Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar az önce eve geldim tartıldım hemen de tabi + çıktım haftaya daha iyi sonuclarla karşılaşırız inşallah
Tebrik ederim hepinizi tebrik ederim Chocolita Bonus

Arkadaşlar esmusum sabahtan bana mazeret bildirdi. Geçerli bir mazeretti bu yüzden şu an geç gelen tartı dan uyarı almadı. Yüzde hesabına dahil olamasa da listeye geçicez.

Ne kadar fark var canım şu an listeden kilona bakamıyorum. Sence neden böyle olmuştur regl yakın mı? Haftaya hallolur üzme kendini hiç modunu düşürme

3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz cezamız var. Ceza dedik diye ceza değil tabi ki spor yapmak çok iyi gelecek sana

Bir de kızlar tekrar hatırlatmak istiyorum,
Hafta sonu işi olan cuma günü sabahından tartı fotoğrafını çekip, cumartesi günü topiğe gönderebilir.
Cumartesi gününü oy çoğunluğuyla belirlemiştik. Ama böyle özel durumlarda cuma sabahından çekip normal tartı günü gönderebilirsiniz

Hepimizi tebrik ediyorum.
Yalnız şu an acayip motive oldum. Yıldızı savaşçısı olmanın hakkını vermemiz lazım grupça
Kaptanlık kısmına gelince Okullarda açılıyor yapabilir miyim bilemedim ama şunu öğreneyim önce kendi takımımın menü ve spor kontrolünü yapıyorum değil mi günlük?
Chocolita

Tebrikler kızlar ilknurrr22
ohbb

Aynen kendi takımının günlük menü spor kontrolünü yapıp tik atıyorsun. 3 gün menü göndermeyen 1 uyarı alıyor. Öyle bir durumda beni de etiket yaparsın

Kaptanım izinli olan 3 grup üyemiz olunca "wonder woman grubu" 4 kişi yarışmışız. "Süper girl grubu" 6 kişi ile yarışmış. Bizde 4 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş. Diğer grupta da 6 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş.
Grup yüzdeleri toplanarak grup puanı belirleniyor ya, aslında biz 4 kişilik wonder woman grubu 6 kişilik super girl grubuna karşı yarışmışız.
Burada bir eşitsizlik mevcut olmuş gibi, acaba yüzdelerin toplamının ortalamasını mı alsak? Chocolita Bonus
Önümüzdeki haftalarda da illa ki böyle durumlar olacak. En azından önümüzdeki hafta için bir yol bulsak mı?

Günü kapatalım
Sabah 500 ml su ile açılış
Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim peynir 1 yemek kaşığı lor 1 çay 2 dilim tbe
Ara kahve
Antrenman sonrası 1 bardak nar suyu (evde sıktım)
Bir elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna salatası kase tavuk göğsü 1 kase lahana salatası 3 kaşık kadar yoğurt
Gün içinde ekteki videoyu 3 seferde tamamladım 20+20+20 şeklinde dinlene dinlene yaptım yani
Toplamda cardio olarak aldım 600 puan
Chocolita Bonus

Regl bugün bitti bı de demiştim ya ara tatil hiç iyi gelmedi 2 gündür de misafir vardı annemlerde pek dikkat edemedim burda öğle yemeğini yedikten sonra tartıldım bugünden sonra daha sıkı yapacam inşallah
Cezaya da ilk defa ben sevindim galiba

16 Kasım menüm;
Sabah büyük bardak su
Büyük kupa fitre kahve
45 dk lesli+ 20 dk bölgesel hareket
1 kupa yeşil çay
Kahvaltıya kadar su
Kahvaltı 14.00: 2 yumurta ile peynirli omlet, zeytin, domates, 2 dilim ekmek
Kahvaltıyı geç yapınca Aakşam yemedim ama çayın yanında biraz çekirdek ve 2 kuru kayısı
Toplamda 2,5 lt su
Bugün adım sayım da 6100

Spor ve adım puan toplamı şu şekilde:
45 dk leslie: 225 puan
15 dk bölgesel hareket: 150 puan
6100 adım: 600 puan
Toplam spor puanı: 975 puan
Bonus
Chocolita

Yaptığım leslienin videosunu ekleyemedim anlatırsanız sevinirim linki bu

Eklentiler

• 1000069557.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 0
Güzel menü olmuş tebrik ederim süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…