- 2 Ağustos 2013
- 34.152
- 101.672
Benim diyetisyen kabızlık yoksa salataya zeytinyağı kullanma diyordu. Demek ki bişey yapıyorYok z.yagi bisey yapmaz. Hayvansal yag sikinti bi de margarin falan gibi yaglari yemiycen
Evliyazade marka alıyorum benHaftasonuna zeytinyağı almam lazım kızlar.
Önerdiğiniz marka model var mı 5 lt düşünüyorum.
Ayrıca kuruyemiş ve kuru meyve alayım
Tüm birikimi mi bırakıp gelicem
İlahi, çok yaşayın emi?Ben olsam cemosa kayısı çayını nasıl tükettin diye sormazdim
Özgün zeytinyağlari var.cok guzel z.yaglari.anneme hep oradan yolluyorum.Haftasonuna zeytinyağı almam lazım kızlar.
Önerdiğiniz marka model var mı 5 lt düşünüyorum.
Ayrıca kuruyemiş ve kuru meyve alayım
Tüm birikimi mi bırakıp gelicem
Teşekkür ederim.Kızlar hazır kayısı çaylarını tuketmeyin. Çok sağlıksız. Onun içinde sinameki var, bagirsaklariniza suyu toplayıp ishal yapan şey o. Aldığınız bitki çaylarının içindekiler kısmına bakın mutlaka.
Onun yerine iki üç kayısı yiyip su için üstüne bolca.
Bir de tırnaklarım kırılıp duruyorBen yarın kan tahlili vereceğim bi baktırayım ciddi unutkanlığım var ve bu yüzden okulda bir problem yaşadım b12 değerim düşüktü galiba dibe vurdu
Teşekkür ederim.Chia tohumunu suyun içine koyup jel kivamina gelince aç karnina yiyin üstüne su. Kabızlık sorununa iyi geliyor
Çok teşekkür ederim.Ben kayışını çayını akşam yatmadan yaklaşık 1 saat önce içiyorum
Günde bir fincan içtim hep.
5. Gün sonunda ishal oldum sen dikkat ne olur olmaz bağırsak sorunu yaşama.
En fazla 2 fincan içiliyor ama ben bir tercih ettim.
Vitaminsizlikten olur diyorlardı bende de eskiden çok olurdu.Bir de tırnaklarım kırılıp duruyor
Eki Görüntüle 3308495
Demir ve b12 değerim düşüktü en son kan verişimde yarın bi gidip baktırayım bakalımVitaminsizlikten olur diyorlardı bende de eskiden çok olurdu.
Birde tırnak kenarlarında etlerde beyaz beyaz soyulma olurdu
Ayvalık zeytinyağı çok güzel oluyor gerçekten. Özgün iyi bir marka.Özgün zeytinyağlari var.cok guzel z.yaglari.anneme hep oradan yolluyorum.
kazanacağızzzBu kadar spordan sonra kaçamak yaparsan kendimi tokatlarım burda sakın takım kankam sakın ton balıklı salata yap hemen miss