayım ben. Basit bir şeyse yapabilirim ama oyalarsa yine eskisi gibi gruplarda değişiklik yapa yapa sayıları eşitleyerek devam ederim
"Grupların yüzde toplamı 3,876 idi.
Grupta 4 kişi varsa, kişibaşına kilo verme yüzdesi 3,876/4=0,969 olur.
Grupta 6 kişi varsa, 3.876/6=0,646 olur."
gibi düşünmüş idim.
Önümüzdeki hafta grupları eşitlersen sorun olmaz zaten.
Ama grup üyeleri diyelim ki 13 kişi olursa, ikiye bölemeyiz yine.
Onun için boşver canım, sen bildiğin sistem yap.
Ailem yazlıktan döndüler, 6 aydır şehir dışındaydılar, özlemişim onları, dışarıda onlarla birlikteyiz.
İznini istiyorum. İyi akşamlar Chocolita

Tamamdır canım keyfine bak

Tamamdır canım keyfine bak
Sağol.
Yardımcı olabileceğim bir husus olursa yaz lütfen, sorumluluk anlamında, elimden geleni yaparım Chocolita
Önümüzdeki ay emekli olmayı planlıyorum. Emeklilik işlemlerim ile ilgili yoğun bir döneme gireceğim. Belki bir ay kadar izin isterim sizden. Daha tarih kesinleşmedi, haberdar ederim. Belki izin almama gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Oylamada olumsuz oy kullandım ama yapabilirim diye düşünüyorum. Süper girl benim takımım yanlış değilim değil mi
Evet ben not alıyorum herkes de alıyordur bence

Oylamada olumsuz oy kullandım ama yapabilirim diye düşünüyorum. Süper girl benim takımım yanlış değilim değil mi

Evet ben not alıyorum herkes de alıyordur bence
Evet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun da ilknurrr22 yapar mı bilemedim cevap gelmedi. Yani grup kaptanlıgi sizi motive edecekse deneyebilirsiniz.

Evet Süper Girl. Oylama da olumsuz kullandiysan aslında yapman gerekmiyor canım. Karşı grubun da ilknurrr22 yapar mı bilemedim cevap gelmedi. Yani grup kaptanlıgi sizi motive edecekse deneyebilirsiniz.
Sonuçtan o kadar motive oldum ki belki sorumluluk almak bozmadan devam etme açısından iyi olur diye düşünüyorum. Zor olmayacaktır herhalde. Şimdiden başladım notlarımı almaya bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…