- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Valla yogurda zeytinyagi boca ettim ben nane de koyup karistirdim. Gece koli yaparken birden birakip kosmak zorunda jaldim tuvaleteChia tohumunu suyun içine koyup jel kivamina gelince aç karnina yiyin üstüne su. Kabızlık sorununa iyi geliyor
Yemek bxbxbjxEee nabiyonuz yemek paralarını atiyonuz mu kumbaraya zayiflsyinca ne alcaniz kendinize
Gerçi diyet yapmak da masraf artik kuruyemisiydi meyvesiydi yesolcayiydiEee nabiyonuz yemek paralarını atiyonuz mu kumbaraya zayiflsyinca ne alcaniz kendinize
Pazar akşamı deniycemValla yogurda zeytinyagi boca ettim ben nane de koyup karistirdim. Gece koli yaparken birden birakip kosmak zorunda jaldim tuvalete
Zeytinyagini cok koy ama. Yarim cay bardagi gibi. Sonra at tabureyi tuvaletin kapisina kosarken bi yere carpmaPazar akşamı deniycem
Hee sonra bi hafta verdiğim yağlar da geri yerine yerleşsinZeytinyagini cok koy ama. Yarim cay bardagi gibi. Sonra at tabureyi tuvaletin kapisina kosarken bi yere carpma
Benim zeytin bahçesi olan arkadaşım var yıllardır ondan alırım zeytinyağıni hic markali modelli almadim uzun zamandırHaftasonuna zeytinyağı almam lazım kızlar.
Önerdiğiniz marka model var mı 5 lt düşünüyorum.
Ayrıca kuruyemiş ve kuru meyve alayım
Tüm birikimi mi bırakıp gelicem
Yok z.yagi bisey yapmaz. Hayvansal yag sikinti bi de margarin falan gibi yaglari yemiycenHee sonra bi hafta verdiğim yağlar da geri yerine yerleşsin
Yarim çay bardağı diyon amaYok z.yagi bisey yapmaz. Hayvansal yag sikinti bi de margarin falan gibi yaglari yemiycen
Satış yapiyolar mi link var mıBenim zeytin bahçesi olan arkadaşım var yıllardır ondan alırım zeytinyağıni hic markali modelli almadim uzun zamandır
Kiz tamam ceyrrk yap senYarim çay bardağı diyon ama
Yapıyor evet istanbulda sen neredeydin ayarlariz hallederiz istiyorsanSatış yapiyolar mi link var mı
Kumbarama biriktirmeye başlayayım. Ne güzel bir fikir motivasyon için.Eee nabiyonuz yemek paralarını atiyonuz mu kumbaraya zayiflsyinca ne alcaniz kendinize
Eskişehir'deyimYapıyor evet istanbulda sen neredeydin ayarlariz hallederiz istiyorsan
Yazın sıcaklarda iyi oluyordu kana kana içiyordum havalar soğudu azaldıKiz ben de icemiyorum. Sonunda bi gun collere dusup bi damla su diye yalvaricam Allan sopasi olarak bxhxgx