Söylemem süprüz olsunGecen haftakinden fazla mi gider cemos tartilmissin ya ona göre kascam
Allah razı olsun canım ilaç içiremiyoruz tükürüp duruyor ilaç içse daha çabuk iyileşecek belki deGeçmiş olsun süpürgem çocuklarda çok fena hastalık var her sınıfta hemde büyük küçük demeden inşallah geçsin gitsin
Ayy bu süper bi haberBen regl olucam 5 güne inşallah ondan etkilenmem şişlik,ödem olmadan kurtulursam haftaya da ekşi görürüm
Dünkü diyet dışı beslenmenin cezasını da çekmişsinKizlarrrr
Sabah kahvaltım
Soğanlı 2 yumurtadan omlet.
5 kupa çay şekersiz tabisi
Öğlen
Kahve , ceviz ,incir
Akşam
Ton balıklı salata içinde beyaz ekmek kitirlari vardı.(dışarıda yedim)
8 gibi 1 elma yerim.kahve içerim
3 lt fazla su icmisimdir.
Eki Görüntüle 3308432
Gözünün önünde su olursa bir yudum bir yudum içmeye çalış.Akşam yemeğim gecikecek anneme geldim şimdi orda yiycem
Diyet beslendim ama
Ya havalar soğudukça su içesim gelmiyor midemi bulandırıyor resmen zar zor içiyorum.
Cemoos
kurallara uyalım!Dünkü diyet dışı beslenmenin cezasını da çekmişsin
Öyle yapıyorum da ben böyle kana kana içmeyi seviyorum susayıpGözünün önünde su olursa bir yudum bir yudum içmeye çalış.
Valla bende öyleyim ama iciyorum yani
Kiz ben de icemiyorum. Sonunda bi gun collere dusup bi damla su diye yalvaricam Allan sopasi olarak bxhxgxÖyle yapıyorum da ben böyle kana kana içmeyi seviyorum susayıpdiğer türlü işkence gibi geliyor
Ayağına sağlıkKizlarrrr
Sabah kahvaltım
Soğanlı 2 yumurtadan omlet.
5 kupa çay şekersiz tabisi
Öğlen
Kahve , ceviz ,incir
Akşam
Ton balıklı salata içinde beyaz ekmek kitirlari vardı.(dışarıda yedim)
8 gibi 1 elma yerim.kahve içerim
3 lt fazla su icmisimdir.
Eki Görüntüle 3308432
Cisssss çok tehlikeli şeyler söylemişsinMerhabalar sinirden deli olmak üzereyim reglim sökmüyor bi sancı çekiyorum bi geçiyor anlamadım gitti. Davul gibi şişim de.
Cemoos menüyü yazıyorum hemen
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta 3 dilim süzme peynir 1 hindi fümeyi sandviç yaptım 1 çay kaşığı da bal
Ara 1 fincan sade türk kahvesi
Öğle 3 tavuk köfte 1 dilim ekmek azıcık ketçap mayonez
Ara 1 fincan yeşil çay
Akşam
1 kase yoğurtlu kereviz 3 yk zeytinyağlı fasulye 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan kiraz sapı çayı + 1 fincan adaçayı
Su 3 lt olur yatana kadar
Spor yok aslında bugün marketlere gittim K adım oldu ama tempolu olmadığı için spordan saymıyorum.
Aynen lady diyet dışı olarak tanımladık. ZikretmeCisssss çok tehlikeli şeyler söylemişsin
Mayonez kelimesini yasakladık agxggdgxgxgxg