- 8 Mart 2020
- 5.287
- 26.227
Tamam canım benim evde vardı ikizler uyuyunca bakicam inş bulurumBende mezura yok
Onun liste takibi zor olur lotus ama isteyen yazsın karşılaştırma yaparız yine olur mu?
Aynen lotusum biraz zor olabilir onun takibi. Şu an bizi zorlayan tek şey yüzde olayını yapacak olmak. Bunu da rayına oturtursak daha rahat ilerleyecek.Tamam canım benim evde vardı ikizler uyuyunca bakicam inş bulurum
Allah razı olsun.Tabii ki canım. Yasin okurum.
Mekanı cennet olsun Annenin.
Yüzdeleri yaptım minik.Aynen lotusum biraz zor olabilir onun takibi. Şu an bizi zorlayan tek şey yüzde olayını yapacak olmak. Bunu da rayına oturtursak daha rahat ilerleyecek.
3. Gruptasin süpürge var yanında hadii birinci çıkartınUcanSupurge 3. Takım biz miyiz? Yeni geldim işten bulamıyorum takımları yaa çok geçmiş var aynı grupta mıyız noluyooo
Bende biliyordum unuttum ucansupurge ucmelekannesi ayni takimdaydik bende kaptan yardimcilarindandim hey gidi günler heyAynen lotusum biraz zor olabilir onun takibi. Şu an bizi zorlayan tek şey yüzde olayını yapacak olmak. Bunu da rayına oturtursak daha rahat ilerleyecek.
Ha tamam o iş bizde süpürgecim rahat ol3. Gruptasin süpürge var yanında hadii birinci çıkartın
Hastayım da ellerim tutuyor canım sende her şeyi üstlenme. Hepsini yapmadiysan yarısını da ben hesaplayayimYüzdeleri yaptım minik.
Sana özelden atarım.
Liste için de yardım ederim ben yazayım sen düzenle.
Bu hafta zor oldu sana hastasında boşver onları ben yazarım sen yapistir.
1. Sayfada 3. Grup eklendiHa tamam o iş bizde süpürgecim rahat ol
Hepsini hesapladım chocum ama listede ilk sayfada düzenleme lazım sıkıntı var 2-3 yerde.Hastayım da ellerim tutuyor canım sende her şeyi üstlenme. Hepsini yapmadiysan yarısını da ben hesaplayayim
Sağ ol Cemos. Bundan birkaç ay önce başka bir kuzenimi daha kaybetmiştim ve onun için dua topigi açtırmak aklıma gelmemişti. Şimdi haksızlık gibi düşünüyorum ya da sacmaliyorum bilmiyorum. Birer Fatiha okusanız hayra geçersiniz. Allah razı olsun.Artecim ayrıca yazdım ama sen görmezsin tekrar başınız sagolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm gerçekten içimde hissetim acısını.
İstersen dua topigi açıp okuyabiliriz ne dersen okuruz.
Babacigina kalıcı şifalar dilerim.
Sen topigi diyeti düşünme yeter ki sağlıklı olalım gerisi önemli değil
Sağ olun.Başınız sağolsun
Amin. Allah razı olsun.Başınız sagolsun mekani cennet olsun ışıklar içinde uyusun
Herkesin yüzdesini tek tek yazmaliyiz canım çünkü grup içinde de bir sıralama olacak ya. Önümüzdeki haftanın birincisi takiminda buna göre değişiklik yapabilecekHepsini hesapladım chocum ama listede ilk sayfada düzenleme lazım sıkıntı var 2-3 yerde.
Okuruz canım iki kuzenin içinde okurum.Sağ ol Cemos. Bundan birkaç ay önce başka bir kuzenimi daha kaybetmiştim ve onun için dua topigi açtırmak aklıma gelmemişti. Şimdi haksızlık gibi düşünüyorum ya da sacmaliyorum bilmiyorum. Birer Fatiha okusanız hayra geçersiniz. Allah razı olsun.
Sağ olun.
Amin. Allah razı olsun.
Tamam onu da yazarım chocum zaten deftere yazdım hepsini sana da foto atayım.Herkesin yüzdesini tek tek yazmaliyiz canım çünkü grup içinde de bir sıralama olacak ya. Önümüzdeki haftanın birincisi takiminda buna göre değişiklik yapabilecek
Ayyy cok heyecanlandimİlk takım yıldızları
Bizim gruptanBerrfeelinda karşı gruptan Cemoos tebrik ederim kızlar bakalım haftaya hanginiz 1. Olacak