16 Kasım Yıldız Savaşları
Wonder Woman yıldızı @3R1Z
Süper Girl yıldızı @gidelimkaptan 'la karşı karşıya geldi
Ve kazanaaaaannnn -1.150 yüzdeyle @3R1Z Oldu!
Süpersin
Eki Görüntüle 3504699
1.'miz @3R1Z
1 öğün ödül
2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)
2.'miz @gidelimkaptan
300 kalori ödül
İlk karşılaşmamız sizinle Oldu.
Hepimizi tebrik ediyorum.Gelelim yeni grup yıldızlarına️
️ 23 Kasım Yıldız Savaşçıları ️
Wonder woman yıldızıohbb
Süper Girl yıldızıilknurrr22 ye karşı
Tebrik ederim kızlar en yüksek Yüzdeleri yaparak grup yıldızı oldunuz
Grup kaptanlığı ödülünüz var
(İsteğe bağlı)
Uyarı sildirme ödülü de var ama çok şükür henüz kimsenin ihtiyacı yok
Tebrikler kızlarGelelim yeni grup yıldızlarına️
️ 23 Kasım Yıldız Savaşçıları ️
Wonder woman yıldızıohbb
Süper Girl yıldızıilknurrr22 ye karşı
Tebrik ederim kızlar en yüksek Yüzdeleri yaparak grup yıldızı oldunuz
Grup kaptanlığı ödülünüz var
(İsteğe bağlı)
Uyarı sildirme ödülü de var ama çok şükür henüz kimsenin ihtiyacı yok
Aynen kendi takımının günlük menü spor kontrolünü yapıp tik atıyorsun. 3 gün menü göndermeyen 1 uyarı alıyor. Öyle bir durumda beni de etiket yaparsınHepimizi tebrik ediyorum.
Yalnız şu an acayip motive oldum. Yıldızı savaşçısı olmanın hakkını vermemiz lazım grupça
Kaptanlık kısmına gelince Okullarda açılıyor yapabilir miyim bilemedim ama şunu öğreneyim önce kendi takımımın menü ve spor kontrolünü yapıyorum değil mi günlük?
Chocolita
Regl bugün bitti bı de demiştim ya ara tatil hiç iyi gelmedi 2 gündür de misafir vardı annemlerde pek dikkat edemedim burda öğle yemeğini yedikten sonra tartıldım bugünden sonra daha sıkı yapacam inşallahArkadaşlar esmusum sabahtan bana mazeret bildirdi. Geçerli bir mazeretti bu yüzden şu an geç gelen tartı dan uyarı almadı. Yüzde hesabına dahil olamasa da listeye geçicez.
Ne kadar fark var canım şu an listeden kilona bakamıyorum. Sence neden böyle olmuştur regl yakın mı? Haftaya hallolur üzme kendini hiç modunu düşürme
3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz cezamız var. Ceza dedik diye ceza değil tabi ki spor yapmak çok iyi gelecek sana
Tamam inşallah altından kalkarımAynen kendi takımının günlük menü spor kontrolünü yapıp tik atıyorsun. 3 gün menü göndermeyen 1 uyarı alıyor. Öyle bir durumda beni de etiket yaparsın
Güzel menü olmuş tebrik ederim süperGünü kapatalım
Sabah 500 ml su ile açılış
Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim peynir 1 yemek kaşığı lor 1 çay 2 dilim tbe
Ara kahve
Antrenman sonrası 1 bardak nar suyu (evde sıktım)
Bir elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna salatası kase tavuk göğsü 1 kase lahana salatası 3 kaşık kadar yoğurt
Gün içinde ekteki videoyu 3 seferde tamamladım 20+20+20 şeklinde dinlene dinlene yaptım yani
Toplamda cardio olarak aldım 600 puan
Chocolita Bonus
Eki Görüntüle 3504780
Eki Görüntüle 3504781