- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Diyet yaptık spor yaptıkSiz neler yaptiniz bakem nasilsiniz
Sağol sadece bunları yapmamissiniz amaDiyet yaptık spor yaptıkAllah kolaylık versin çocuk yetiştirmek zor zanaat
Ayyy minik senin bu oğlana bende kızdım bak şimdiSağol sadece bunları yapmamissiniz ama
Artık tıkarak sokacam meslek lisesineAyyy minik senin bu oğlana bende kızdım bak şimdi
Yaa benim kızın ergenlik tripleri aşk meşk işleri bitmedi senin oğlanın okul işleri
Dururken agri acı yok da basınca oluyorYok morarma olur diye biliyorum acısı sonra çıkar.
DemeeeCatlattin heralde.
Geçen ay da diğer ayağımı vurdum saçma şekilde o mosmor olmuştuBenimde tırnaklarım kağıt gibidir. Çok kullandım b12 demir ama bu değişmedi. Unutkanlık da var. Belki bende yeniden başlarım
Ayy çok geçmiş olsun bilirim o acıyı. O kadar çok vurdum ki şimdiye nasıl kırılmadı bilmiyorum
Ben ondan önce dedim az beni dinle doktora gitDemeee
Bende bugün aşırı açım su bile icemedim midem bulandı simdi yapcam kahvaltı neden kahvaltını yaninda götürmüyosun öğlene daha çok varKızlar suyumu içtim.
İşe geldim
2 ceviz 5 fındık yedim öğlene kadar tutar inşallah çok acimmmm
Allahım bi vazgeçmedi yahuBenim büyük oglum keşke aşk meşk işlerinde bu kadar ayran gönüllü olsa anlayacağım ..
Dün tutturmuş ben ciraklik eğitime gideceğim diye. İşte cocuklardan biri demiş
Hesabın oluyor devlet para yatırıyor falan ..kendince işte yetişkin hissetme evreleri
.ben liseyi bırakacağım hem orda kalmada yokmuş diyor
Cocuk kendini yapamam edemem diyerek sürekli en aşağıya çekiyor .ben büyüttüm meseleyi kaç aydır senin istediğin liseye gitmen için aramadım yer kalmadı dedim.dalga mi geciyorsun bı orası bu burası dedim .
gitmek istedigi meslekten bir arkadaşı vardı onla konuştu fikri degisti gibi tekrar ama belli olmaz son ana kadar müdür yrd yanında falan sinir etmese bari beni
9 da çocuklar yiyor o arada mümkün değil.Bende bugün aşırı açım su bile icemedim midem bulandı simdi yapcam kahvaltı neden kahvaltını yaninda götürmüyosun öğlene daha çok var
Doktora gitmeyi hiç sevmiyorum ya dur hele bi bakalım daha iyi gibiBen ondan önce dedim az beni dinle doktora git