Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

İyi akşamlar az önce eve geldim tartıldım hemen de tabi + çıktım haftaya daha iyi sonuclarla karşılaşırız inşallah
Tebrik ederim hepinizi tebrik ederim Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Arkadaşlar esmusum sabahtan bana mazeret bildirdi. Geçerli bir mazeretti bu yüzden şu an geç gelen tartı dan uyarı almadı. Yüzde hesabına dahil olamasa da listeye geçicez.

Ne kadar fark var canım şu an listeden kilona bakamıyorum. Sence neden böyle olmuştur regl yakın mı? Haftaya hallolur üzme kendini hiç modunu düşürme

3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz cezamız var. Ceza dedik diye ceza değil tabi ki spor yapmak çok iyi gelecek sana ❤️

Bir de kızlar tekrar hatırlatmak istiyorum,
Hafta sonu işi olan cuma günü sabahından tartı fotoğrafını çekip, cumartesi günü topiğe gönderebilir.
Cumartesi gününü oy çoğunluğuyla belirlemiştik. Ama böyle özel durumlarda cuma sabahından çekip normal tartı günü gönderebilirsiniz

🔥 16 Kasım Yıldız Savaşları🔥

Wonder Woman yıldızı @3R1Z
Süper Girl yıldızı @gidelimkaptan 'la karşı karşıya geldi ⚔️
Ve kazanaaaaannnn -1.150 yüzdeyle @3R1Z Oldu! 🎉🤩💪
Süpersin 🔥

Eki Görüntüle 3504699

1.'miz @3R1Z
🎁 1 öğün ödül
🎁 2 gün dokunulmazlık
(Menü bildiriminden muaf)

2.'miz @gidelimkaptan
🎉 300 kalori ödül

İlk karşılaşmamız sizinle Oldu.

Gelelim yeni grup yıldızlarına ⭐🫠

⭐️ 23 Kasım Yıldız Savaşçıları ⭐

Wonder woman yıldızı ohbb ohbb
Süper Girl yıldızı ilknurrr22 ilknurrr22 ye karşı 💪

Tebrik ederim kızlar en yüksek Yüzdeleri yaparak grup yıldızı oldunuz 🔥

🎁 Grup kaptanlığı ödülünüz var
(İsteğe bağlı)
🎁 Uyarı sildirme ödülü de var ama çok şükür henüz kimsenin ihtiyacı yok 🤎

Hepimizi tebrik ediyorum.
Yalnız şu an acayip motive oldum. Yıldızı savaşçısı olmanın hakkını vermemiz lazım grupça😂
Kaptanlık kısmına gelince Okullarda açılıyor yapabilir miyim bilemedim ama şunu öğreneyim önce kendi takımımın menü ve spor kontrolünü yapıyorum değil mi günlük?
Chocolita Chocolita

Gelelim yeni grup yıldızlarına ⭐🫠

⭐️ 23 Kasım Yıldız Savaşçıları ⭐

Wonder woman yıldızı ohbb ohbb
Süper Girl yıldızı ilknurrr22 ilknurrr22 ye karşı 💪

Tebrik ederim kızlar en yüksek Yüzdeleri yaparak grup yıldızı oldunuz 🔥

🎁 Grup kaptanlığı ödülünüz var
(İsteğe bağlı)
🎁 Uyarı sildirme ödülü de var ama çok şükür henüz kimsenin ihtiyacı yok 🤎

Tebrikler kızlar ilknurrr22 ilknurrr22 :KK5:🙏🍀💐
ohbb ohbb :KK5:🙏🍀💐

Hepimizi tebrik ediyorum.
Yalnız şu an acayip motive oldum. Yıldızı savaşçısı olmanın hakkını vermemiz lazım grupça😂
Kaptanlık kısmına gelince Okullarda açılıyor yapabilir miyim bilemedim ama şunu öğreneyim önce kendi takımımın menü ve spor kontrolünü yapıyorum değil mi günlük?
Chocolita Chocolita
Aynen kendi takımının günlük menü spor kontrolünü yapıp tik atıyorsun. 3 gün menü göndermeyen 1 uyarı alıyor. Öyle bir durumda beni de etiket yaparsın

Kaptanım izinli olan 3 grup üyemiz olunca "wonder woman grubu" 4 kişi yarışmışız. "Süper girl grubu" 6 kişi ile yarışmış. Bizde 4 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş. Diğer grupta da 6 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş.
Grup yüzdeleri toplanarak grup puanı belirleniyor ya, aslında biz 4 kişilik wonder woman grubu 6 kişilik super girl grubuna karşı yarışmışız.
Burada bir eşitsizlik mevcut olmuş gibi, acaba yüzdelerin toplamının ortalamasını mı alsak? Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Önümüzdeki haftalarda da illa ki böyle durumlar olacak. En azından önümüzdeki hafta için bir yol bulsak mı?

Günü kapatalım 💜
Sabah 500 ml su ile açılış
Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim peynir 1 yemek kaşığı lor 1 çay 2 dilim tbe
Ara kahve
Antrenman sonrası 1 bardak nar suyu (evde sıktım)
Bir elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna salatası kase tavuk göğsü 1 kase lahana salatası 3 kaşık kadar yoğurt
Gün içinde ekteki videoyu 3 seferde tamamladım 20+20+20 şeklinde dinlene dinlene yaptım yani
Toplamda cardio olarak aldım 600 puan
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
IMG_7469.jpeg

IMG_7467.png

Arkadaşlar esmusum sabahtan bana mazeret bildirdi. Geçerli bir mazeretti bu yüzden şu an geç gelen tartı dan uyarı almadı. Yüzde hesabına dahil olamasa da listeye geçicez.

