Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

"Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer imtihandır" inşallah sende güzel verirsin bu sınavı sende onunla beraber bir dönemden geçiyorsun

"Mallarınız ve çocuklarınız ancak birer imtihandır" inşallah sende güzel verirsin bu sınavı sende onunla beraber bir dönemden geçiyorsun
Bazen içim acıyor çünkü bazı hatalarımı onunla yaptım bilinçsiz bir anne ile tanıştı dünyaya geldiğinde herşeyine karışılan küçük bir anne büyütmeye çalıştı onu

Hep koruduk kollandik üstüne titredik her türlü . Özgüveni yok ben özgüven asiladikca ona daha geriye çekiyor kendini .
Sürekli yaparsın çalışırsan olur anliyorsun biliyorsun bir çok şekilde destekliyorum

Ama gidip en berbat neyse en başarısız neresiyse onu seciyor sanki kendi bir halta yaramazmis gibi

Görsel hafızası süper bizim dikkat etmediğimiz şeye çok dikkat eder bazen bizim düşünemedigimiz şekilde mantıklı düşünür bir şeyi ..ama şuan ergen olduğundan eline iş almak istiyor hemen

Ben sanayiye gönderip milletin dalga malzemesi olmasını istemiyorum yada kaldır götür belini sakatlamasin diyorum o benle inatlasiyor.

Ben seni anlıyorum canım. Sende onu anladığını söyle. Böyle hissetmesi için çok erken ama dünyaya erkek olarak gelmenin sorumluluğu da ayrı. Bir şeyleri yapamayınca panik olmuş olabilir. Değişecektir. Inatlasinca anlamıyorlar

Bende açlık hissetmiyorum kızlar. İnsanın kafası meşgul olunca gerçekten açlık hissetmiyor. Bu da her şeyin düşüncelerimizden ibaret olduğunu kanıtlıyor. Aslında o kadar da önemli değilmiş yemek diyorsun. Beyin bu bilgiyi alınca diyet devam ediyor. Boğaz tutma değil aslında. Düşünce kontrolü. Daha önemli dertler

Canım kızlar regl sancısından ölüyorum geçmedi ya günlerdir. Midem bulanıyor hiçbir şey yiyesim yok. Haftasonu misafir var ne pişirsem diye düşünürken bile midem bulandı
Geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı? Böyle zor geçiren bir arkadaşım bir şey kullanıyordu hatırlamıyorum ama. Ağrı kesici de değildi başka bir şeydi

Geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı? Böyle zor geçiren bir arkadaşım bir şey kullanıyordu hatırlamıyorum ama. Ağrı kesici de değildi başka bir şeydi
Magnezyum olabilir mi, kasılmaları azaltır hamileyken de veriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…