1 çay kaşığı kadar olmak koşuluyla benim diyetisyen kabul ediyordu ama hadi onu da yasakladım kendime missss.Cisssss çok tehlikeli şeyler söylemişsin
Mayonez kelimesini yasakladık agxggdgxgxgxg
Yersen de söyleme kabus gibi çöktü kizzzim topige1 çay kaşığı kadar olmak koşuluyla benim diyetisyen kabul ediyordu ama hadi onu da yasakladım kendime missss.
5K adım olacaktı bu arada çıkmamış 5im
1 çay kaşığı kadar olmak koşuluyla benim diyetisyen kabul ediyordu ama hadi onu da yasakladım kendime missss.
Dün bütün gün dışardaydım fırsat bulamadım kusura bakmayın, dikkat edeceğim bundan sonra. Dün ve bugünün menüsünü ekledim şimdi
Bu kadar spordan sonra kaçamak yaparsan kendimi tokatlarım burda sakın takım kankam sakın ton balıklı salata yap hemen missİyi haber fitness da canım çıktı kendimi parçaladım
Kötü haber hala eve gidip de yemek yiyemedim ve bi tık açım
Ben olsam cemosa kayısı çayını nasıl tükettin diye sormazdimMerhabaCemoos
Halen yürüyorum, 10000 adıma tamamlayınca menümü, suyumu, egzersizimi topluca paylaşacağım.
Bugün marketten kayısı çayı aldım.
Kayısı çayını sabah aç karnına mı içmeyi tercih ediyorsunuz?
"Kayısı çayının günde maksimum 2 fincan tüketilmesi önerilir" diye okudum bir yerde. Doğru mu?
Ben kayışını çayını akşam yatmadan yaklaşık 1 saat önce içiyorumMerhabaCemoos
Halen yürüyorum, 10000 adıma tamamlayınca menümü, suyumu, egzersizimi topluca paylaşacağım.
"Kayısı çayının günde maksimum 2 fincan tüketilmesi önerilir" diye okudum bir yerde. Doğru mu?
Daha 3. Gün gün oldu senin.Bu kayısı çayı bende hiç işe yaramadı hatta senin olduğun durumun tam tersiyim ne yapacağız kayısı çayının dozunu mu arttırsamCemoos
Kızlar hazır kayısı çaylarını tuketmeyin. Çok sağlıksız. Onun içinde sinameki var, bagirsaklariniza suyu toplayıp ishal yapan şey o. Aldığınız bitki çaylarının içindekiler kısmına bakın mutlaka.MerhabaCemoos
Helal olsun gününü tutmuş cemosumDaha 3. Gün gün oldu senin.
Ya ben tam 5. Günde ishal oldum bir su bardağı içtim her gece.
Ben normalde 3 kayısıyı suya koyup bekletip içiyorum.Kızlar hazır kayısı çaylarını tuketmeyin. Çok sağlıksız. Onun içinde sinameki var, bagirsaklariniza suyu toplayıp ishal yapan şey o. Aldığınız bitki çaylarının içindekiler kısmına bakın mutlaka.
Onun yerine iki üç kayısı yiyip su için üstüne bolca.
SIzin diyetistenler ayni mi kiz yoksa1 çay kaşığı kadar olmak koşuluyla benim diyetisyen kabul ediyordu ama hadi onu da yasakladım kendime missss.
Ne var farklı bitki ben bakmadım bile.Helal olsun gününü tutmuş cemosumgünde bir kez içiyorum bende içinde farklı bitkilerde var çünkü patlamayalım sonra