Ne kadar fark var canım şu an listeden kilona bakamıyorum. Sence neden böyle olmuştur regl yakın mı? Haftaya hallolur üzme kendini hiç modunu düşürme

3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz cezamız var. Ceza dedik diye ceza değil tabi ki spor yapmak çok iyi gelecek sana ❤️
Regl bugün bitti bı de demiştim ya ara tatil hiç iyi gelmedi 2 gündür de misafir vardı annemlerde pek dikkat edemedim burda öğle yemeğini yedikten sonra tartıldım bugünden sonra daha sıkı yapacam inşallah
Cezaya da ilk defa ben sevindim galiba😁😁

16 Kasım menüm;
Sabah büyük bardak su
Büyük kupa fitre kahve
45 dk lesli+ 20 dk bölgesel hareket
1 kupa yeşil çay
Kahvaltıya kadar su
Kahvaltı 14.00: 2 yumurta ile peynirli omlet, zeytin, domates, 2 dilim ekmek
Kahvaltıyı geç yapınca Aakşam yemedim ama çayın yanında biraz çekirdek ve 2 kuru kayısı
Toplamda 2,5 lt su
Bugün adım sayım da 6100

Spor ve adım puan toplamı şu şekilde:
45 dk leslie: 225 puan
15 dk bölgesel hareket: 150 puan
6100 adım: 600 puan
Toplam spor puanı: 975 puan
Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Yaptığım leslienin videosunu ekleyemedim anlatırsanız sevinirim linki bu

Eklentiler

• 1000069557.jpg
    1000069557.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 0
Günü kapatalım 💜
Sabah 500 ml su ile açılış
Kahvaltı 2 yumurta 2 dilim peynir 1 yemek kaşığı lor 1 çay 2 dilim tbe
Ara kahve
Antrenman sonrası 1 bardak nar suyu (evde sıktım)
Bir elma
Akşam 1 servis kaşığı makarna salatası kase tavuk göğsü 1 kase lahana salatası 3 kaşık kadar yoğurt
Gün içinde ekteki videoyu 3 seferde tamamladım 20+20+20 şeklinde dinlene dinlene yaptım yani
Toplamda cardio olarak aldım 600 puan
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Eki Görüntüle 3504780
Eki Görüntüle 3504781

Güzel menü olmuş tebrik ederim süper😍

Bu bacımızın yaptığı cardio mu kızlar

Cardio sanırım ya bende çok emin olamadım. Ama 600 yakıyorsa cardiodur
Kaptanım izinli olan 3 grup üyemiz olunca "wonder woman grubu" 4 kişi yarışmışız. "Süper girl grubu" 6 kişi ile yarışmış. Bizde 4 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş. Diğer grupta da 6 kişinin yüzdesi toplanmış ve 3,876 bulunmuş.
Grup yüzdeleri toplanarak grup puanı belirleniyor ya, aslında biz 4 kişilik wonder woman grubu 6 kişilik super girl grubuna karşı yarışmışız.
Burada bir eşitsizlik mevcut olmuş gibi, acaba yüzdelerin toplamının ortalamasını mı alsak? Chocolita Chocolita Bonus Bonus
Önümüzdeki haftalarda da illa ki böyle durumlar olacak. En azından önümüzdeki hafta için bir yol bulsak mı?
Yüzdelerin toplamı ortalamasını çok anlamadım canım. Ben normalde böyle izin alan olunca sayıları eşitlemek için bazı grup üyelerini diğer gruba alıyorum. Gruplarda değişiklik olabilir diye de belirtiyorum sıklıkla.
Bugün ama nedense yapmayı unuttum. Sonuç bu şekilde eşit gelince daha önce olmayan bir şey bu sefer de böyle olsun dedim
Tamam inşallah altından kalkarım😇
İsteğe bağlı canım. Oylama da hangi oyu kullanmıştın

Yüzdelerin toplamı ortalamasını çok anlamadım canım. Ben normalde böyle izin alan olunca sayıları eşitlemek için bazı grup üyelerini diğer gruba alıyorum. Gruplarda değişiklik olabilir diye de belirtiyorum sıklıkla.
Bugün ama nedense yapmayı unuttum. Sonuç bu şekilde eşit gelince daha önce olmayan bir şey bu sefer de böyle olsun dedim

Saatime göre 250 yaktım ama sanki daha fazla gibi o kadar ter attım ki saç diplerimden ayak tırnaklarıma kadar 🤣

Yüzdelerin toplamı ortalamasını şöyle düşünebilirsin. Kişi başına verilen kilo yüzdesi.
Ben de sonraki seferler için bir çözüm bulsak diye söylemiş idim.
Bu hafta eşit yüzde toplamı olması çok hoş olmuş. No problem :KK66:

Yüzdelerin toplamı ortalamasını şöyle düşünebilirsin. Kişi başına verilen kilo yüzdesi.
Ben de sonraki seferler için bir çözüm bulsak diye söylemiş idim.
Bu hafta eşit yüzde toplamı olması çok hoş olmuş. No problem :KK66:
Bir örnek yapsan mesela o olayı anlayayım ben. Basit bir şeyse yapabilirim ama oyalarsa yine eskisi gibi gruplarda değişiklik yapa yapa sayıları eşitleyerek devam ederim

Oh yarasın 🔥 şimdi senin saatin bu sporu kaydediyor mu? Puanlarının toplamına bakacak olsan buna dönebiliyor musun
Cardio yok kaptanım spor şeysilerinde . Ama ben başlarken baktım 147 idi yakılan kalori bitirdiğimde 350 küsürdü dinlene dinlene yaptım . Yani 20 dk yaptım 5-10 dk ara verdim o arada sadece nefeslendim zaten o nabızla başka bişey yapamadım 🤣

X